ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku FATES WARNING - Long Day Good Night


- NDR

Ano, vrele suhlasim s Minstrell, pokus o historicke okienko je (vo vsetkej ucte sa ospravedlnujem za expresivny yyraz) neskutocna kravina - druhy DT, Pleasant... slabsi album s nudmymi momentmi :))) Pepsi by asi proste nemal recenzovat Fates, je to velmi specificka kapela a hudba, a mozno prave z tohoto dovodu plati za ikonu zanru, na rozdiel od od hlupuckych vyplodov mnohej ostatnej konkurencie...

14. 01. 2021 14:18

A Pleasant???? - minstrell

Normálně na recenze nereaguju bez poslechu novinky, ale tady to fakticky nešlo. Novinku začínám poslouchat až při psaní tohoto, ani nevím, jak to nazvat. Sakra chlapi tvrdit, že A Pleasant shade of grey je slabší, to už vyžaduje hodně odvahy. Srovávat je s Queensryche, kteří byli na vrcholu na přelomu "osmiček a devítek", Nebo DT, kteříí zase svůj kreativní vrchol zažili v r.1994 s albem Awake je značně zcestné. Nevím kolik bylo lepších progresivních alb v r.1997, ale Pleasant... natrhla pomyslné řitě jak DT s lehce komečním Falling...., tak Queensryche s tendenčním Hear in the.... Disconected pak dokázal znovu úspěšně zaútočit a aspoň v mých očích je lepší než DT s jejich Scene from...., které sice mám rád, ale přesto ho považuju spíš za další sestupný článek (po následujícíh Six degrees... a Train of...jsem s kapelou více -méně skončil) O nezáživném albu Q2K od Queensryche se radši bavit nebudu. Sorry chlapi, ale průměr si opravdu představuju jinde. No pomalu se při psaní dostávám dál i u poslechu novinky. A asi ano, v rámci diskografie se může jednat o tak nějak průměr. Jenže, zatímco FW jsou jak Himaláje, nebo dobře Alpy a novinka může být jeden z menších kopců v pohoří, tak jiné kapely na tuto průměrnou nadmořskou hladinu nedosáhnou ani se svými nej alby. Takže výslednou známku můžeme akceptovat pouze v rámci diskografie kapely, a myslím, že by to mělo být zdůrazněno.

31. 12. 2020 20:29

- Savapip

Tohle téma je věčné a kdybychom ho zhruba tak jednou do roka neřešili, bylo by zjevně něco špatně… Kdyby na to byl čas, s ohromnou chutí bych zavedl tabulku, kde by všichni redaktoři hodnotili všechna alba, to by byla teprve divočina! Vždyť je to normální (a hezké), že na tak bohatý svět, jako je hudba, máme každý své názory, svoje pocity, svoje kritéria. Muziku nezměříš, patrně nikdy se nestane, abychom se všichni stoprocentně na něčem shodli, takže už se „těším“ na to, že do roka a do dne tady bude podobná diskuze znovu.

31. 12. 2020 9:12

- Pepsi Stone

Kolega Pagan to vystihl naprosto přesně. Recenzi na Fates Warning jsem psal já a jelikož mě jejich nopvá deska neoslnila a považuju jí za jednu z jejich nejslabších, proto jsem jí dal hodnocení 6. Sebastien psal kolega Moloch, který jejich desku prostě považuje za skvělou a udělil jim hodnocení takové, jako udělil. Já bych v jejich případě tak vysoko rozhodně nesáhl a nedovedu přesně odhadnout, jestli bych v bodování šel na úroveň Fates Warning nebo níž.

31. 12. 2020 8:05

- Pagan

To by byla cesta do pekla - nejsme politická strana, abychom museli mít konzistentní názor, a kdyby po mně někdo z redakce jednou jedinkrát chtěl úpravu hodnocení, odešel bych na hodinu. Naštěstí se to za 10 (nebo kolik) let, co sem píšu, nestalo.

30. 12. 2020 20:45

- FWX

Sebastien za 9,5 a Fates Warning za 6 ??? Ale no tak, chlapci, když už to individuální hodnocení někomu z vás takhle extrémně ulítne (ať už nahoru nebo dolů), neměli by ho v zájmu celku ostatní kolegové aspoň trochu usměrnit? Protože takhle je to už opravdu taškařice.

30. 12. 2020 20:40

- orre

Novinka se zatím jeví jako nejslabší nahrávka s Alderem. Samotný Ray navíc nepodal zvovna oslnivý výkon a celková délka tomu taky nepřidá. Ale jak říkám, zatím!

30. 12. 2020 9:13

- JT

Vynikající kapela. Je pravda, že novinka není bůh ví jak úžasná. Jen k historii - A Pleasant Shade Of Grey jako slabší nahrávka? To je naprostá kravina. Je to přesně naopak. Jedno z nejlepších progresivních alb vůbec. A vypíchnul bych i skvělé Disconnected. Za mě tedy asi tak.

30. 12. 2020 6:12

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08658 sekund.