2.07.2020
DREAM THEATER
Fanoušci progresivní legendy jistě už vědí, že do ..více

2.07.2020
LENNY KRAVITZ
Americký zpěvák rekapituluje začátky své kariéry. 6. ..více

2.07.2020
INFECTIOUS GROOVES
Comeback funkmetalové legendy je definitivně odložen na ..více

2.07.2020
IRON ANGEL
Ohledně nové desky neměcké speed/thrashové kapely, ..více

2.07.2020
MALASHNIKOW
Skladatel, zpěvák a multiinstrumentalista Vojtěch Malach ..více

2.07.2020
VHÄLDEMAR
Španělští veteráni VHÄLDEMAR vydají svou albovou ..více






MERCYFUL FATE - Dead Again
V době vydání jsem Dead Again považoval za tot ..

MERCYFUL FATE - Dead Again
V tom to nebude.:) Jsem odkojen Dont Break, i kdy ..

MERCYFUL FATE - Dead Again
Záléží v jaké době jsi k Mercyful Fate při ..

MERCYFUL FATE - Dead Again
Pro mě naprostá bomba, když vyšlo, neposloucha ..

FIREWIND - Firewind
Firewind me vzdycky docela mijeli. Vnimal jsem je ..

FIREWIND - Firewind
Firewind me vzdycky docela mijeli. Vnimal jsem je ..

MERCYFUL FATE - Dead Again
Je logické, že když King Diamond vydali za mě ..

MOONSPELL - The Antitode
Další skvělá deska těchto portugalských dém ..

GRAI - Пепел
S recenzí nesouhlasím, zcela! To zhrubnutí, ten ..

MERCYFUL FATE - Into The Unknown
Mercyful Fate u nas vystoupili v roce 1999 a to hn ..




Za poslední měsíc:
MERCYFUL FATE - Don`t Break The Oath
1289x

MERCYFUL FATE - In The Shadows
1121x

MERCYFUL FATE - Time
822x

MOONSPELL - Irreligious
804x

FALCONER - From a Dying Ember
802x

FIREWIND - Firewind
756x



21.07.2020
BAMBULKYNĚ DOBRODRUŽSTVÁ , CONGENITAL ANOMALIES, AGGRESSIVE TYRANTS, MELTDOWN..
Modrá Vopice, Praha, začátek od:18:00, vstupné: 222,- kč

01.08.2020
Gospel of the Future, Průmyslová smrt, Láje, atd.....
Věznička, U Tadeáše, začátek od:20:00, vstupné: 00:00



článků celkem: 7715
recenzí: 6337
reportů: 573
rozhovorů: 418













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


DESTRUCTION - Born To Perish

U německých thrasherů proběhly v nedávné době zásadní personální změny, jenže kapelu, která se nazývá Destrukce, jen tak něco nezničí. Odchozího bicmena Vaavera nahradil velezkušený Randy Black (ex-Annihilator, ex-Primal Fear), Schmier s Mikem navíc povolali (podobně jako Tom Angelripper u kolegů Sodom) druhého kytaristu, kterým se stal Švýcar Damir Eskić. Tím zmohutněl celkový zvukový výraz, což se ale nejvíc projeví na koncertech, při poslechu v domácím prostředí si ničeho zásadního nevšimneme.

O vznik nových songů se zase postarala ústřední dvojka, takže nějaký posun ani čekat nelze. Nástup úvodní titulky je vpravdě odzbrojující, thrashové valy se trhají jako kusy ledovce, po sjezdu do vody se ale situace pročistí a hned je jasné, s kým máme tu čest. Nejen první skladba, ale také většina následujících kusů jede podle léty ověřených vzorců, poslouchá se to dobře, autorská síla je stále přítomna, vše je ale tak nějak stejné a lehce zaměnitelné. Kdyby kupříkladu mezi songy "Inspired By Death" a "Betrayal" nefigurovala krátká pauza, těžko bychom - zejména ve slokách - poznali, že už se z repráků valí další kompozice.

Řemeslný tah každopádně nepřipustí nástup zívajících příznaků, a když už se k nim přece jenom schyluje (zvlášť při střednětempých položkách "Rotten" a "Butchered For Life"), situaci dřív nebo později zachrání výstřely z rytmického samopalu, které jsou hojně podporovány mistrovskou prací sólové kytary. Právě ta je kořením nové nahrávky, zvlášť sympatický je sklon k melodické šestistrunné podstatě, jež ve spolupráci se speedovými beglajty tvoří dostatečně přitažlivou thrashovou skrumáž. Nejatraktivnější momenty hledejme pod názvy "Tyrants Of The Netherworld" a "Filthy Wealth" (s thrash´n´rollovou hravostí), celkové rozdíly mezi skladbami však nejsou dramatické (pouze závěrečný coversong "Hellbound" od Tygers Of Pan Tang si pánové mohli nechat od cesty), jejich celková kvalita dokazuje vyšší stylový level a hlavně neutuchající autorský entuziasmus. Kdybych však měl odpovědět na otázky, zdali novinka nějak zásadně vyčnívá v metalografii kapely, případně jestli má potenciál zastínit to nejlepší ze současného thrashe, má reakce bude v obou případech negativní.

Pagan             


www.destruction.de

YouTube ukázka - Betrayal

Seznam skladeb:
1. Born to Perish
2. Inspired by Death
3. Betrayal
4. Rotten
5. Filthy Wealth
6. Butchered for Life
7. Tyrants of the Netherworld
8. We Breed Evil
9. Fatal Flight 17
10. Ratcatcher
11. Hellbound

Sestava:
Schmier - zpěv, baskytara
Mike - kytara
Damir Eskić - kytara
Randy Black - bicí

Rok vydání: 2019
Čas: 50:18
Produkce: V.O. Pulver
Label: Nuclear Blast
Země: Německo
Žánr: thrash metal

Diskografie:
1985 - Infernal Overkill
1986 - Eternal Devastation
1987 - Release From Agony
1990 - Cracked Brain
1998 - The Least Successful Human Cannonball
2000 - All Hell Breaks Loose
2001 - The Antichrist
2003 - Metal Discharge
2005 - Inventor Of Evil
2007 - Thrash Anthems
2008 - D.E.V.O.L.U.T.I.O.N.
2011 - Day Of Reckoning
2012 - Spiritual Genocide
2016 - Under Attack
2017 - Thrash Anthems II.
2019 - Born To Perish

Související články

Foto: archiv kapely


Vydáno: 14.08.2019
Přečteno: 1187x




počet příspěvků: 3

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Pro mě deska roku...14. 05. 2020 13:22 orre
Nářez Tohle je paráda!...13. 05. 2020 10:15 mr.deadhead
Konečně výborný...15. 08. 2019 12:30 orre


 
Metalforever.info © 2006 - 2020     RSS - články

stránka byla načtena za 0.21875 sekund.