BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku DEATH - Symbolic


K podmince od NB - Luca

S tou podmínkou Nuclear blast je to takový podivný. Chuck to myslím v rozhovoru nikdy neřekl, začal to tvrdit až dlouho po jeho smrti Eric Greif, ale ten byl naposledy managerem Death v době Human. Chuck byl v té době (1998) uz dost velká metalova ikona a bylo by s podivem, že by nenašel žádné vydavatelství, který by mu novou kapelu nevydalo. Myslím, že Chuck v letech 1995-98 sám trochu tápal, jak dál a prostě dostal chuť ještě na další Death. Ostatně tak to sám v tehdejších rozhovorech vysvětloval. Na reissue Sound jsou čtyři demace z 96-98, jeden je nazpívanej čistým zpěvem, zbylý tři typickym Chuckovym Death vokálem. Pokud by opravdu už nechtěl po Symbolic vydat další Death, proč by je nahraval se svým typickým zpěvem?... Teprve po vydání Fragile začal víc tlačit Control denied, ale v rozhovorech si furt nechával pro Death otevřená dvířka... Každopádně na Sound uz bylo slyšet, jak jsou jeho hlasivky poničené. Nedokazal do nich uz dostat tu hloubku, tak to hnal silou a bylo to takovy přiškrcený do výšek. Tam bych hledal důvody proč si chtěl dát od zpívání pauzu... Chuck si vždy dělal věci po svým a měl svou palicatou hlavu a vážně pochybuji, ze by ho vydavatel donutil vydat desku, kterou by sám nahrát nechtěl...

5. 11. 2021 6:21

Chtělo to na stadiony ! - lukáš

Je strašná škoda , že death metal je okrajovej žánr. Kdyby Chuck ještě žil - přál bych mu za to co umí narvané stadiony. Bohužel i dnes je mnoho pitomců, kteří před velkým davem hrají - např. Dymytry a jiné. Chuck byl člověk z jiné galaxie, nádherná hudba . Takovej death metalovej Mozart !!

4. 11. 2021 23:37

- orre

Abolutně vrcholné dílo mistra a kapely samotné! Následující Sound je sice vynikájící, ale pro mě tak trochu navíc a možná trochu překombinovaný. Možná je to i tím, že vyšel z povinnosti kvůli podmínce Nuclear Blast ohledně Control Denied. Je to zvláštní, ale jak svého času samotný Chuck prozradil v rozhovoru, kdyby vydali Contol Denied bez podmínky vydání desky Death, Sound by ani nevyšel.

4. 11. 2021 17:32

- Obsolete

Dokonalost 10/10

4. 11. 2021 11:48

Hudba z jiné galaxie - David Svoboda

To, co se na této desce odehrává v padesáti minutách, k tomu neexistují správná slova. Takto já si představuji symfonii, hudební extázi a úplně jiný hudební vesmír. Od první do poslední vteřiny dokonale seštelované a absolutně neopakovatelné dílo. Druhá nejlepší deska nejen Death, ale Metalového žánru vůbec. A za tři roky přijde to, co otevřelo nebe i peklo zároveň.

4. 11. 2021 7:53

- htaedas

Oproti předchozímu albu je toto "tradičněji" pojaté co se týká kytarových riffů nebo temp, takže je pro mě více zkousnutelné. I zvukově se více zadařilo. Skladby jako Sacred Serenity nebo Crystal Mountain definitivně ukazují jiný směr, než je death metal. Tehdy jsem to album žral, teď už jen uznale přikyvuji.

4. 11. 2021 7:48

- sanntrik

Bez komentáru. 10/10

4. 11. 2021 6:27

.. - Kovi

Skvělé album, mé nejoblíbenější od Death!!

4. 11. 2021 5:44

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08346 sekund.