PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax




Kolinss (DEBUSTROL) - Spěcháme maximálně jen na pivo

I Antikrist už dosáhl 33 let! Thrashmetalová formace Debustrol v letošním roce slaví své trojkové výročí šňůrou koncertů, která vyvrcholí v paláci Akropolis finálním otevřením brány pekelné magického data 20.2.2020. O aktuality z tábora Debustrol se podělil zpěvák a kytarista Kolinss.

Náš rozhovor vzniká v době, kdy máte za sebou první dvě části tour "33 let Antikrista" a vyjíždíte na třetí, kterou zakončíte 21.12. v Olomouci. Můžeš zhodnotit odehrané koncerty, které probíhaly po klubech a festivalech a nač se můžou fanoušci těšit v závěrečné porci tour?
První část proběhla v zimě, navštívili jsme jedenáct klubů po celé republice. Druhá část se týkala festivalů. Byly to všechno naprosto masakrující koncerty. V klubech nás mile překvapila úplně skvělá atmosféra a návštěvnost jednotlivých koncertů. Na festivalech se občas potýkáme s nepochopením komerčněji laděných fanoušků, ale většinou nás to donutí jít ještě dál a naším koncertem je buď totálně naserem a nebo přesvědčíme, že to pogo pod pódiem je prostě nutnost a patří to k thrash metalu jak prdel na hrnec…

Na tour "33 let Antikrista" je i jedna zastávka pro fanoušky na Slovensku, konkrétně v Bratislavě. Tuto akci odehrajete s kapelou Bad Face a nebude to úplně běžný koncert. V čem bude jeho specifičnost?
V Bratislavě to bude výjimečný koncert hlavně pro kapelu Bad Face, která tímto koncertem završí svou mnohaletou kariéru. My předvedeme klasickej massakrr, kterým samozřejmě zdaleka nekončíme… Jsem rád, že se do hlavního města Slovenské republiky, alespoň jednou za rok dostaneme. Je to příjemné zpestření. Slovenští fans jsou opravdu super šílení !!! A to nám vyhovuje…

9.9. 2019 jste vydali nový klip "Apokalypsa II". Ač jste za poslední dobu udělali několik klipů, tento je přeci jen trochu odlšný, neboť v něm vystupují loutky. Jaký to má záměr, oč v klipu jde?
S prvotním nápadem přišel můj kamarád Roman Nevyhoštěný, který nám zařizoval natáčení klipu na Hradě Houska, o kterém se povídá, že je tam díra do pekla. Při té příležitosti nám ukázal zdejší raritu, ručně vyrobené loutkové peklo tzv. Peklém. Loutky jsou vyrobeny z lipového dřeva a vše je inspirováno Peklem podle Danteho "Božské komedie". To nás zaujalo a o dalším klipu bylo fakticky rozhodnuto. Záběry natočil otec myšlenky, řezbář Tomáš Štěpán. S vyřezáním mu pomohl Jan Kopecký a celou myšlenku Dantova Pekla vymyslel kastelán hradu Houska Míra Konopásek. My jsme vlastně jen natočený materiál s Pájou Junkem sestříhali do konečné podoby, jak ho vidíte v klipu. Nejvíce se námět hodil na píseň "Apokalypsa II", která je na posledním albu "Válka".

Na příští rok je na 20.2.2020 naplánována výroční akce v Paláci Akropolis v Praze. Čím nalákáš fanoušky na tuto akci?
Na tuto akci se opravdu těšíme a to z několika důvodů. Jako předkapela se tam představí naši kamarádi Locomotive, ještě k tomu by tam měli být další velmi speciální hosté, kteří nebudou na plakátech a mělo by to být pro naše fanoušky takové příjemné překvapení. To všechno chceme natočit na DVD a na jaře roku 2020 vydat i s dalšími bonusy, které budou pro Debustrol fans opravdu zajímavé.

Aktuální deska "Válka" byla vydána v roce 2016. Platí stále, že v kapele nikam nespěcháte a další deska opět vyjde až za delší časové období?
Samozřejmě to platí. Spěcháme maximálně jen na pivo (smích).

Na závěr máš prostor cokoli vzkázat čtenářům a fanouškům.
Chtěl bych za celý Debustrol poděkovat našim skvělým fanouškům a asi jen říci… DĚKUJEME, ŽE JSTE TO S NÁMI VYDRŽELI !!!

Deadly Grind             


FB DEBUSTROL

Související články

Foto: archiv kapely


Vydáno: 29.09.2019
Přečteno: 4640x




K článku zatím nebyly přidány žádné komentáře.


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09432 sekund.