RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku POWERWOLF - Blessed And Possessed


- Nik

Jo o tý baskytaře vím je to jejich věc je pravda že písně jsou zamětelný u některých dost :D ale poznám je to mainstream ale já radši budu poslouchat tohle než nějaký kapely kteří si hrajou na umění a přitom nehrajou skoro nic

10. 08. 2015 15:52

to Nik a luiz - Anonim

Powerwolf mají klávesy na 100% živě. Naopak z playbacku jde baskytara. Nightwish mají klávesy také živě, ale z palybacku jdou veškeré orchestrace, které se dají za klávesy lehce zaměnit.

10. 08. 2015 10:23

mainstream - daniel

mám rád mainstreamový metal, teda mám ho hodně rád, ale Sabaton + Powerwolf mně připadají naprosto o ničem. Jedna skladba stejná jako druhá, rozlišit jejich skladby a cd je značný problém. Zůstávám u Epicy, Sonaty, Avantasii, starších cd Rhapsodů... Nebo pustím klasiky jako Pearl Jam, Meatloaf, GNR, Nirvana.

9. 08. 2015 22:42

- Nik

Jasný ted je otázka jestli je to špatně nebo ne

9. 08. 2015 21:51

- luiz

Myslím, že klávesy na playback využívá mnoho kapel, alespoň částečně. Člověk to ani nepostřehne, ale pokud se na to zaměří a sleduje klávesáka, tak je to jasné. Nightwish nevyjímaje, tam bych řekl, že o mnoho víc. Některé kapely i druhý hlas ve zpěvu atd.

8. 08. 2015 15:25

- Nik

Jenom ty klávesy jsou taky playback? :D on pořád běhal tak newim :D

7. 08. 2015 20:45

- Nik

Iron maiden jsou skvělá kapela a legenda já když jsem četl že sabaton jsou nový Iron maiden tak jsem se docela vyděsil :D to je jako říct že avenged sevenfold jsou nová metallica :D to nejde srovnat moje srdcovka je metallica jenom co jsem nikdy nepochopil byl black metal :D kromě satyricon ty miluju a keep of kalessin do doby než vyhodily zpěváka :D jo a newim jestli masters hammer se berou jako black metal :D :D to by mě zajímalo teda to je pro mě kult kromě šlágru to je experiment :D stejně oni nikdy nezahrajou živě což je škoda i když by to vypadalo zajímavě já spíš poslouchám jakl by někdo řekl komeční metal :D a to co je profláklý mě nebaví objevovat nový kapely raději jsem u jistot co znám

2. 08. 2015 20:20

- adrian

Nik: Tak zrovna zminovani Maiden jsou moje srdecni zalezitost :-) Proto se jaksi s vyroky pana Havleny neztotoznuji.

2. 08. 2015 18:53

- Nik

To si vystihl s tym havlenou ten mě pobavil sabaton nástupci iron maiden :D česko je pro tyhle kapely ráj prabda všude je cpou a lidi maj pocit jaký jsou to hvězdy :D :D a jak všude vyprodávaj haly tenhle ten styl je tady hodně popurální spark je tlačí jak muže a pragokoncert taky a co je tvoje oblíbená kapela? to mě zajimá hele já byl na sabatonech a takovej dav nemaj jinde :D jako koncert supr ale podruhý :D je vidět já newim ted jsou prostě v modě nemaj na to bejt iron maiden to je blbost a uražka iron maiden havlena když vyjdou hammerfall dělá s toho událost století :D stejně tak s edguy adt.

2. 08. 2015 18:32

- adrian

Sabaton i Powerwolf jsou ve skutecnosti popularni pouze v nekolika zemich. Tim, ze Cesko je jedna z nich, byvame neustale oblbovani Havlenou a Pragokoncertem, jak velke kapely to jsou. Jenze mimo CR, Nemecka, Polska a casti Skandinavie, nikde jinde nemaji zadnou vyznamne pocetnou fanouskovskou zakladnu. Sabaton mimo Evropu hraji v malinkatych klubech nebo na festivalech a PW si myslim, ze ani na zadnym jinym kontinentu nehrali. Havlena a spol jsou placeni Nuclear Blastem, aby nas krmili podobne smesnymi teoriemi jakoze napriklad Sabaton jsou nastupci Iron Maiden :-)) Obe kapely si rad poslechnu treba jako kulisu v hospode, ale ceho je moc, toho je prilis.

2. 08. 2015 13:30

- Nik

Souhlasím je to modní vlna já zase mám powerwolf rád i sabaton ,ale nevim jestli vydrží třeba i dalších 5,10 let to si myslím že fakt ne ,jinak coldplay mám moc rád kvalitní pop aspon pro mě,já miluju manowar i coldplay a nepřijde mi to divný.Nenam rád ten názor metal je nejlepší ostatní je sračka.nebo i druhou stranu když někdo říká o kapele že je to agro metal to je nový žánr :D :D to je k smíchu fakt já to takle nedělim powerwolf jsou supr kapela ale i mastodon nebo třeba cult of luna nebo deftones. Powerwolf jsi myslim že jsou typickej powermetal německýho ražení i jedný písničky jsem si jistej že slyšim Helloween ale mě to nevadí spíš to mě to pobaví.A co se týče Moru je pravda že je lepší dát powerwolf jako hlavní hvězdu dne protože příláká hodně lidí ,hlavní hvězda neznamená kvalitu vetšinou ano ,ale i to že dokáže přilákat hodně lidí.Nechápu proč je strčili do Meetfactory .myslim že že forum karlín je mnohem lepší a že by ho narvali 3 tisíce nebo kolik se tam vejde naplní v pohodě nebo? Jenom nevíte jakej maj powerwolf uspěch jinde? třeba jestli vubec je někdo zná v americe :D to asi ne ted jsem koukal sabaton s poslední desku se v americe dostali na krásné 99.místo :D což je docela uspěch na ameriku no ale oproti prvnímu místu u nich doma a u nás na 4.místě trochu rozdíl ale radši budu poslouchat jednoduchej metal než jezdit na colours of ostrava a dělat ze sebe hudebního inteligenta že co je nekomerční je užasná a co je komerční je blbost a viděl jsem jak tam jeden fanda řekl když hráli sigur ros myslim minulej rok že fanda kabatu to nepochopí :D aha ,ale já tu jejich muziku chápu,Štve mě to že se metaláci mezi sebou hádaj že když posloucháš tohle a tohle jsi vidlák a když posloucháš tohle jsi inteligetní a na výši pro příklad manowar naproti messhuggah adt. Je to jenom metal nemam rád hádky

2. 08. 2015 13:11

- adrian

Nik: Ale prezil bys. By ses divil, kolik tech "tvrdaku" s tricky Sabaton nebo Powerwolf zaroven posloucha i treba ty Coldplay. Je to vsechno jenom poza, ktera patri k mladi, ale casem prestane bavit. Proto pres nekolik generaci vydrzi pouze opravdova kvalita. Zbytek je jen momentalni modni vlna.

2. 08. 2015 11:02

- Nik

Hele powerwolf hrají jednoduchý metal stejně jako sabaton proto mají uspěch (třeba v Německu je jejich deska v Top 3).Což neznamená že je to skvělá deska jak tady někdo napsal že to je jako letáček no v nečem má pravdu tím že solí každý dva roky desku někde se to musí projevit,ale firma chce peníze tak musí kdyby desku vydali třeba jednou za 4 roky možná by to znělo jinak.A pokud někdo slyšel prní desku je to rozdíl ,a škoda že na koncertech nic z ní nehrajou.Let There be Night ta se opravdu povedla,škoda že je jenom jedna ,tady je cesta kterou by se mohli vydat.Na Moru no před dvěma lety jsem se bavil a hodně tento rok my to přišlo bez duše ,byl jsem na autogramiádě a tvářili se nervorzně ,myslím si že kvuli tomu že nahrávali DVD.Newim kde budou tyhle kapely třeba za 10 let myslim že vyšumí a budou další pokud se nezmění ty fandové co je poslouchaj jenom když jsou in,se na ně vyprdnou.Maj dost zajimavíé fandy,které se za ně poperou sám jsem chtěl provokovat koupit si tričko coldplay a jít tam do kotle :D :D asi bych nepřežil. Přijde mi že metalfest je lepší jsou to jenom 3 dny což je lepší.

2. 08. 2015 9:39

- Anonim

to Pepsi: Tak to si mě vůbec nepřekvapil. Powerwolf nejsou o poctivém heavy metalu, ale o power metalu evropského střihu, takže, jestli se nepletu, nic pro tebe! To t-rex: Tvůj příspěvek je také velice inteligentní a smysluplný. Nemyslíš, že kdyby šlo Powerwolf jen o kalkul, vybrali by si nějaký mainstreamovější žánr? Třeba hip hop nebo disco pop. Ono hrát v dnešní době power metal je z komerčního hlediska docela sebevražda. To BeboBebo pažravá fena: Já myslím, že autor to vystihl naprosto přesně a nadhled neztratil. Pokud jsi slyšel předchozí alba Powerwolf, tak sám musíš objektivně uznat, že byla lepší.

1. 08. 2015 16:08

- Pepsi Stone

Ač to nebývá zvykem, tak jsem si tuhle desku poslechl, když je tady k tomu taková diskuze a o téhle kapele si myslím své... A utvrdilo mi to v tom, co napsal Hellhammer a T. Rex. Tohle je normální, obyčejná šmidra tancovančkové úrovně. S poctivým heavy metalem tohle nemá absolutně nic společného!

31. 07. 2015 21:33

- GNT

Nechci psát přímo k věci, z nové desky jsem slyšel 2-3 skladby, ale fakt, že kapela už poněkolikáté stvoří album, v němž nedojde ke změně stylu nebo nějakému viditelnému posunu, mi přijde docela v pořádku, neboť tento přístup není zase tak častý, obvykle se u oblíbené kapely během její kariéry dočkáme několika stylových veletočů. Jsou lidé, kteří chtějí od svých koňů stále to samé, tzn. nová alba, ale ve starém či stále stejném stylu. a těmto vychází kapely typu Powerwolf vstříc. A já říkám, proč ne? Pro ty neposedné, co nevydrží chvíli na jednom místě, kteří chtějí neustálý vývoj a změnu, jsou tu jiné skupiny a je jich přehršel.

31. 07. 2015 19:14

- t-rex

Powerwolf je jen výsledkem obyčejnýho kalkulu... vezmeme hudbu jednoduchou hudbu ve stylu Sabaton, pár průměrně hrajících muzikatnů, přidáme werewolfy a upíry, warpaint a budeme to všude cpát. Že ta kapela rozhodně nemá na to, aby dělala headlinera na festivalu typu MOR jasně potvrdila i krásným faux pas s nedohranou novou skladbou. Ale fanoušci to stejně sežerou :)

31. 07. 2015 11:33

- adrian

Pepsi Stone: Jesti myslis Architects Of Chaoz, tak souhlasim! Takovou pecku bych od toho vyfetla na stary kolena necekal!

30. 07. 2015 21:14

- Pepsi Stone

Kdo by si chtěl poslechnout kvalitní, čistokrevný metal, ať zvolí novou kapelou Paula Di´Anna. Tohle bych od tohohle tlučhuby nečekal...

30. 07. 2015 20:19

- Down

Kolíku souhlasím :) na MOR jsem si všiml jedné věci ...jejich fandové jsou dost zarputilí :) když jsem si dovolil při nezávazném pokecu u stolu zpochybnit kvality téhle grupy, málem jsem nedopil pivo :) ...tak opatrně s tím hodnocením :) Ale třeba zbytek (kromě těch pěti) jsou hodní a mírumilovní metláci.

30. 07. 2015 19:36

1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08308 sekund.