Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ANTHRAX - State Of Euphoria


.. - Kovi

Tohle album Anthrax mám nejvíce naposlouchané, pořád se mi líbí a to hodně. 10/10

17. 06. 2022 20:56

10/10 - Kolík

Album je to vynikající. State a Spreading jsou dva jasné vrcholy, i když je každé z obou alb trochu jiné. O půl bodíku je lepší, než Among, protože je pestřejší, melodičtější, zvukově měkčí a tudíž i více přístupnější. Tím se i vysvětluje jeho komerční úspěch. K silným songům, které zmínil Pepsi, bych přidal ještě Out Of Sight, Out Of Mind, Make Me Laugh i závěrečnou Finale s geniálním riffem. Jak napsal Igor, v době vydání jsme neřešili, jaké mouchy ta deska má - byla to tehdy prostě pecka, stejně jako následné EP Penikufesin s geniální předělávkou Frigging In The Rigging. Ještě drobná oprava: I Am The Man je na zmíněném EP ve třech verzích a nikoliv ve dvou. Ta třetí je živá.

5. 06. 2022 9:48

- Guns

K této desce se vždycky z nějakého důvodu vracím hůř. K předchozím třem deskám se vracím častěji než k této. Deska to není špatná, ale jak tu psal třeba David Svoboda, taky mě přijde poněkud nudnější. Jako je tu poměrně dost dobrých písní i nápadů, ale už mě to tak nevoní jako Spreading The Disease nebo předešlá deska. Deska vlastně více méně pokračuje v Among The Living, akorát je o něco melodičtější. Ovšem EP Im The Man to je o ničem jiném :) Kombinování rapu s rockem už tu bylo daleko dříve (Run-D.M.C., Beastie Boys) ale ještě o něco tvrdší zvuk kytar otevřel vrátka partám jako Faith No More, Rage Against The Machine.... (Jak už Pepsi napsal v recenzi) Hodně dobrá věc, která se pokračování dočkala až v roce 1991. Byla to také první a poslední skladba ve které Joey hrál na bicí a v jeho éře nezpíval. Úvodní píseň, předělávka Antisocial a Now It`s Dark jsou asi takové nejlepší věci, které si vždy vybavím, když dojde řeč na toto desku. Jinak zbytek kolem mě jen tak proběhne a moc toho ve mě nezanechá. Vidím to na 7/10. Jo a jsem jediný komu přijde, že zvuk a celkem i styl z této a předešlé desky podobně hrají a znějí Overkill na jejich deskách Under the Influence a The Years of Decay? Mě to přijde hodně podobné. Ty riffy. Ta pro mě ne moc dobře nazvučená basa a sem tam i frázování Bobbyho.

5. 06. 2022 1:19

je to dobra deska - Igor Stríž

V době vydání jsme neřešili jestli je to tak blbý jak se dnes občas píše, byli jsme puboši a ve vzduchu už bylo společensky cejtit změny … desku mám rád i dnes (hodně rád) … i přestože je to slovo do pranice, tak Anthrax je pro mne Belladona. Bush (nebo jak se jmenuje) postupně navedl Anthrax na úpadkovou trajektorii, podobně znějících pěvců je totiž povícero a ten indiánův ječák je prostě indiánův ječák, takže i tuhle desku zařazuji do zlaté éry Anthrax a tak tomu bude navždy :)

4. 06. 2022 20:19

SOE - J.A.N.

prvých 5 skladieb bomba, zbytok odpad. 7,5/10

4. 06. 2022 9:26

- rumcajs

Za mě nejlepší deska Belladonovy éry. Melodická, dostatečně tvrdá, nápaditá a obsahující nejlepší Belladonův pěvecký výkon jeho prvního angažmá.

3. 06. 2022 21:53

Nejslabší deska - David Svoboda

Za mě jednoznačně nejslabší a nejnudnější deska Anthrax ( a nejen proto, že zpívá Belladonna). Na té desce není nic, co by mě bavilo. 7/10.

2. 06. 2022 6:32

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08082 sekund.