BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku DEVIN TOWNSEND - Empath


- adrian

Devina strasne moc uznavam, ale novinku jsem po dvou poslesich zatim ulozil k ledu. Urcite se k tomu vratim, ale misty je to fakt totalni bordel ala Strapping Young Lad a zatimco jeste pred par lety bych chrochtal blahem, ted na to nejak nejsem nastavenej. Podle obalky jsem tajne ocekaval neco jako moje oblibene Epicloud, ale je to spis Deconstruction. Asi uz fakt starnu :-) Taky jsem treba zjistil, ze jsem asi jedinej, kdo ma radsi moderni In Flames nez jejich klasicke obdobi.

8. 05. 2019 20:15

Meresz: - Supermartonátor

To je úplně v pohodě. Ona právě ta komplikovanost samosebou odradí i dost lidí, a ne každý je zvědavý na takovou muziku. Proto naprosto chápu, že ti vyhovují jeho chytlavější a jednoduší věci. Já osobně se za desítku pro Empath nestydím, protože mám pocit, že je to nahrávka, která žánr zas posouvá dál. Tím myslím, že je inovativní a i přes "bláznivost", komplikovanost....má to hlavní...duši. Z mého pohledu skutečně komplexní nahrávka bez chybky. Pro mě osobně jsou na desce i velmi chytlavé kousky...i když je jasné, že například skladby "Sprite" nebo "Borderlines" osloví hlavně progového ultra-fandu:-))) Deconstruction miluju a je pravda, že Empath je s ní příbuzná. Holt tě to nechytá, nemáš na to chut...to je v pohodě. Ale i v tom je Devin kouzelný. Jedna nahrávka ti nesedne, jiná zas ano. To protože je vážně variabilní umělec, který je schopen složit skvělou popovou skaldbu, ale i totální death metalový výplach mozku:-))

8. 05. 2019 10:35

- vn

Hudba 22. století, deska na 112 poslechů.. Možná to příjde. Připomnělo mi to PoS - Entropia, na tu jsem potřeboval 9 poslechů v klidu.. :))

8. 05. 2019 4:31

- Meresz

Preto docela čumím keď vidím hodnotenia ako 10/10. Tu, na Blabbermouthe, na Metal-Archives to má vysoké hodnotenie... nechápem!

8. 05. 2019 2:23

- Meresz

Pre mňa po troch počutiach neskutočný bordel, v ktorom sa mi ani nechce viac šprtať. Túto Devinovu stránku nemusím a kvôli tomu som dodnes neprišiel na chuť doske Deconstruction. Mňa baví Devin keď skladá veselé a až do popu chytľavé hitovky ako na Addicted a Epicloud, alebo zasnené melódie ako na Accelerated Evolution.

8. 05. 2019 2:22

johny - Supermartonátor

Na první poslech je to bordel:-))) nicméně věřím, že se ti to dostane pod kůži. Jinak mě hned chytla...když mluvíš o chytlavosti.."Hear Me" a "Why?"...to mě dostalo hned.

7. 05. 2019 11:28

- johny

Premakane... Pocul som to zatial iba 1 x...To je fakt asi malo aby som napisal cosi komplexne, ale musim uznat..Nie je to ziadna prvoplanova "melodika". Radost pocuvat zvuky, songy... zaroven mi trosku chyba nejaky chytlavy song. Ale toto je Devin. Proste nikdy clovek nevie.. Ja som zatial spokojny, ale viac ako 9 by som fakt asi nedal. Kvalitne album v dnesnej dobe, len...10 by som tomu fakt nedaval. Zatial

7. 05. 2019 10:33

- Necrophiliac

souhlas s recenzí, za mně taky 10/10. Moc povedené album, zpočátku jsem to měl za naprostý chaos, ale stačilo pět, šest koncentrovaných poslechů k tomu abych pochopil.... Pro mně asi album roku a v rámci Devinovy tvorby řadím na špičku vedle Terria, Ocean Machine a Accelerated Evolution. Moc se mi tam líbí ten ženský sbor.

5. 05. 2019 6:27

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07999 sekund.