IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku JUDAS PRIEST - Redeemer Of Souls


- Bubák

Sice jsem to slyšel jenom asi 3x, ale úplně se stotožňuji s názorem Franty Šafra, že tohle album je jedna velká nuda až na 2 - 3 songy, které ale zase super pecky taky nejsou, spíš vynikají v tý hrozný šedi. I mně to připadá jako splácanina nevydaných hodně hodně starých songů, ještě navíc s mizernejma bicíma. Absolutně nechápu, co tímhle chtěli chlapi říct a už vůbec nechápu, že tohle Pepsi obodoval o dva body víc, než nový Accept. Kdyby to neneslo název Judas Priest, neštěkne po tom ani pes. U mě zatím 4/10 a to jen kůli těm 3 songům a parádnímu obalu.

4. 09. 2014 19:58

Judas Priest - Martin

Na začiatku som tiež toto album moc nemusel, ale s odstupom času sa mi začína páčiť a napríklad mne sa Angel moc nepáči, Nostradamus by bol fajn keby ho skratili trebars o 30% Jugulator a Demolition nemusím, Ram It Down sa mi tiež vobec nepači, Rocka Rolla to tiež ešte nie je nič podstatné čiže Redeemer of Souls u mna preskočil všetky tieto albumy, jediné čo mi chýbalo na tomto albume je ostrejší Halfordov vokál. inač to ujde 6/10

27. 07. 2014 19:23

- František Šafr

Dobu nejvetsi slavy JP nehodnotim, nebot jsem ji nezazil. Nove album vsak hodnotim hodne pod oststni desky. Ja se s JP seznamil diky albu "Angel Of Retribution" a nedam na nej dopustit. Skvele pecky (jen to svizne tempo chybi). "Nostradamus" muzu, ale mam na nem jen par oblibenych pecek. Na novem albu vsak slysim (zatim) jen tri pecky, ktere stoji za to. Je to skutecne jen takovy prumer. Jakoby kluci vytahli skryte bonusy z drivejsich alb a udelali z nich cd. Alba jako "British Steel", "Defenders Of Faith" ci muj klenot "Painkiller" zustanou vzdy milniky teto kapely a nove album se jim absolutne nemuze vyrovnat. "AoR" beru jako skvele "best of", kde kluci dali to nejlepsi z jejich kariery. Nova deska vsak nema nic, kvuli cemu ji obdivovat. Halford to v hrdle porad ma, ale prijde mi, ze se schvalne drzi nizko (pritom pochybuji, ze ty skladby budou hrat zive). Skoda. Velka skoda. Za me 4/10.

20. 07. 2014 12:25

- Pepsi Stone

Podle mě na Nostradamu hodně zdědkovatěli a teď to zní, jako když si dědci hrají na junáky.

19. 07. 2014 6:43

- Stick

Slabé, nudné. Nedůstojný konec jedné legendy... Nostradamus byl náhodou výbornej a nemám problém ho strávit po celou dobu poslechu... Rozhodně mě to bavilo více, než tenhle mišmaš omšelých riffů a slaboučkého Halfordova vokálu. Bohužel od Nostradama hodně sešli.

18. 07. 2014 13:29

JP - Averzus

S recenzí se plus mínus autobus srovnávám, neměl jsem nikdy potřebu číst recenze na alba, protože by mi to nic nedalo, až teď mě zajímal pohled jiného člověka na toto, dlemého soudu, parádní album. Podle mě vydali to, co slibovali a při poslechu Halls of Valhalla nebo Battle Cry mám opět ten pocit, který mívám při Sentinelovi nebo jiných flácích z této legendární produkce. zarazilo mě, že AoR není moc opěvováno, protože to navázalo přesně tam, kde Painkiller skončil a leckde to Anděl i předčil. Nebudu brečet, že to není "jako tenkrát", protože jsem nezažil metalový život v komunismu. Jako důstojnou tečku to určitě beru a alba si cením.

17. 07. 2014 11:35

2Kolík: - b.wolf

Naprosto výstižné, nelze než souhlasit. Schválně jsem si po několika přehráních novinky pustil Halfordovy sólovky (mně se tdy víc líbí Made of metal) a to je o něčem úplně jiném. Redeemer je jenom deska, vydaná pro desku. Jasně, že po téměř důchodcích nikdo nechce výkony jako na British Steel nebo Point of entry, ale tohle je prostě o ničem. Obal sice parádní, ovšem obsah slabota.

17. 07. 2014 6:57

Po Judasech... - Kolík

...bych(om) chtěl(i) důstojné album, aspoň na úrovni Ram It Down. Nová deska je bohužel jednoznačně nejslabší ze všech počinů s Halfordem. Škoda, že to recenzent neslyší. Možná je to tím, že my starší jsme nejlepší alba Judasů nezačali poslouchat s odstupem let, ale že byla součástí našeho života. Takže k nim máme také jiný vztah a na interpreta tím pádem i vyšší, z našeho pohledu normální nároky. Doba 80. let, kdy metalová scéna dosahovala svého pomyslného vrcholu, se bohužel už nikdy nevrátí. Je třeba se s tím smířit. To ovšem neznamená, že budeme adorovat něco, co nedosahuje ani průměrné kvality, zvláště, když některé z konkurenčních kapel dokázaly svůj stín překročit a natočit v tomto tisíciletí špičková alba, jako např. Saxon (Inner Sanctum, Sacrifice). Kdyby měli Judasi takovou Stand Up and Fight nebo Red Star Falling na této nové desce, tak bychom tady všichni hýkali blahem. Doporučuji pro osvěžení paměti poslechnout.

16. 07. 2014 9:53

- Pepsi Stone

Co byste po těch Judas chtěli? Další British, Screaming, Defenders nebo Painkiller? Prostě natočili desku pro skalní, což dělají třeba Maideni od Brave New World nebo Saxon od Solid Balls Of Rock. Stojím si za tím, že je to nejlepší věc od Painkiller (nepočítám Hlafordovy sólovky, Resurrection byla skvělá). Jugulator zpětně je dobrá deska, velice odvážná, Demolition docela bída, Angel, i když s Robem rovněž slabota a Nostradamus rozvleklá nuda s několika vynikajícími a odvážnými nápady. Bodování a větší rozbor v seriálu.

15. 07. 2014 23:58

- rainmaker

musím souhlasit s ostatními, ta deska je prostě slabá, pro mě jedinej světlej moment je Secrets of the dead...jinak Angel a Nostrodama si vždycky rád poslechnu

15. 07. 2014 14:44

- Bubák

Nevím, co furt máte všeci proti Nostradamovi nebo Andělovi. Já ty desky mám hodně rád. Je sice pravda, že Halfordovi solovky, první a poslední jsou lepší, ale to na tom nic nemění. Nějak nechci věřit, že by tam Pepsi flákl 8 jen tak pro nic za nic. U něj mám ten problém spíš opačný. No, sem zvědav. Obal desky je parádní a s tím co vznikl pro ,,Laca,, se nedá vůbec měřit. Je vidět, že pan malíř dostal ,,jinou gáži,,. :-D

15. 07. 2014 6:13

- Martin

Já si originál koupím, pouze z důvodu, že JP jsou moje srdcovka. Ta deska není dobrá, připadám si jako kuře na krmníku co dostává jen tolik aby nechcíplo, nic víc. Od JP jsem to nečekal. Logicky je ta deska pro skalní fans lepší zakončení než Nostradamus, ale nevěřím, že to nemohlo být lepší AoR.

14. 07. 2014 10:20

Metalový - b.wolf

svět se pro mě dělí na období před Painkillerem a po něm; v době vydání desky bylo logo Judasů vyleštěné do vysokého kovového lesku, bohužel však naposled. Po Angel of retribution lesk trochu zmatněl, ultranuda Nostradameus dokončila úplné ztmavnutí. JP jsou základním kamenem rocku a metalu, takže jsem novinku netrpělivě očekával. Říkal jsem si, že to bude něco ve stylu Halfordova Made of metal, solidně našlapané sólovky. Jenomže bohužel ... jak jsem nemusel a nemusím Turbo, Jugulator a Demolition (přestože T. Owens je skvělý zpěvák), které považuji za velice slabé, tak proti tomuhle jsou to super fláky. Kromě pár skvělých sól, které mně zaujaly (Dragonaut, Hall of Valhalla) prostě a jednoduše nic. Na Angel bylo několik klasických judasovských skladeb, tady nic (no, snad začátek Metalizer). Halfordův ječák je v pekle a zbytek při dnešní technice vytvoří kdejaká okresní metalová banda. Chtěl jsem dát aspoň trojku, vzhledem k legendě, ale i to je moc, takže bez hodnocení, protože tentokrát nevidím jediný důvod, proč si pořídit originál, bohužel...

14. 07. 2014 9:39

hmmm - Demonick

po tak kritickych nazoroch som normalne zvedavy. Idem si to dat o chvilu do uši cez sluchadla.

12. 07. 2014 14:53

Po prvním poslechu... - Kolík

...musím říci, že je to výrazně slabé album. Těžko říci, co chybí nejvíce. Asi od každého něco. Hudební invence, aranžmá, Halfordův zpěv, ale i dravost kytar. Jednoduše řečeno: výsledek je podstatně slabší, než na co jsem u Judas Priest zvyklý. Angel of Retribution bylo ještě celkem slušné album, Nostradamus nestravitelný, takže za nejlepší poslední počin můžu spolehlivě označit Halfordovu sólovku Resurrection. Ovšem od jejího vydání už uplynulo 14 let. Škoda.

12. 07. 2014 9:13

Judas Priest - Michael

S kapelami ako JUDAS PRIEST, alebo IRON MAIDEN je to vžy veľmi ťažke, lebo nech vydajú akýkoľvek slabý materiál vždy si to nájde milión priaznivcov a odporcov. Táto LP mi príde neskutočne slabá, mám pocit že či počúvam skaldbu č.1 , alebo č.5 je to vlastne stále to isté dookolla, ale čo ma neskutočne zarazilo je úplne slabý vokál Roba Halforda, ktorý je z celej zostavy najslabším článkom. Ale je to len môj názor a milión ľudí bude určite tvrdiť opak.amen

11. 07. 2014 16:09

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08115 sekund.