Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Radek SLADKÝ (TÖRR) - Letos bychom chtěli vydat novou desku


- vlčák

Mě se nejvíce líbí torr od Made in hell po současnost plus Kladivo, je to takové melodičtější a dostatečně tvdy. Bez Hereše se mi Torr moc nelíbí. Buď je to rozvláčně - Armageddon, nebo blití - Institut, nebo nudné Chcípni o kus dál, nebo moc měkké - Morituri, nebo uplná sračka - Tanec sv Víta. Až od Made in hell to má štávu. ABlacknroll je prostě svižná pecka a melodická. Netřeba nemelodická tvrdost a blití jako na Institutu.

11. 04. 2020 20:27

Dnes je co poslouchat - Michal

Ahoj, osobně taky Torr,Debustrol,Kryptor atd delší dobu nevyhledávam...současný grupy mi přijdou daleko lepší a nadupanější,i když nemají ten kultovní status. Například Cult of fire, Inferno, Panychida, Lahar, Laid to waste, Brutally deceased atd...to celej Torr sfoukne jak svíčku.

24. 01. 2020 21:12

Vyjde ep z Síly života . - lukáš

Zatím vyjde ep - novinky, plus nikdy nevydané písně z dema Síla života . Od Kryptoru bohužel nová deska nevyjde například. Tak myslím že i ep stačí Trezoru na rozhovor na této stránce !

24. 01. 2020 11:51

- Pepsi Stone

Rozhovor s Trezorem být klidně může, ale v tomto případě si jej ponechme v záloze pro chvíli, kdy comeback koncertní ozdobí i comebackovou deskou.

24. 01. 2020 11:01

Reunion Trezor. - lukáš

Kapela Trezor udělala Reunion ! To Pepsi stone : Co takhle s Trezorem rozhovor ?

24. 01. 2020 10:30

To Pepsi - Sagi

Napsal jsem kapely, které dle mně stály za povšimnutí od počátku 90 let do současnosti (a zapomněl na Cruadalach!). Škwor a Dymytry, kteří úspěchu dosáhli (pravda, oběma pomohl Arakain, když si je brali jako support), nejsou moje srdcovky (vadí mi přihlouplé silácké texty), ale respektuju, že se snažili hrát metlu jinak než v 80 letech. Naopak úmyslně jsem nezmínil v poslední době megaúspěšné Traktor (mimochodem taky padesátníci), kteří svým příšerným mixem hudby Kabátu a Sabaton přelom 80tek a 90tek vzývají...

23. 01. 2020 21:39

Nevychází třeba rockshock ! - lukáš

To Pepsi stone : škoda že nevychází zase Rockshock ! Jak ty dnešní mladé kapely maj bejt více známé, když neexistuje časopis , kde by se o nich psalo ! Myslím hodně psalo ! Dnes novej fanda metalové muziky má známí, kamarádi a ty mu daj typ. Nebo něco na něho vyskočí na youtubu ! Ale najít si mladou kapelu na poslouchání je stejné, jako najít jehlu v kupce sena ! Ostatně kolik mladejch zajímavých kapel tady na stránce má rozhovor ? Za to můžeš i ty ! Asi si rozhovor přečte tak 20 lidí, ale co když tady klíčí " nové dymytry " ? Prostě kapelu která neblbnne dymytry rodinou a peníze nemá na prvním místě ??!!

23. 01. 2020 21:20

- Pepsi Stone

Sagi, ale kapely, co tu jmenujes taky uz nejsou zadni dvacatnici. Kdyz byli na vrcholu Maiden, Aerosmith, GNR, Metallica, Crue, Slayer, Nirvana, jednalo se o chlapky, kterym bylo lehce pres dvacet a meli karieru pred sebou. Nevim kam se jeste chce treba vyvijet Skwor, Salamandra, Pandemia (minimalne ktera je nepochybne kvalitni) kdyz jim tahne na padesat. To uz neni o zadne dire do sveta ani o postaveni noveho Arakainu.

23. 01. 2020 19:57

Bože Dymytry !! - lukáš

Zase Dymytry . Tahle kapela natočila poslední desku , která byla lepší průměr. Ale tím to hasne . Předešlé desky byly podprůměrné !! Revolter ale přesto musím srovnávat - Master, Seventh son, nebo Painkiller ? Ne. Jen se báli , že další deska bude taky průser. Tak to dali německýmu producentovi. Jestli tohle má být záchrana, tak to jsme v pěkný prdeli !

23. 01. 2020 17:21

- Sagi

Jestli ono to není leností nás fandů (o pohodlnosti většiny produkčních festivalů je škoda mluvit), že pořád dokola sledujeme ty ikony z přelomu 80 a 90tek a neobrátíme pozornost a podporu následovníkům. Určitě u nás vznikly i další zajímavé kapely, namátkou a napříč léty: Asmodeus, Forgotten Silence, SSOGE, Salamandra, Cruel, Škwor, Dymytry, Pandemia, První hoře, Castaway (Sk), Stroy, Alchemist, Trny a žiletky,...

23. 01. 2020 16:03

- orre

Říkám to furt, vymřou staří bardi a nebude co poslouchat! Kopie a revivaly mě nebaví.

23. 01. 2020 15:33

Pepsi - T.André Flo

Tak pod tohle bych se podepsal, Honzo!

23. 01. 2020 15:17

- Pepsi Stone

Podle mě celá česká scéna žije z toho, co tu bylo na přelomu osmdesátých a devadesátých let. Vždyť se podívej na soupisky festivalů. Kdo tam hraje? Pořád ti samý. Když se objeví nová, zajímavá kapela, chodí na ní dvacet lidí do klubu nebo do hospody. Ale to není jen u nás, tohle je celosvětový trend.

23. 01. 2020 13:36

- Sagi

Je smutné,že tyto kapely,čtvrt století za zenitem vzbudí takovouhle velkou dizkuzi... To se fakt český metalovy fans takto utápí v minulosti?

23. 01. 2020 13:29

- Pepsi Stone

V tom nevidím problém. Že je tady rozhovor s R. Sladkým je přece úplně v pořádku, obzvlášť když bude Törr vydávat novou desku, stejně i jako to, že nejlepší a novátorské doby téhle kapely (ale i řady dalších níže jmenovaných) jsou už minulostí. Nijak bych to nedramatizoval.

23. 01. 2020 12:51

Rozhovor a teď pravý hák ? - lukáš

To Pepsi stone : Dáte sem rozhovor se Sladkým a teď tu čtu, že je všechno pryč ??!! Počkám si na novou desku. Ještě že nemám dnešní Torr jako nejoblíbenější kapelu … Tak budu doufat že aspoň jedna nebo dvě písně budou dobré. To platí i u hodně dalších kapel. Například Kreyson a Návrat krále. Tak podprůměrnou desku jsem dlouho neslyšel .

23. 01. 2020 11:55

- Pepsi Stone

Asi tak. Hereš byl důležitý pro úplně začátky, Henych pro konec osmdesátých let a Švarc pro nejlepší éru. To je ale dneska všechno pryč.

23. 01. 2020 9:43

.... - Jarda

Pepsi, zřejmě máš na mysli druhou polovinu 80 let, tam byl Hereš..., následně k němu pak přišel i Švarc... To, že období se Švarcem bylo nejlepší je bez debat, jelikož to byl výbornej textař a skladatel, navíc jeho přednes skladeb byl jedinečný. Henych, ani teď Hereš mu absolutně nemůžou konkurovat. O uměni Vlasty bohatě vypovídá, že za 10 let po odchodu z Torru jeho současná kapela vyprodukovala asi 4 autorské věci....

23. 01. 2020 9:24

- T.André Flo

Když to rozšířim trošku, tak oni se v té době vyčerpali i další: Kreyson, Kryptor, vlastně i Alkehol, Tři sestry nebo Kabát, a všechna tahle pivní tvrdší muzika..jo k 90kam to sedělo, bylo to nový, byla to sranda, ale taky to tam mělo zůstat...jedinej Orlík snad skončil včas :D

22. 01. 2020 13:55

- Pepsi Stone

U Root a Masters Hammer je ten kult jistý a to nejen v tuzemských podmínkách. Ale co se týče Törru, tam Armageddon a Institut jsou na české scéně bezesporu taky kutovní, stejně jako první čtyři desky + Apage Satanas od Arakainu. Ovšem na nich si myslím, že se obě kapely vyčerpaly.

22. 01. 2020 13:37

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08479 sekund.