NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ZAKK SABBATH - Doomed Forever Forever Doomed


- Desmond

Kredity ke skladbám No More Tears jsou - Osbourne, Wylde, Inez, nebožtíci bubeník Castillo a producent Purdell, a k Mama, I am coming home - Osbourne, Wylde a Kilmister. Totéž platí pro zbytek cd No More Tears a taky pro cd No Rest For The Wicked kde je taktéž pod všemi skladbami podepsáno více autorů. Kredit k Perry Mason je - Osbourne, Wylde a Purdell. Na této nahrávce už se Zakk coby skladatel podílel cca na půlce cd, počítám-li i b strany singlů. Čiže se na těchto všech skladbách podílelo více lidí a těžko říct, kolik kdo jakou měrou. Zakk vyloženě sám si skládal pro Pride & Glory nebo na své sólovky a samozřejmě Black Label Society.

29. 03. 2024 14:27

Fenomenální zpěvák/kytarista - Domy

No nečekal jsem, že se rozvine taková debata nad pojmem fenomenální kytarista. A to jsem napsal, že Tony Martin je fenomenální zpěvák. Nedej bože kdybych napsal, že Ozzy fenomenální zpěvák není :) To by bylo ale opravdu mimo mísu :)

29. 03. 2024 12:38

- Crust

Savapip: naprosto souhlasím, tenhle můj trapný pokus o debatu tadyhle s Jankem prosím s klidným srdcem smaž. Zase jsem se jednou nechal nachytat na obyčejný trollení nějakýho joudy.

29. 03. 2024 11:58

- Savapip

tak zase - chlapci, chcete-li řešit muziku, máte volné pole působnosti, chcete-li si vyměňovat osobní hodnocení, máte ideální příležitost dát si na sebe kontakt a pak už si to řešit soukromě, další podobné pindy už mažu

29. 03. 2024 11:10

- Janek

Crusto, nepoužívej výrazivo, kterému sám nerozumíš, tys dostal jednoduše položenou otázku, na kterou by možná dokázal odpovědět i ochočený havran, ale rozepisuješ se úplně o nečem jiném. Pokud máš máš komplex ze Zakka, že každý den nad tím musíš onanovat, je to prakticky Tvoje věc a volba, mně prostě chybí jen ty hity...jinak si nezapoměn namazat, možná pak vyplodíš něco zajímavějšího, než ty bláboly o ničem, které zde předvádíš. Žij v míru, osle

29. 03. 2024 10:46

- Crust

raf: Dokážu souhlasit s tou první větou. S tou druhou určitě ne. Ale tak protože jsou tu v diskuzi zabrždění jedinci (Janek), nebo mají masivní dyslektickou vadu, která jim brání vnímat určité kombinace písmenek, poskládaných do slov, tak to klidně napíšu ještě jednou. Fenomenální hity, které Zakk složil: No More Tears, Mama I’m Coming Home, Perry Mason. Skvělých skladeb, které složil by se našlo hodně, ale minimálně tyhle tři bezezbytku splňují definici fenomenálního hitu - skladatelský um, prvotřídní instrumentální výkony, dodnes se hrajou v rádiích, zná je většina lidí a to ani nemusí být rockoví fanoušci.

29. 03. 2024 10:33

- Janek

Aha, takže nemáte vlastně nic, kromě naprosto nicneříkající odpovědi, čekáme na seznam fenomentálních hitů...Crusto

29. 03. 2024 9:45

- raf

Taky je docela možné, že pokud by se nezabil Randy, tak o Zakkovi dneska nevíme. Sám nic světoborného nesložil.

29. 03. 2024 9:31

- Crust

Janku, ty bys mohl obecně energii věnovat něčemu přínosnějšímu, než trollení.

29. 03. 2024 9:02

- janek

Pane Crust, misto vypisovani, kdo co cetl a jak pochopil, jste mohl energii věnovat smerem, ze konecne vypisite ty hity ...

29. 03. 2024 6:34

- Crust

Jan Skala: fair enough, mně postačí, když někdo napíše nesmrtelný skladby klidně v jednom žánru. Ale dodneška se hrajou a zná je skoro každej, což je nepochybně případ těch hitů, které jsem vyjmenoval. John Williams je pro mě taky fenomenální skladatel a to se věnuje celý život v podstatě jen soundtrackům a dotáhl to na špici v tom co dělá, stejně jako Zakk.

28. 03. 2024 17:46

- Crust

Janek: Jak co dál, já jsem nenapsal že jediným jeho úspěchěm bylo členství v Ozzyho kapele, to jsi přestal číst po dvou větách? Fenomenální hity tam taky jmenuju, buď se nauč číst, nebo popiš, jak si představuješ definici fenomenálního hitu a v čem se liší od jmenovaných skladeb.

28. 03. 2024 17:36

- Jan Skala

Fenomenální kytarista znamená vytecneho instrumentalista s jedinečným stylem, co Zakk Wylde bezesporu je. Fenomenální skladatel je hitmaker, který boduje i v jiných oblastech hudby než je metalová škatulka a to Zakk Wylde není. Aspoň tak to chápu já.

28. 03. 2024 17:36

- Janek

Zatím ale chybí vyjmenovat ty fenomenální hity, pane Crust, ze ho Ozzy mel v kapele je fajn, ale co dál ?

28. 03. 2024 16:46

- Crust

Haha, OK svoje nekreativnější období má už asi za sebou (a kdo ne z těch, co jsou na scéně 35 a více let?), ale poslední dobou pozoruju takovej nešvar kydat na Zakka hnůj, zvlášť od lidí, co o tom ví prdlačku. Je to nejvýraznější kytarista, kterýho kdy Ozzy měl, vlastně jeden z nejvýraznějších kytaristů v metalový muzice vůbec, ten chlap je totální ikona, kdekoliv uslyšíte pinch harmonics v riffech, ať už to hraje kdokoliv, vzpomenete si na Zakka. To samý se dá říct o vlivech country, nebo použití chicken pickin v rockový a metalový muzice. Když uvidíte široce rozkročenýho kytaristu s Les Paulem proklatě nízko, zase si vzpomenete na Zakka. Nesmrtelný hity jako No More Tears, Perry Mason, Mama Im Coming Home a spousty dalších. Jasně, jeho pětiminutový improvizovaný sóla utopený ve flangeru a chorusu mě taky nebaví, ale technicky je pořád na špici, což aktuálně dokazuje na turné s Panterou. Zakk je prostě epitom fenomenálního kytaristy.

28. 03. 2024 13:08

2: Erich Zann - Domy

Pravdu díš. Jsem sám aktivní muzikant, takže opravdu rozlišuji. Fenomenální skladatel za mě Zakk určitě není ani nikdy nebyl. Proti gustu ovšem žádný dišputát.

27. 03. 2024 20:04

- Erich Zann

Fenomenální kytarista ještě nemusí znamenat fenomenální skladatel.

27. 03. 2024 10:52

- Mr.Deadhead

Přesně. Břídil to je.

27. 03. 2024 5:09

- Supanek

Fenomenalni kytarista ? A co za poslednich 20 let fenomentalniho slozil ?

26. 03. 2024 17:14

2:Michal - Domy

No tak Zakk má vazbu na Ozzyho, takže se od něj nedá čekat předělávka něčeho na čem se Ozzy nepodílel ne ? Navíc Tony Martin je fenomenální zpěvák a Zakk je fenomenální kytarista, ale zpěvák asi opravdu ne :)

24. 03. 2024 21:47

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09321 sekund.