TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KING DIAMOND - Conspiracy


- Savapip

to rumcajs: v pohodě, stanou se horší věci ;-)

7. 08. 2020 20:23

Conspiracy - rumcajs

Za ten odkaz se omlouvám, netušil jsem, co to způsobí.

7. 08. 2020 19:53

- Savapip

Petronius: á pravda, neb Mozillu to nenabourá, nevšiml jsem si, už je to pryč a tak by se to mělo zase "srovnat" do mantinelů

7. 08. 2020 18:36

- - Petronius

Neplechu tropí ten rumcajzův dlouhatánský webový odkaz.

7. 08. 2020 15:36

- Avram

Já proti designu nemám námitky, ale pokud by se podařilo odstranit tu chybu s tím diskusním vláknem... Rád bych si přečetl ty příspěvky ze včerejška.

7. 08. 2020 15:07

- Savapip

to JonathanGray: realita je jednoduchá - ti, kteří v současné době tvoří redakci to prostě neumí. Už dlouho nemáme žádného webmastera, který by se o to postaral. Kdykoliv už se zdá, že jsme cestu a lidi objevili, buď to skončilo naprostým fiaskem nebo se objevily problémy, se kterými se nepočítalo a které z toho udělaly ještě větší kompromis než teď. Takže pokud kdokoliv z vás umíte nebo víte o člověkovi, který je schopen to vyřešit a zároveň si je vědom toho, že se jedná pro většinu z nás o nevýdělečnou a pro některé o prodělečnou činnost, sem s ním. Víme o tom, že je třeba s tím něco udělat, nebojíme se do toho pustit, ale holt nevíme jak ;-)

7. 08. 2020 12:57

- Pepsi Stone

Díky za reakce... K tomu webu. Tohle je věc probíhá v užší redakčním kruhu debata už několik let. Současná grafika a formát, který je už zastaralý nás taky úplně neteší, ta potřeba dát stránkám modernější tvář tu je, ovšem kvůli technickým problémům je situace stále obtížně řešitelná. Ale pracuje se na tom...

7. 08. 2020 10:53

recenze - Radim

Conspiracy, pro mne album mého života a tím bych mohl skončit. Pamatuji si přesně ten den, kdy jsem si to z kazety koupené na ostravské burze - SONY 90 poprvé pustil a k tomu jsem měl od kamaráda půjčenou malou fotku coveru alba s Kingovým novým make-upem. Byl jsem z toho tehdy totálně posranej a jsem z toho posranej dodnes! Absolutně mé nejoblíbenější album z oblíbených. Skvělá a dokonalá deska, absolutní skvost horor metalu nemajíc slabé místo. Poprvé hrané a opět skvělé intro, instrumentální výkony jenž berou dech a zpěv, který krade duše…. , skvělá atmosféra, strašení a horor vsuvky!!! Miluji vše, od At the graves, přes Sleeplees..absolutně dokonalou A Visit.., přes Victimized a geniální Cremation, přitom nevyjmenované skladby ničím nezaostávají za vyjmenovanými. Album bylo podpořeno celosvětovým turné s absolutně skvělou show. Nechyběla maketa domu rozdělená do dvou částí spojená balkonem, hrob MISSY…Vystoupení bylo okořeněno celou řadou efektů jako například při skladbě: The Wedding Dream scéna kdy King rozsekne velkou sekerou vedví svou matku, kdy spodní část stále jde a tlačí kočárek, nebo scéna se zpopelněním, kdy Kinga strčí kněz, doktor a matka do rakve, ta je zapálena a pak se rozpadne a zůstává jen hořící kostra. Nechyběla samozřejmě babička, kolečkové křeslo, panenka, nebo při medley MERCYFUL FATE lebka kozla, kterou King líbá a vzplanou ji rohy. Za mne za 666!!!

6. 08. 2020 21:27

- JonathanGray

moc pěkná recenze, ale udělejte už něco s tím webem. Pravej reklamní sloupec zakrývá všechny debatní příspěvky. Mám Chrome. Když už v tom budete, nešly by ty nevyužitý okraje zrušit a roztáhnout a zvětšit text. Už jsem v letech a číst 3 mm font není moc luxus. Díkes.

6. 08. 2020 21:26

Orremu - rumcajs

To je možné, ale Spark jsem v té době ještě nečetl, takže to mám odjinud. Ale na tom nesejde, důležité je, že to ještě nabubnoval Dee, a tak má nahrávka vše, co tradiční KD alba učinila v té době legendárními.

6. 08. 2020 20:31

- orre

Ohledně Dee to bylo ve Sparku 1993! Nahrál bicí za jeden den a to jen proto, že ho Andy hodně prosil! Jinak prý by se na to vykašlal. Ohledně bicích - původně to začal nahrávat bývalý technik Chris Whitemeier, ale prý to nestálo za moc, tak přemluvili ještě Deeho! Turné už začal a dokončil Snowy!

6. 08. 2020 19:46

Dokonalost - David Svoboda

Tradičně 10/10. První album, které jsem od KD slyšel a hned láska na celý život. Ze začátku skladby At The Graves by se jeden zesral. Luxusní záležitost, vždy se mi líbil zvuk desky. King prostě vše co vydá,je kvalita.

6. 08. 2020 15:12

Conspiracy - rumcajs

Mikkey Dee údajně své bicí party už nenahrával s kapelou, nahrál je až na žádost Kinga sám (snad dokonce za jeden den) a poslal mu je, aby je mohl pro toto album použít (tuším, že to psal Bang v roce 1995). Conspiracy je geniální deska, ale musím jí prostě dát o půl bodíku méně než THEM, protože THEM byla prostě neskutečná mrda a regulérní horror. Ale ten půlbodík dolů jen symbolizuje kultovní význam předchozí desky, hudebně je Conspiracy minimálně stejně skvělá. Atmosféra je taky absolutní a poprvé u alba KD považuji druhou část alba za povedenější než první a skladbu Cremation za dokonalé vyvrcholené celého příběhu. A asi by stál za připomínku i fakt, že příběh má i komiksové zpracování, které snad bylo součástí bookletu (?)

6. 08. 2020 12:28

- Avram

Geniální od začátku do konce. Jednoznačně 12/10.

6. 08. 2020 10:25

Conspiracy... - Kolík

...je absolutní špička. Za 31 let od doby, co jsem si tohle album dovezl z ostravské burzy, ho pravidelně poslouchám, a nemůžu přijít na jednu jedinou chybičku nebo nedokonalost, která by mi vadila. Přitom nějakou chybku najdu na jiných elitních nahrávkách, jako jsou Ride The Lightning, Back In Black, The Number Of The Beast, Painkiller nebo více různých alb Savatage. Výjimky mám pouze tři: Conspiracy, Operation: Mindcrime a Metal Heart. Proto si u mě tato výjimečná deska zaslouží více jak standardních 10 bodů udělovaných těm nejlepším nahrávkám. !!! 12/10 !!!

6. 08. 2020 8:27

- ToPi

Co k tomu albu říci? Snad jen 11/10 (ale spravedlivější by asi bylo 12/10). Patří do mé absolutní TOP3.

6. 08. 2020 8:01

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07847 sekund.