NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GAIA EPICUS - Dark Secrets


to Pagan - martan

Přijmi omluvu, teď jsem tu novou desku přejel narychlo podruhé a po počáteční skvělé Beyond to fakt ke konci dost uvadá. Měla to být "šestka".

24. 04. 2012 21:42

GP - martan

Souhlas s Adrianem. Tady hodnocení Pagan fakt přehnal. GAIA EPICUS je jasný nadprůměr. Nemohu říci u žádného jejich alba, že by se mi líbilo totálně celé, ale na výběr naprosto skvělá záležitost, Myslím, že nejvíc se mi zamlouvaly první dvě alba, ale toto poslední bych ocenil 8 bezproblému. Samozřejmě, minimálně kvůli zpěvu, je INSTANZIA na 9 až 9,5 to je naprostá pecka! Jo a za poslech kvalitního stylu se taky nestydím:-)) Už se letos těším na nové BLACK MAJESTY a BLACK ABYSS!!

24. 04. 2012 20:55

- Soichiro Honda

U mňa práve naopak, Reinxeed som nikdy moc nemusel, teda nie žeby hrali/hral (Tommy), zle, ale nikdy som v tom nenachádzal niečo nadpriemerné.. a z toho traileru som veľmi pozitívne prekvapený.. drstického spomalenia sa neobávam, a keby aj, mne ide o melódie, ked to parádne znie, nech je to aj doom metal ;-) :) zvuk nič moc, ale hodnotiť podľa ukážky na youtube sa mi zdá urýchlené, radšej si počkám na album (a konečne možno aj na originál)..

24. 04. 2012 20:51

- Pagan

Vypadá to jako návrat k náladotvornějšímu "Majesticu", bohužel včetně opět nepochopitelně sterilního a tlumeného zvuku.

24. 04. 2012 13:24

- GNT

ReinXeed: asi to nepatří do téhle recenze - ale poslechl jsem si teaser nového alba, nehodnotím teď melodie: vypadá, že tentokrát bude většina skladeb ve středním tempu (podotýkám, jen rychle jsem to jednou projel).

24. 04. 2012 12:30

- GNT

Obecně mohu s Paganem ve většině věcí souhlasit, myslím, že je dost přísný na melodie a nemá rád nijaký nebo odeřvaný refrény, v čemž se asi shodneme. To, že tahá speedový kapely z undergroundu bych mu nevyčítal, ony totiž v podstatě ani nikde jinde nejsou (těch pár výjimek to nevytrhne). A zkuste shánět originál nějaké takové grupy, většinou to přijde někde z Holandska, Jižní Koreje a kdoví odkud. Ne speed nemá na růžích ustláno, je to naprostá marginalita a jeho fanoušci jsou zoufalci a mimoňi. A já k nim bohužel (nebo bohudíK?!) patřím ...

24. 04. 2012 12:27

- Pagan

Ok :-)

23. 04. 2012 19:55

- adrian

Mozna to je skutecne nefer, ale je to zalozene na me neschopnosti pochopit, proc nektere tuctove a nezajimave kapely, jsou tady tebou vychvalovany a naproti tomu kapely jine, lepsi nebo rozhodne ne horsi, nez kterym davas vysoke body, pomerne shazujes. Za vsechny bych treba jmenoval Kanadany Instanzia. Body jsi jim sice dal relativne slusny, ale psal jsi tam neco o tom, ze zpevak neumi zpivat. Konzultoval jsem to s hodne znamyma a nikomu neprisel zpev spatnej a naopak se kazdymu ta deska libila. Chapu, ze je to subjektivni a pises jak to citis ty, ale kdyz vidim jakym kapelam davas vysoke hodnoceni ... proste tomu nerozumim :-) Ale neber to osobne. Ja jsem naopak rad, ze je tady nekdo, kdo jde v podstate dneska uz "proti proudu" a orientuje se na melodicky power speed. Za to aby se clovek v dnesni dobe uz pomalu stydel mezi vsema tema "hustejma typkama" :-) Takze to ber jenom jako takove moje malinke povzdechnuti, ale i tak ti fandim! :-)

23. 04. 2012 19:15

- Pagan

Jen pro pořádek: právě proto, že v Japonsku vychází plno nesmyslů, objevují se zde tamější kapely jen velmi málo a devítku jsem nikdy žádný z nich nedal. Zřejmě narážíš na mé oblíbence DRAGON GUARDIAN, kteří opravdu nemusí vonět každýmu, čehož jsem si vědom a proto na tento můj spídový fetiš v každé recenzi jejich alba upozorním, takže Tvý přirovnání je malinko demagogický a nefér :-)

23. 04. 2012 18:48

- adrian

Prilis prisne hodnoceni. Ano, zvuk je slabej, vokalne tradicne taky spatny, ale vzhledem k tem japonskym nesmyslum, ktere tady dostavaji 8 - 9 bodu, a kde se o zpevu uz vubec neda mluvit, je to zbytecne drsne hodnoceni. Ja osobne to vidim jako lepsi prumer, nic vic. Zadna pecka, ale poslouchat se to urcite da. Narozdil od zminovanych japonskych projektu, kde to vypinam hned jak se zacne "zpivat".

23. 04. 2012 18:38

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08787 sekund.