RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku LAZARUS A.D. - The Onslaught


to Majkl, to heide... - Pagan

...radši nic:-(

21. 04. 2009 8:47

- Majkl

Safra a to sem to tentokrát ani nemyslel nijak zle:-O Je pravda, že když s něčím nesouhlasím, rád si rýpnu a nechci nikomu nalhávat, že občas onu únosnou etickou mez také překročím. Ale některé příspěvky heideho jsou opravdu zarážející. Myslím, že ani nemá cenu na tu změť výlevů reagovat, navíc mi pointa některých myšlenek značně uniká... Paradoxně se ale na MF poslední dobou vracím docela rád. Velkou míru i díky novému redaktorovi Martinovi, jehož vkus a názory jsou mi blízké a s chutí jsem si přečetl i rozhovor s In Flames. Teď budu určitě nařčen z pochlebování, ale i když to tak nevypadá, držim vám palce;)

20. 04. 2009 20:32

to Savapip: - heide

Mě se zase nelíbí si vrazit hlavu do vlastní zadnice jen proto, že má nějaký dement stálé puzení na stolici a obšťastňuje svým trusem, kdykoliv se mu zamane. Na to by tady , ani jinde prostě prostor být neměl! Pokud si hodlá kdokoliv nadělat do trenek, jen aby zachoval dekorum před každým julkem, pak já se k této skupině hlásit nehodlám! Majkl si může bouchnout "rychlý špunty"!!!!!

20. 04. 2009 19:59

- Savapip

oprava: dodržování... (bohužel neumím udělat totálně naprdnutého smajla...)

20. 04. 2009 19:31

- Savapip

to heide: špinavé prádlo by se mělo prát doma, ALE ... ale jediné, co část "vrchnosti" může konstatovat, je to, že i kdybys měl tisíckrát pravdu, tak existují jasně definované hranice slušnosti a mě už fakt nebaví se ustavičně dožadovat jejich vyžadování!!! :-(((

20. 04. 2009 19:29

to Majkl: - heide

Možná bude nejlépe, když někdo z "vrchnosti" osobně proleze veškeré Tvé komenty a otluče Ti o hubu ten předmětný, když žadoníš aspoň po účasti v lterární soutěži. Mě jsou Tvé jedovatky u p.....e! Co mi podsouváš mezi řádky pak "na druhou"! Netrávím hodiny pitváním kdejákých béčkařů a céčkařů, abych pak další hodiny ztrácel plkáním s kdejakým vojtou, který je na světě, aby otravoval. Je mi vážně jedno, do jaké škatule mě kdo šoupne. Kterej trotl mě spojí kde s kým na jiném servru. Já to dělám s čistého fandovství a rozhodně ne s cílem zakládat téma k plitkému plkání o ničem. Pokud se napříč netem vyskytují luméni, kteří sami sebe pasovali do role prvotřídních znalců, kteří si osobují právo šťourat se v každém hovně a neustále se pokouší mi předvést nadhled na mou malostí, pak jsem připraven jim vždy v "basic" formě jejich doměnky potvrdit. Píšu vždy o tom, co slyším, srovnávám s tím, co jsem již "X" krát slyšel a otřu se vždy o všechny ty "shit" př. americké vlivy, které jednoznačně kurví muziku i vkus. To nezmění žádný "x" jouda z horní dolní, který si zrovna říká Majkl, nezmění to ani Honza, ani "med" a ani žádný další "znalec", který si myslí, že když na netu defiluje křížem krážem o dvě hodiny dýl než já, že jeho stanovisko je zákon. Já poslouchám na své uší a ty ve finále obhajuji. Pokud to český Forest Gump nechápe, tak s tím nic nenadělám. Píšu pro lidi z vlastním názorem, kteří nemají potřebu mi ten můj vymlouvat, ale raději si album koupí, respektive nekoupí a sami si utvoří názor. Ten můj je přeci jen vždy, a tak to i zůstane jen subjektivní. Komu to dosud nesplo je prostě nukléární vůl!!!

20. 04. 2009 19:04

- Majkl

Heide: :))) Kdybych toužil po zájmu redakce a po prostoru na tomto zinu, určitě bych neprodleně kontaktoval šéfredaktora a začal ti zvesela konkurovat:) Jenže hudba je pro mě natolik abstraktní věc, že mi přijde nesmyslné psát o ní něco konkrétního. A ještě si, jak to rád děláš ty, za svými subjektivními pocity tvrdošíjně stát a myslet si o každém, kdo má jiný názor, že je naprostý blbec (v horším případě mu to rovnou napsat), na to fakt nemám:) Ale kdybych přece jen náhodou změnil názor, rád kontaktuji zdejší vrchnost;)

20. 04. 2009 17:54

To Pagan: - heide

Nemám vůbec problém s Tvým nesouhlasným názorem. Už proto, že vím, že´s to album min. slyšel. To Tě dělí v řádu let světelných od všech ovádů, kteří trousí a škodí, kudy chodí a netuší, že je mám totálně na háku a víceméně mi činí potěšení účast na takových přestřelkách. Vedení redakce mě však stále mírní, a tak se nemůžu projevit v plné kráse vrozené agresivity a intolerance k notorickým blbům :-)

20. 04. 2009 17:36

to Majkl: - heide

Ty to máš holt těžký! Notorický prudil a stále v zákrytu, bez zájmu redakce Ti dát větší prostor. Inu, není divu! Jinak Pagan(e): Vše co´s napsal plně respektuji a nic nenamítám. Myslím, že´s mě pochpil dobře a klidně se i nadále stav do opozice. Proti Tvé formě komunikace jeden ani nic mít nemůže. :-)

20. 04. 2009 17:26

To Majkl - Pagan

Ok, díky za varování, příště budu MNOHEM opatrnější:)

20. 04. 2009 13:07

- Majkl

To Pagan: On je totiž heide starej mazák a jedinej nositel objektivní pravdy, takže bacha na ten odpor, Pohane. Krize středního věku neni žádná prdel:)

20. 04. 2009 0:07

- heide

...jejda, tak jsem to o 2 roky netrefil :-)

19. 04. 2009 13:24

to heide - Pagan

Je mně 29, ale dík:-)

19. 04. 2009 11:50

- heide

Pozitivní na Tvém názoru je právě entusiasmus. Ten kapele zaručuje, že se najdou tací, kteří tuto návnadu spolknou, aniž by se rozhlédli, jestli se "v okolí" nevyskytuje chutnější pokrm. Důvodem názorové odlišnosti je jistě věkový rozdíl, který nás dělí :-) Musím však poznamenat, že mám doma Tvého téměř vrstevníka (>téměř<, protože je asi o fous starší než Ty) a ten je identického názoru, jako já. U verdiktu mi sice neasistoval, ale jsem rád, že jsme se shodli. Vézt se prostě jen na momentálně módní vlně nestačí!

17. 04. 2009 15:52

Nesouhlas! - Pagan

V zájmu vyvážení názorové polarity uvádím, že já jsem s tímto albem totálně spokojen a u poslechu vrním blahem! A ta podobnost!? Eutuziasmus američanů, se kterým do toho mlátěj se rozhodně ukrást nikde nedal. A kdo chce, vždy si ve světě hudby, kde už vše bylo vymyšleno a nahráno, vždy nějaké ty styčné body najde. Ostatní na to házej bobek a chtěj se prostě thrashově bavit. Toto album jim to plně umožňuje...

17. 04. 2009 8:22

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08055 sekund.