Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Kelly NICKELS (L.A. GUNS) - Naše deska bude znít jako praví L.A. Guns


- Guns

To by nebylo na škodu :)

10. 07. 2020 2:11

- Pepsi Stone

Ty dvě nové věci od Rileyho a Nickelse se mi líbí víc než poslední deska Lewise a Gunse. Přijde mi to upřímnější, hlavně Well Oiled Machine je hodně dobrá věc. Počkáme si na celou desku a uvidíme. A co se týče té dlouholeté situace v kapele, až bude příležitost (třeba vydání nové desky), tak vyzpovídáme Phila nebo Traciiho, možná do toho vnesou zase o něco víc světla.

8. 07. 2020 10:12

- Guns

No je to mezi nimi nějaký pojebaný no :( Těžko říci jestli za to mohl třeba Tracii a Phil mu naslouchal nebo jak to vůbec bylo.O tom můžeme jen spekulovat :) Sweet Pain možná zestárla,ale pro mě je to pořádná pravá glamovka jak má být.Jinak jaký máš názor na ty dvě věci co jsme zatím mohli od Steveho slyšet?Mě třeba Crawl hodně připomíná výbornou Dirty Luv,ale kvalitativně je o něco níže.To Well Oiled Machine je o dost lepší i když ten refrén mě celkem zklamal.Ve výsledku je to,ale klasika.Zvuk odpovídá dnešním L.A. Guns.Zpěv Kurta je hodně podobný Philovému,takže je to všechno na dobré cestě si myslím.Nevíš co dělal Phil než se zase v roce 1999 navrátil do L.A. Guns?Vím,že vydal tu sólovku,ale jestli hrál i s kapelou?

7. 07. 2020 20:08

- Pepsi Stone

Podle mě vznikla po Vicious Circle těžká situace. Deska propadla, přestože do ní vkládali velké naděje a jak říká Kelly, odešel napřed Phil a potom Mick Cripps a sám Kelly si pak založil rodinu. Podivná se mi zdá situace kolem desky Man In The Moon, kde Kelly nehrál a Mick Cripps byl odsunut na klávesový post. A to to měl být velký comeback původní sestavy. Vypovídá to o tom, že situace v této kapele, především v době kdy v ní spolu hráli Phil Lewis a Tracii Guns nikdy nebyla úplně růžová. A Sweet Pain? Už jsem to slyšel. Je to v pohodě deska, která ale už docela zestárla.

7. 07. 2020 7:54

- Guns

Rozhovor s Kellym,to je teda pecka!Myslím si,že všechno zaznělo,tak jak bych si přál.Rozhodně ta situace se stejným jménem je hodně ošemetná.Proč to třeba neudělali jako v Great White?Tam je to jasné,kdo hraje.Na tom živáku z M3 zněli fakt dobře,ale ten jeden singl Crowl,mě moc neoslovil.Doufám,že se deska povede.Jsem zvědav i na Kurta.Zdal se mi jako dobrým zpěvákem,tak uvidíme.Vyděl bych to,že možná vyjde druhá The Devil You Know :) Ale bůh ví.Jinak Pepsi už jsi slyšel ty Sweet Pain? :) Celkem by mě zajímalo,co Kelly udělal,tak strašného,že ho po Vicious Circle,už v podstatě nechtěli.Každopádně je to dobře,že se zase vrátil.A co se týče těch dvou věcí od Phila a Kellyho,myslím,že se tam v pohodě hodí.Shoot For Thrills se mi možná líbí více z originálu.Jinak Hollywood Tease je lepší od L.A. Guns :)

6. 07. 2020 22:07

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09582 sekund.