DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku WINTER MASTERS OF ROCK 2014 - Zlín, Sportovní Hala Euronics


wolf - Michal

+ Nocturnal Rites? Taky jsem tam byl. To už je let.

17. 12. 2014 22:24

Poslední - b.wolf

koncert, na který jsem jel, byl kdysi v Golemu, Edguy s Brainstorm, tak jsem byl zvědavý. Lizzy Borden, to je klasika, Bloodbound má velice zdařilou novinku (třebaže Urban breed je o třídu výš než Patrik) a absence Tabula Rasy mě teda hodně štve, pač to je po Nosferatu nejlepší fošna. Heavatar taky můžu, Amaranthe a podobné sračky jdou mimo mě... upřímně, konciky už mě moc neberou, protože zvuk je většinou (a ve Zlíně je fuk, jestli v hale nebo v tom plecháči), otřesný...

17. 12. 2014 15:34

Winter Masters of Rock 2014 - Michal

Jak může někdo napsat, že Edguy byli jasně vrcholem večera? Samet tradičně půl koncertu prokecal. A ty jeho trapnosti s Včelkou Májou v němčině! No nevím, viděl jsem je už asi po osmé a čtyřikrát ten koncert prožvanil. S Avantasií si to nedovolí, kvůli svým hostům. Jinak jednička MoR byli Van Canto.

15. 12. 2014 9:19

- Stepan

Verco, a priste se ozvi ohledne te dopravy - my meli auto poloprazdne a byli jsme ve Zline v klidu nekdy kolem 12:00... A to jsme jeste cestou nabirali kus za Brnem Peepeeho a pak se jeste po 20ti kilometrech vraceli zpet pro listek, ktery nechal doma :-D.

13. 12. 2014 23:40

- Stepan

U me teda taky nejvic zabodovali Edguy, uplne jsem ziral - budto na sobe Tobi od minula hodne zapracoval, nebo mu to proste ten den fakt sedlo, a nebo tam opravdu byl nejaky halfplayback. Kazdopadne skvely koncert a pro mne jednoznacne vrchol festivalu. Jojo, Land of The Miracle, to je proste srdcovka, skoda ze na poslednich albech uz Tobimu ty "pussy songy" moc nejdou... Jinak Bloodbound byli taky super, tesim se, az je znova uvidim na letnim MoRu. Jeste by do setlistu mohli pridat moje oblibene Fallen From Grace a Crucified :-). A hlavne si musim naposlouchat to nove album. Winterstorm na zacatku byli taky bezva, libili se mi uz kdyz v MeetFactory predskakovali Van Canto. Van Canto taky nezklamali, sice je nemam nijak extra naposlouchane, ale presto se muzu pochlubit 100% ucasti na jejich ceskych vystoupenich (+ jedno na Wackenu) a pokazde byl jejich koncert super. Zato Amaranthe maji na ta ceska vystoupeni (kde mam taky 100% ucast :-D) proste smulu. Obvykle se to projevuje tim, ze na zacatku setu nefunguje 1-2 ze tri mikrofonu vokalistu, pripadne maji jine problemy se zvukem... Tentokrat mi prislo, ze sice vsechny mikrofony vokalistu fungovaly, ale budto mely nejaky problem se zvukem na podiu, nebo byli zpevaci nejaci nachcipani, dokonce i ja jsem slysel, ze jim to obcas neladilo a ujizdelo... Jinak prevlekani Elize i svlekani Johana je evergreen ;-).

13. 12. 2014 23:36

- aha

Edguy překvapili, Tobi zpíval opravdu dobře a byl to opravdu vrchol, no Amaranthe nevim, některé skladby fajn některé hrůza...

1. 12. 2014 0:09

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08367 sekund.