Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KING CRIMSON - In The Court Of The Crimson King


- Majkl

"Mentálně narušený Vašek - šašek" - krásná sebereflexe:) Kéž by takových světlých okamžiků bylo v tvém případě více:) Jinak je super, že je pro tebe "posílání trotlů do řitě" důležitější než kolegové, kteří tě i přes poněkud zvláštní chování chtěli přijmout mezi sebe a byli ochotni odpustit ti i předchozí hulvátské projevy:) Je vidět, že máš jasno, co je na světě opravdu důležité:)))

28. 04. 2009 0:59

upřesnění - Vašek

majle = druidský - volně přeložený výraz pro hovno!

27. 04. 2009 22:39

to Majkl: - Vašek

Blahoslavení duchem chudí "Majle" - nicku! Jsi jen jeden z mnoha! Kategorii jsem Ti již přisoudil. Všichni pitomci v mé blízkosti se se zlou již potázali. Ty jsi jen nick = prudil, obtížný hmyz. Já jsem věděl předem, a tak mi nikdo neupře svobodnou vůli odejít. Výhrůžka sice byla ve vzduchu, ale já jsem možnost setrvání v tomto týmu (byť nerad) vyměnil za možnost poslat trotla tvého kalibru do řiti. Ty zůstaneš navěky schován, s kalhotami plnými vlastního trusu za svým nickem. Když nebudeš prudit zde, bude to jinde! Já jsem si své místo opět našel a věz, že tam se komenty nesouvisející s předmětným albem, či muzikou obecně mazat budou! Takové, jako ty mám rád jen na smetaně a s česnekem. Tak hádej, kdy a kde! Tvůj mentálně narušený Vašek - šašek!

27. 04. 2009 22:35

Pro Vašíka - Majkl

Tak to vypadá, že mě asi dobře znáš, když toho o mě tolik víš:) Myslím, že na netu se vyskytují nesčetněkrát horší prudilové než jsem já. Nikde jinde jsem však nezaznamenal tak vulgární a vysloveně pitomé reakce od autora článku. Když se podíváš i do zdejších diskusí, najdeš spoustu rejpanců či nadávek od různých lidí. Ale dokud jsi nepřišel ty, nikdy jsem nezaznamenal ze strany redakce vulgární nadávky a urážky. Jak je to možné? Inteligentní lidé to totiž nemají zapotřebí a redaktoři si navíc dobče uvědomují, že svým chováním reprezentují celý magazín. I když se mě snažíš urazit i svou poslední reakcí (i když u tvých příspěvků se spíše upřímně bavím než že bych se urážel:)), je vidět, že to jde i slušnou formou a bez primitivních vulgarit. Je škoda, že tě museli dřív vykopnout, než si to pochopil... Neměl bys to ale svádět na mě ani na nikoho jiného, protože na vině je bohužel jen a jen tvá hloupost, prostořekost a nevychovanost. Dokud tohle nepochopíš, dopadneš úplně stejně i na svém případném dalším působišti.

27. 04. 2009 21:57

to Majkl: - Vašek

Dnes už mám ruce zcela volné, a tak se mohu vyjádřit. Jsem toho názoru, že právě ´"nemocní", podobní tobě jsou příčinou veškerých svárů napříč weby. Existuje množina lidí, kteří bloudí denně napříč netem a zakládají na problém. Jen slepý si nevšímne, že ty sám víš o muzice prd! Nakonec, sám ses k tomu přiznal. Já, tvor povahy prchlivé jsem vždy zaútočil na všechny válečné štváče, ať se již "nickují" jakkoliv. Ty se sice můžeš radovat z toho, že jsem musel redakci opustit neb jsem porušil slib, ale já se raduji z toho, že každý příčetný jedinec snadno odhalí pravý cíl tvého snažení. Mě osobně je na zvracení z lidí tobě podobných a věz, že máš důvod k oslavě, že se osobně nejspíš nesetkáme. Mě nesmírně mrzí, že jsem přišel o příležitost se dělit o své dojmy z muziky, kterou mi někdo předhodil nebo kterou jsem si vlastníám nákladem pořídil i když jsm z toho neměl nic, než ten pocit, že si někdo vezme něco z toho, co píšu. Pro mě tvorové tvého kalibru hudbě škodí. Ty ji nemáš rád, nerozumíš jí, nic nekupuješ, neposloucháš, jen prostě tak křížem-krážem, světem-netem brouzdáš a prudíš. Skutečný fanda muziky sbírá informace, poslouchá, má svůj názor a nemá potřebu otravovat svými diletantními a štvavými příspěvky. Mě mrzí, že jsem musel odejít a přejií ti vše špatné! Doufám, že budeš mít aspoň týden problém se stolicí :-)! Tvůj nepřítel Vašek alias "heide"!!!!!!

27. 04. 2009 20:12

- Majkl

Jestli to mám chápat tak, že heide již nadále nebude svým hlubokým intelektem oblažovat zdejší čtenářstvo, tak je to jedině dobře! Jsem rád, že redakci konečně došlo, že vydržovat si za každou cenu ve svých řadách takového primitivního hulváta serveru v žádném případě neprospívá. Navíc se zdá, že čerstvá krev (Mikael + Martin) MF dokáže obsahově pozvednout i bez vulgárních keců a urážek. Jsem jen zvědav, kde se tenhle duševně chorý jedinec objeví znovu...

25. 04. 2009 21:29

- heide

Je mi proti srsti to řešit touto cestou, ale "dluhem" byla míněna CD, která jsem k recenzi dostal. Slovy tři! Dvě byla hotová, třetí ne. Je tedy zřejmé, že "smazat" se vztahovalo k mým vlastním titulům.

25. 04. 2009 20:56

- Savapip

vzhledem k tomu, že po vzájemné přestřelce doslova zaznělo "Zveřejni to, čím jsem Ti povinen, zbytek smaž!", neřekl bych, že to bylo bez souhlasu..., Firebird mi utekl, zbytek je smazán ;-)

25. 04. 2009 18:09

- heide

Tento text byl zveřejněn bez mého souhlasu.

25. 04. 2009 16:26

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08352 sekund.