ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku EVERGREY – Hymns for the Broken


9/10 - Ivan

Za mě první devítka od The Inner.. Krásný melodie. I mizí ten model teď hoblujeme a teď se vznášíme, více se to slévá a to miluju. Bylo to pro mě velký překvapení.

29. 01. 2022 0:05

10/10 - adrian

Pro me jasne album roku! Necekal jsem ani nahodou tak naslapanej comeback. Jednoduse genialni album!

31. 10. 2014 23:12

8/10 - Sweden

K Evergrey jsem přičuchl právě minulou nahrávkou a tenkrât mě totálně dostala, poté jsem si už posháněl téměř celou diskografii. Myslím tedy že nová řadovka by klidně mohla být mezi top 3 nej placek Evergrey. Melancholické vyznéní desky ve mĕ vyvolává právĕ velice optimistickou náladu a rozhpdně nespouští žádnou depku. :)

31. 10. 2014 15:03

- Fenris 13

Tak vysoké hodnocení jako recenzent bych tomu nedal, přesto se jedná o vydařenou záležitost, náladou velice vhodnou do podzimních dnů.

31. 10. 2014 14:37

- Ray

Crust: Tak samozřejmě, bylo to oprávněné rozhodnutí.

30. 10. 2014 12:18

- Crust

Aha, tak tahle skutečnost mi známa není, ale někde jsem četl, že by se rádi znovu koncertně rozjeli a byli hodně aktivní kapelou, což se dá vzhledem k úspěchu aktuálního alba očekávat. Pak by účast v tak vytížené a úspěšné kapele jako Sabaton bylo asi překážkou a Evergrey by chtě nechtě museli hrát kvůli bubeníkově angažmá druhé housle, takže asi lepší vyřešit to takhle předem.

30. 10. 2014 12:15

- Ray

Crust: Řekneme radši jenom, že všichni asi víme, že Tom není jednoduchá osobnost a že původní plán Hannese byl zůstat v obou kapelách ;)

30. 10. 2014 11:47

- Crust

Ray: a jak to tedy podle té verze bylo a proč by měli být odejiti? :)

30. 10. 2014 9:19

- Ray

Crust: Já to s těmi odchody slyšela trochu jinak ;)

29. 10. 2014 17:02

- Crust

Souhlas, že předchozí řadovka byla na jejich poměry slabá, vlastně asi nejslabší v diskografii, přesto mě ty nadšeně pozitivní reakce a maximální hodnocení na tohle album nepřestávají překvapovat. Jako by je, jak říká Tom, svět najednou konečně docenil. Z mého pohledu se nejedná o jejich nejlepší počin, ani o nějaké velké záchvěvy minulosti - na to byli dřív mnohem víc instrumentálně zběsilí a celkově metalově agresivnější. Věci jako Ambassador z alba The Inner Circle tu budete hledat marně. Tohle album mi přijde chvílema příliš rozvláčné. Ale zas abych nebyl špatně pochopen - novinka se mi líbí, je povedená a i místo v mém Top 10 za letošní rok si asi uhájí. PS: Marcus ani Hannes nebyli odejiti, ale odešli sami, první má trochu jiné hudební preference a v případě toho druhého - nabídka od Sabaton se prostě neodmítá :-D

29. 10. 2014 15:31

- Supermartonátor

Podle mně vynikající album!Skvěle se poslouchá a Tom zpívá naplno. Předchozí deska mě moc nebavila a tak jsem o to víc mile překvapen.

29. 10. 2014 10:34

- Demonick

Veľmi pekná recenzia na skvelý počin od majstrov melanchólie a atmosféry. Popravde som kapelu odpísal po slabšom predchodcovi a najmä strašne zlom vystúpení v Košiciach, no tento album mi vyrazil dych. Žiaľ, moje hodnotenie je "iba" 8,5/10. Dôvod? Usporne využitá speváčka Carina Englund a taktiež to, že pri "wake a change" a "archaic rage" stracam pozornost, lebo tie skladby mi pripadajú strašne uťahané a ospalé. No od tej chvíle už kapela ide na plný plyn a "Black Undertow", "Missing You" a posledné dve patria k zlatému fondu tejto nezamenitelnej kapely.

29. 10. 2014 9:31

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07906 sekund.