PEARL JAM - Dark Matter
Současná produkce Pearl Jam mi není nikterak...

PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax




MASTURBACE, Erosion Of Sanity - 11.9. 2007, Rock Café, Praha

Ani jsme se nenadáli a už je tu 15. výročí fungování kapely Masturbace. Při této příležitost se natáčelo i DVD, vstup byl zdarma, co více si přát.

Jako předkapela se představili stochovští Erosion Of Sanity, které jsem však zaregistrovala jen z části. Kluci předvedli svižný HC/thrash a´la raná Sepultura, což sice není můj šálek kávy, nicméně perfektní rytmus donutil moji nohu k ustavičnému podupávání. Nakonec došlo i na přídavek v podobě coververze Roots Bloody Roots od Sepultury. Obecenstvo bylo příjemně rozpumpováno, tudíž hlavní hvězda večera měla méně práce.

Krátce po 21. hodině na podium vystoupala pražská Masturbace. Myslím, že neprávem je jí přiřknut přídomek agro metal. Tato kapela je opravdu kvalitní záležitostí, nejedná se jen o „sprosté písničky“ pro publikum jednoduššího rázu. Masturbace má svůj specifický a originální styl. Kytarista Matěj pronesl, že se vždycky snažili hrát death metal, ale nakonec z toho vyšlo něco trochu jiného. A to je dobře. Z důvodu nemoci bohužel nemohl vystoupit vokalista Mára, pohotově ho však zastoupil kytarista Matěj. Na dvě skladby se připojil i bývalý baskytarista Beriš, do jedné si zahostoval i jejich zvukař, prostě integrace jedna radost.
Atmosféra byla výborná, téměř zaplněný sál Rock café si vyslechnul průřez celou tvorbou Masturbace. Hrané písně byly totiž vybrány z hlasování, které probíhalo na webových stránkách kapely. Nechyběly tedy skladby jako Kamenáč Byll, About The Perverz aneb Zoofilií Hamburger (Techno), Juice Extactor, Z hlouby duše světu – básník otevřel své srdce, posléze i prdel, Otec přistižen s prstem v zadnici své nezletilé dcery, Pedofilní chůva a tak dále. Zazněly i staré skladby jako např. Za zpěvu vran či Dance With Death. Některé skladby byly pro úspěšnost zahrány i dvakrát.

Myslím, že to byla opravdu povedená oslava 15.letého výročí. O Masturbaci se bát rozhodně nemusíme, protože ta vždycky byla, je a bude ;-)

Ascela             


www.masturbace.com
www.e-o-s.cz
www.rockcafe.cz


Vydáno: 18.09.2007
Přečteno: 4761x




K článku zatím nebyly přidány žádné komentáře.


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.10683 sekund.