NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku OLYMPIC - Souhvězdí šílenců


- Hellhammer

Ale já ty argumenty nesrovnával!!! Jen je považuji oba za hloupost..Souhlasím s tím, že nemusím být pekař, abych mohl kritizovat špatné rohlíky. Ale druhý argument neberu.. I pozitivní recenze je přece subjektivní, stejně tak jako negativní, která desku kritizuje.. Nevím proč by zrovna pozitivní recenze měla být "správná", vypovídající o výtvoru a "nezávadná", kdežto negativní by měla jen vypovídat o autorově nelibosti a být "závadná".To je totální alibismus..Nelíbí se mi něco, napíšu nelíbí, líbí napíšu líbí. Negativní i pozitivní recenze jsou subjektivní, obojí má stejnou vypovídající hodnotu..

3. 04. 2014 16:11

Kritika - Gepa

Srovnatelný ty dva argumenty nejsou ani omylem. Kritizovat něco, co neumím samozřejmě mohu - když si koupím rohlík a je nedopečený, nemusím mít výuční list pekaře. Ale kultura, do které muzika bezpochyby patří, je něco s tak subjektivním vnímáním, že se to nedá vměstnat do něčeho exaktně definovatelného. Proto když někdo strhá nějaké CD, tak to zpravidla vůbec nevypovídá o tom výtvoru, ale jenom se to autorovi nelíbí. Mně se třeba nelíbí Troškovy filmy, ale nepůjdu kvůli tomu na CSFD a nebudu tam dávat hodnocení odpad.

3. 04. 2014 14:23

- Hellhammer

"Když se mi něco nelíbí, tak to neposlouchám", je strašně zavádějící a pardon, hloupý argument.Téměř srovnatelný s dalším často používaným: "Co jsi dokázal že kritizuješ"....Recenze je přece od toho aby ukázala subjektivní autorův názor ale když se to autorovi nebude líbit, tak přece od toho nepujde..Naopak dobrý recenzent sformuluje nezaujatou a pokud možno věcnou kritiku,která může i album strhat pokud je podle recenzenta opravdu tak špatné.. Neříkám kydat špínu, ale vyhýbat se tomu co se mi nelíbí a téměř se bát si na to udělat a rezentovat negativní názor, není podle mě postoj dobrého recenzenta

3. 04. 2014 10:10

Dobré - Gepa

Opět - velmi hezká recenze. Tento web má velmi pozitivně laděné recenze (alespoň ty, co čtu), což nebývá úplně obvyklé, ale hezky se to čte. Když se mi něco nelíbí, tak to neposlouchám a ne že to strhám. Ale k desce. Recenze na Olympiky tady trochu překvapí. Ty tam jsou doby, kdy Olympic inklinoval k metalu (Když ti svítí zelená). Recenzi opět nemám příliš co vytknout, je v ní vše podstatné. Mně osobně se tam asi nejvíc líbí Santa Maria se svým volně houpavým rytmem a mimochodem otextovanou metalistou Brichtou. Dál pak otvírák Divná. Nevím, jestli zrovna na tomhle albu si pochutnají metalisti - deska je spíš nostalgická v pomalejších tempech.

3. 04. 2014 9:43

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08149 sekund.