RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ACCEPT - Too Mean To Die


- htaedas

Po prvních třech výborných poctivých heavy albech s Tornillem bylo předchozí album zklamání, bylo takové tupé. Nové album opět kvalita. Lehké melodie, výborný sóla, chválím Hoffmanna.

26. 03. 2021 8:56

dobrá deska - Honza

Přečetl jsem si rozhovor s Hoffmannem (super) a pustil nový Accept a jsem rád, že je u nich svět v pořádku :) Tihle staří psi už nemůžou překonat svoje vrcholy (u Accept pro mě Metal Heart) a asi to nikdo nečeká. Ale Accept hraje na nový desce lehce, není v křeči, vědí co chtějí a uměj to podat přesvědčivě. Pořád tam je dost melodií aby to šlo zapamatovat a bezvadný muzikanti to jsou všichni. A jdou poznat, maj svůj vlastní ksicht. To mi chybí u hodně moderních kapel. Takže i když s textem recenze celkem souhlasím, dal bych jim víc :) A vinyl je na cestě :)

1. 02. 2021 23:26

- rumcajs

S Tornillem mám fakt rád první dvě desky, pak už mě to moc nebavilo, i když Blind Rage jsem v době vydání ještě cenil celkem vysoko, ale zkouškou časem neobstála. Accept jsou ale borci a i stylové veletoče umí se ctí - viz Eat the Heat. Jejich desky vždy ponesou punc kvality, byť na kapely typu IM či JP v současnosti nemají, ale s takovými Saxon se měřit můžou.

31. 01. 2021 20:00

Too Mean To Die - dadaft

jsem poslechl, možná poslechnu ještě párkrát, a tím to pokud jde o tuhle desku zhasne. Úplně stejně jako s novými AC/DC. A dál to bude tak, že několikrát do roka roztočím milované Restless And Wild, jediné Accepty, které fakt dodnes poslouchám...

31. 01. 2021 19:38

Grave Digger ? - jirka7200

Jo, chlapi, na autorství u té druhé skladby jsem se koukal ihned po poslechu, než jsem psal příspěvek. Lulis mezi autory není, proto jsem uvedl, že tam pravděpodobně musel zanést vir Grave Digger :-) Jinak Motnik má na desce uvedeno pět spoluautorství.

31. 01. 2021 16:59

- orre

To je fakt, ale u novinky to je přece jen jinak. Motnik tam má 2 skladby a Shouse tam nějaká sóla nahrál a snad i riffy. V případě Lulise si jistý vůbec nejsem. Nikdo zatím nedal Wolfovi otázku na téma Lulis.:-)

31. 01. 2021 16:23

- Omen

Už cca před rokem jsem četl jeden rozhovor s Hoffmannem, že kytary ve studiu nahrává komplet sám. A jelikož to i skládá, tak ostatní kytaristé do skladeb nijak nezasahují - jsou jen pro potřeby koncertů.

31. 01. 2021 15:04

- orre

Jenže u Lulise pochybuju, že tam vůbec hraje! Navíc nekomponuje! Je to jen koncertní kytarista do počtu.

31. 01. 2021 13:28

Accept - jirka7200

Accept s Tornillem si zvolili nelehkou cestu. Snaží se o vlastní výraz, nikdy však nesměli opomenout zakomponovat typické poznávací prvky kapely z osmdesátek - mohutné sbory, výrazné refrény, specifickou melodiku a patřičně našponovanej ječák. Občas ocitovat něco z klasické muziky. S Too Mean to Die jako by se více vrátili někam k deskám Balls to The Wall a Russian Roulette. Z těch skladeb cítím podobný feeling. A nemůžu si popoci, Lulis tam zanesl vir z Grave Digger. Titulní Too Mean To Die mi připomíná riffem jejich klasickej song Heavy Metal Breakdown v kapánek zrychlené verzi.

31. 01. 2021 11:43

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08465 sekund.