DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ROB HALFORD WITH FAMILY & FRIENDS - Celestial


- Pepsi Stone

Bylo to spíš míněno v tom duchu, že pokud bychom dělali žebříček oblíbenosti Halfordových alb (a to i včetně Judas Priest, Fight a Two), tak Winter Song by byla hodně dole. Pokud jí ale máš rád, tak je dobře, že si tohle album své posluchače našlo. Díky za ohlas a zachovej nám přízeň.

13. 11. 2019 8:06

Pepsi - pan Shimi

No, tak jste si pokecali pánové.. Myslim, že tohle je diskuze k Halfordovi, ne k Blind Guardian... Co jsem ale chtěl právě k Halfordovi a k téhle recenzi. V ní je použito asi stokrát, že winter songs jsou zastrčený v šuplíku, fanoušci na to už dávno zapomněli, znovu šuplík blablabla... Můžu se zeptat jak to můžeš vědět a proč ten článek vyznívá tak, že píšeš za všechny lidi na planetě? Znám hned několik lidí, kterým se ta deska líbí a i já patřím mezi ně. za mě super oddychový ne-metalový, ale rockový melodický album. V pohodě prostě. Ale to je věc názoru. Ale i ty by ses mohl příště trochu krotit a nemluvit za ostatní, když víš prd. Je to škoda, protože jinak tvoje recenze čtu rád a většinou jsou k věci... :) sorry, ale musel jsem se ozvat...

13. 11. 2019 2:21

Ten psychotik... - Kolík

...co tu furt smradí svými emotivními výkřiky, patří na uzavřené oddělení. Ovšem nejdřív to chce teplou, studenou a do klece. Každý má právo na názor, ale divím se, že tohle opakující se "výlevové spamování" redakce trpí.

12. 11. 2019 19:36

- wxa

Milý Lukáši, tvoje výtvory a myšlenkové pochody mě už delší dobru fascinují a ještě než se do téhle vlastně úplně zbytečné diskuse přestanu vměšovat, rád bych ti sdělil následující. Kapelu Blind Guardian vydává firma Nuclear Blast, s níž má Spark velmi úzkou spolupráci. Tudíž je jasné, že takhle horká akvizice, jakou je nová deska BG, ať už je jakákoliv, prostě v tomhle časopise musí dostat vysoké hodnocení. To není otázka kvality, ale čistě obchodní věc. Ty tvé "zahraniční servery", kde tohle album dostalo 9 bodů, to buď mají podobně, nebo se jim prostě tohle album fakt líbí. To už je jedno. Nebyls konkrétní, neuvedl jsi link ani zdroj, čili tvůj výkřik je zcela irelevantní. A dál, ten tvůj ublíženecký výkřik o Luneticu a Holkách z naší školky svědčí hlavně v tvůj neprospěch a usvědčuje tě z toho, že podobné sračky bys měl asi poslouchat hlavně ty, když argumentuješ jako usmrkaný harant ze základky a absolutně nechápeš, co je to vlastní nezaslepený názor na věc. Tolik za mě, končím. Diskuse s někým jako ty je totiž naprostou ztrátou času. Žij blaze a zkus se někdy podívat dál než za vrata dvorku, kde bydlíš.

12. 11. 2019 15:47

Hodnocení dobré !! - lukáš

Ve sparku dostali Blind Guardian nejvyšší známku. Na zahraničních serverech 9 bodů ! Tak nevím. Ono je prostě těžké poslouchat orchestrální muziku se zpěvem, bez ostatních nástrojů. Hodně lidí si na to prostě nezvykne. Není to prostě metal. Když o Blind Guardian nechcete psát - Doporučím recenze na " kapely " jako Lunetic, nebo Holky z naší školky. Tam snad ta nuda nebude tak velká .

12. 11. 2019 15:14

to lukáš: - b.wolf

tak co asi myslíš? jak mluvené slovo, tak hudba je bez jiskry, bez nápadu, oproti posledním dvěma fošnám minimálně o pět pater níž ... oproti nářezům jako Somewhere far beyond, o Imagination ani nemluvě, tragédie. Zbytečných 20 let práce a to mám BG velmi rád už od prvních speedových dvou alb. Tenhleten "odkaz" mně velice silně evokuje podobně nepodařený pokus Judas Priest s Nostradamem, taktéž nekonečně natahovaná vata ...

12. 11. 2019 14:32

- wxa

Lukáši, jsi velmi hloupý, když si myslíš, že BG je "první kapela na světě, co kdy natočila desku bez kytar, baskytar a bicích".

12. 11. 2019 9:05

Přesně, jak píše b.wolf... - Kolík

...nudná kopírka NF, která si nezaslouží recenzi. BG už dávno nejsou co bývali. Proti nim i Manowar Gods of War jsou zábavná deska.

11. 11. 2019 16:50

Blind Guardian. - lukáš

To WXA : Blind Guardian je moje nejoblíbenější kapela. To B. Wolf : Nepodařená kopírka Nightfall ? Vůbec si nenapsal co tě na desce nudí ??!! Orchestrální prvky od Manowar na Gods of War nudí. A taky to mluvené slovo. Blind Guardian je první kapela na světě co kdy natočila desku bez kytar,baskytar, bicích … Je to v podstatě soundtrack .Ale zpívaný. I mně to dává hodně práce se do toho dostat. Protože to prostě není metal. A Blind Guardian tu je přes 25 let. Co tě nudí ?

11. 11. 2019 16:42

to lukáš: - b.wolf

makali na tom 20 let a výsledek je nepodařená kopírka Nightfall, neskutečně dlouhá a nudná, takže bohužel ...

11. 11. 2019 15:22

- wxa

Lukáši, ty kluku ušatá, že ty máš rád Blind Guardian, přiznej se.

11. 11. 2019 14:40

A co deska Blind Guardian ?? - lukáš

Halford se mi líbí. Ale co takhle recenze na Blind guardian twilight orchestra ???? Makali na tom přes 20 let a tady není o ní ani ťuk !!

10. 11. 2019 18:55

To Pepsi - Kolík

Jasně, já to chápu, psal jsem to s nadsázkou.

10. 11. 2019 17:43

- Pepsi Stone

Tvarit se, ze to neexistuje nelze, protoze jsme hudebne-zpravodajsky web :) To potom recenzent musi vyslechnout i alba, ktera by radsi neslysel.

10. 11. 2019 14:26

To Pepsi - Kolík

Raději snad ani nerecenzovat, musí to být duševní utrpení. Lepší je se tvářit, že to neexistuje...

10. 11. 2019 10:40

Nečekal - b.wolf

jsem jsem takový nářez jako Made of metal, ale thle je fakt rodinná seance ... 1x poslechnout a zahodit ... nehodnotím.

10. 11. 2019 10:11

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07969 sekund.