PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku VETROL - Vet ´n´ Roll


Videoklip k Vládcům Času - Kromaňonec

Odkazuji čtenáře recenze k videoklipu na skladbu Vládci Času ;) http://www.youtube.com/watch?v=MyFK9dPoqPE

26. 03. 2011 7:42

- Mareck

Vážený pane, JDĚTE SE BODNOUT. Člověk co napíše něco takovýho o VETROLU pro mě neni ani člověk. Co posloucháte za hudbu? Dechovky? Dico? Techno? Nebo dokonce (snad ne) HipHop? VETROLÁCI JSOU BOHOVÉ!!! Váš článek ve mě vzbudil tolik už dlouho potlačovaného vzteku! Napsal bych sem co si o vás myslím, ale bylo by to dooost sprosté a nemravné, i když si nic jiného nezasloužíte. Docela bych chtěl vidět vás, jak by vypadaly vaše texty HE. Umlátit vás kamením vy vyvrženče.

27. 06. 2010 15:20

- hanzzz

Bobovi: Zatim se ozval jen jeden u člen ze čtyř v kapele což je vzhledem k obsahu recenze docela málo "agro" :-p

3. 09. 2008 15:45

- Savapip

omluva - samozřejmě mělo být "Brutar" :-)

2. 09. 2008 17:51

- Savapip

to KV2: díky, na tohle nejde nereagovat. Třeba máš pravdu, nebylo by to poprvé, kdy jsem otráven z cejda a naživo může jít o jinou ligu. Věř mi, že si lámu hlavu, v čem jsem měl být konkrétnější, tak aby to bylo účelné. Ale stále mám pocit, že jsem řekl vše, co jsem považoval za důležité. A pokud něco bylo jen naznačeno (např. mi nepřijde smysluplné opisovat textové pasáže, u kterých mé básnické střevo brutálně úpí..), tak přesně z opačného důvodu, než co mi vyčítal Brutal. Nepřijde mi nutné strkat čtenáři a potenciálnímu posluchači do ruky manuál, jak cédečko poslouchat. A mám (možná naivní) představu, že takhle to pro čtenáře může být zajímavější v tom, že má sám co objevovat. Ale přiznávám, že kvůli podobně dospělým reakcím, jako je ta tvá, mi stojí za to přemýšlet o tom, jak to příště udělat lépe. Ještě jednou díky a měj se ;-)

2. 09. 2008 17:50

to Savapip - KV2

To Savapip: Ahoj, chtěla jsem jen podotknout, že souhlasím s Brutarem v tom smyslu, že tvá recenze je i na můj vkus moc obecná a člověk fakt neví, co ti přesně vadí..no co se týká mě..mě třeba Plnej kejbl nepříjde slizký, ale naopak mi přijde text fakt vtipnej a věř, že nejsem z nejhubenějších..přesto mě to nijak neuráží a naopak mi tahle písnička vždycky zvedne náladu..ale přesně jak už tu někdo říkal, je to tvůj názor a nikdo ti ho nebere. Kapelu znám už nějakej ten pátek a proto vím, že jejich silnou zbraní jsou živáky. A věř, že nuda nebo absence charismatu naživo fakt nehrozí, tak koukej dorazit na nějakej koncík ať Vetrol může "vyprášit kožich zase tobě":-)) A kdo ví, třeba pak tvá recenze bude končit..CD 3/10, koncík 10/10 :-) Měj se, J.

2. 09. 2008 16:42

- Bob

legrační, že čím větší jezeďárna je muzika, tím víc se ozývají i členové kapely spravedlivě rozhořčeni pošlapání vlastní řádky brambor nehodným kritikem:)

2. 09. 2008 12:01

- Venca

No samozřejmě, že je to názor jednoho konkrétního člověka, když ji jeden konkrétní člověk napsal. Já mu při psaní neradil :-D

1. 09. 2008 17:34

- Brutar

Zdravím všechny, taky nesouhlasím s touto recenzí a jako recenze mi to ani nepřipadá. Z celého článku mám pocit, že se jedná pouze o názor jednoho konkrétního člověka. Dle mého názoru se mám v recenzi dočíst o skutečných a konkrétních kladech a záporech věci, na kterou je recenze psaná. Tento článek mi příjde hodně obecný. Co konkrétně příjde autorovi zoufalého na Rockerovi, neobratného na Špatném dnu nebo slizského na Plnýmkejblu, to se v celé recenzi nikde nedočtu. Proč autor recenze nikde nepopíše konkrétní chyby??? To je mi opravdu záhadou. Další vadou celé recenze je, že nedává čtenáři možnost, že by se mu CD mohlo eventuelně líbit. Rovnou ho sestřelí. Autor této recenze na mě rozhodně nepůsobí jako profesionál, ale jako velký amatér a už vůbec z jeho práce nemám pocit, že je schopen objektivně posoudit věc, na kterou recenzi píše.

1. 09. 2008 17:19

- Venca

SirLee: Jenom bych se chtěl ještě zeptat, jak moc se v muzice vyznáš ty? Ostatně, když klikneš na jméno autora pod recenzí, tak ti tam vyjede všechno, co kdy napsal, takže si můžeš udělat obrázek. CD této kapely jsem neslyšel, ale tvrzení, že člověk, kterému něco nesedne hned nerozumí muzice, mě neustále rozesmívá. S pánem bohem dead metalisté :-DDD

31. 08. 2008 14:09

- Venca

SirLee: Kamaráde, kamaráde, vysvětli mi, co je to "Dead metal"? :-))

31. 08. 2008 14:06

... - Jiř Kromaňonec Tvrzník

Mě naprosto neuráží celkové hodnocení alba ( i když s ním samozřejmě nesouhlasím) a nepotřebuju ani žádné pochlebování (na to mám dost ctižádosti, abych nepřestal hrát), přeci ho k Vám někdo z nás poslal, abychom si vyslechli názor druhé strany. Pouze nesouhlasím s tím článkem, s tím jak byla ta kritika podána, tak jsem se k tomu vyjádřil. :)

31. 08. 2008 11:36

- Savapip

Abych pravdu řekl, čekal jsem podobné reakce ještě o kapku dřív (ale chápu, že se u netu nedá sedět denně :-) ). Dostanu-li se při bodování pod čtyři, už obvykle první den se dozvím, že jsem méněcenný kretén, který si na nebohé kapele vybíjí své komplexy. A o co vlastně jde? Prostě jen jeden blbec napsal, že se mu nelíbí muzika, kterou kapela dělá... Takže popořadě. To Petr: Stárnou nejen kritici, takže v tom bych neviděl problém. To Jirka: Odpor a komplex k agrometalu? Cítím nehorázný odpor např. k jogurtu, ne k muzice, tu v případě, že se mi nelíbí, obvykle ignoruju. V tomto případě jsem neignoroval, ale poměrně dlouho poslouchal. A skutečně žádný hlubší význam nenašel, i když jsem nekoukal na DVD ani na baby na pláži, nejel na bruslích, nevařil a ani neprováděl žádné agropráce. Vylomeniny mám na mysli textové (které songy myslím především, netřeba opakovat), protože v hudbě jsem je nenašel. Možná by mě i potěšily. Stejně jako já nechápu Vetrol, nechápeš zřejmě ty můj styl vyjádřování, takže pokud výraz „prášení kožíšků“ bereš jako vyhrožování, jsme evidentně každý na jiné planetě… A co se týká mého ulevování, spíš mě mrzí, když recenze vyzní podobným způsobem, ale nevidím žádný smysl v pochlebování kapelám jen proto, aby kapela byla spokojená a já nebyl nařčen ze zakomplexovanosti… A koneckonců, (třeba) jde o názor jednotlivce, takže pokud si myslíš, že to co děláš, děláš dobře, není co víc řešit. To Sir Lee: jsem vyžilý, hluchý, dementní a na Czechteku jsem dosud nebyl, ale vzhledem ke svému věku, hluchotě a demenci se na něj už asi vykašlu…Stačí ti to takhle? Mimochodem, co si mám v tomto případě představit pod pojmem „ultimátní song“?

31. 08. 2008 7:17

- SirLee

Oprava: Tomu kdo recenzoval toto CD... (Myslím rychleji než píšu sry)

31. 08. 2008 3:28

Cožéééé!!!!!! - SirLee

Tomu kdo recenzoval tuto skladbu (protože oslovení Vážený pane zde opravdu není na místě): Podle Vaší recenze jsem vydedukoval, že jste asi slabomyslný vyznavač Evy a Vaška, který muzice rozumí asi jako koza petřzely. Protože jen fanoušek bezbřehých slátanin nemůže ani trochu pohládnout pod kůži nějaké písně. Píšete, že kapela hraje pořád stejně (slyšel jste někdy Dead Metal?) a má svou škatulku. Pokud vedle sebe postavím punkovější "Plnejkejbl" baladické "Vládce času" metalového "Rokera," nemůže nikdo se špetkou zdravého hudebního sluchu řadit tyto ultimátní songy do jednoho stylu. A pokud máte nějaký nejaký osobní problém s hudbou tohoto směru jdete si hodnotit sety na CzechTek. Tam by Vám to šlo možná i líp. aspoň by to byla muzika, které rozumíte.

31. 08. 2008 2:15

nemůžu nereagovat ! - Jiří Kromaňonec Tvrzník z Vetr

Vážený pane recenzente. !!! Ve vší úctě a respektu k Vašemu názoru !!! jasně cítím z toho článku jakýsi odpor a komplex (zdali to můžu takto nazvat, a proto raeguji) viz. ?? rovnou sestřelit kapelu z povrchu zemského ??? . Vidím to tak, že vše pod škatulkou agrometal řadíte zřejmě do jednoho pytle tzn. to se může rovnou smést, nějaké hlubší významy nehledáme (sám jste to napsal) a tak jste si CD prostě jednou poslechl (jestli tomu opravdu tak bylo - "prokousal jste se až na konec" tak snad jste si mezitím pustil nějaký oblíbené DVD nebo navařil, než byla mise splněna a CD aspoň jednou přehrané a nebo jenom křivdím?). Nejednou jste zakopl o vylomeniny?? Konkrétně jaké vylomeniny (rád se poučím pro příště, bylo by lepší kapelám poradit, ne je jenom setřít). Dále NIKOMU nevyhrožujte ani z legrace např. nějakým vyprašováním kožíšků, páč mě určitě neznáte! Že Vám nesedl "náš smysl pro humor" - posluchač si musí vyložit texty posvém, a že zrovna někdo v tom či onom hledá pouze humor to už je spíš osobní záležitost než textaře hnát hned na pranýř. ... Dvanácté cédéčko v tuctu nepovedených, pane jo = tak to musela být fuška to všechno recenzovat, takže doufám, že jste si na tom našem pořádně ulevil - což je vidět - a na další CD ostatních kapel budete uvolněnější a mysl otevřenější :))

31. 08. 2008 1:30

- Savapip

ach jo, trefil jsi hřebík! moje reakce na Tvojí akci tedy nemůže být jiná než obvykle. I kdybych na koncertě byl (jako že ne), tak hodnocení se týká čistě obsahu stříbrného kotoučku, čili jeden z nás o voze, druhý o koze... :-)

30. 08. 2008 5:33

bez předmětný - Petr

... že se tenhle způsob dá provozovat bez špetičky charisma. ? tady někdo nebyl na koncertě, neboť je to fakt mimo mísu. PS: ať to klukům hraje! Však neradno Brichta zpíval, že kritici stárnou :)

30. 08. 2008 2:40

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08566 sekund.