Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Redaktorská bilance roku 2022 - Petr Štěpnička


- J.A.N.

za mna Reckless Love a The Halo Effect (ex In Flames), Scorpions taktiez fajn. Ozzy po par pocuvaniach nuda a od Skid Row som cakal viac s Erikom. Som zvedavy na novy In Flames, Metallicu a Judas Priest.

11. 01. 2023 10:26

- rumcajs

Za mě album roku jednoznačně vydali The Cult. Dalšími velmi povedenými zářezy nás poctili staří pardi Kreator a hlavně Destruction, jejich novinka je mezi žebříčky redaktorů opomíjená, ale je to pecka. Vyzdvihl bych i "comeback" Kama Lee v Massacre, povedená záležitost. Zklamáním je pro mě nový Ozzy, ale to se táhne tak nějak už od předchozí desky.

11. 01. 2023 9:24

Trick or Treat - htaedas

V rámci stylu určitě taky kvalita, ale nic, co by mě nějak víc uhranulo, kromě tedy zpěváka, který je vždy perfektní. Dal bych je klidně na úroveň mnou zmíněných Victorius, ale ty jsou prostě větší nářez :-)

11. 01. 2023 7:58

když mluvíte o melodic speed - The Keeper XIV.

proč nikdo nevzpomenul Trick or Treat? Titulka jjeich alba je naprostá lahůdka a melodic speed heaven ala Hells, Chroming Rose

10. 01. 2023 18:31

- adrian

Z melodickyho metalu za me jasne nejlepsi Galderia, jejiz absenci v Paganove seznamu moc nechapu. Alestorm taky tezce na pohodu. Jinak me nic moc nezaujalo.

10. 01. 2023 11:06

- htaedas

Mezi má nejlepší loňská alba patří ta, která byla vždy pro mě určitým překvapením. Mě, jako kovaného spídaře nejvíce odrovnalo album od Alestorm. Perfektní melodie a atmosféra a s tím spojených spoustu bujarých poslechů. Dále mě překvapila, avšak ze začátku nemile Terra Atlantica, která na předposledním albu převedla spídovou nálož a teď nic?! No jo, ale opět ty skvělý melodie! (Tristan Harders se aspoň spídově vyřádil na svém sólovém albu, které taky hodně mohu). Z hlediska melodií mě zpacifikovala ještě Galderia, i když ze začátku to tak nevypadalo, protože fakt nic nového. Ale její melodie jsou natolik specificky melancholické, že nakonec paráda. Z hlediska spídu samozřejmě nejvíc překvapila Freternia. Vše korunuje skvělý zpěvák s originálním hlasem, kterého je radost poslouchat i ve slokách. Z hlubin undergroundu na mě vyskočilo krystalicky nejspídovější album loňského roku v podobě kapely Quantum Twilight. Velice milé překvapení. Produkčně podměrečné (nechci psát amatérské), ale hudebně mi to dalo z hlediska rychlosti, melodií a kytarových sól přesně to, co nejvíc miluji. Zvlášť když se Dragonforce momentálně flákají. Nakonec samozřejmě nesmím zapomenout zmínit Victorius. Po předposledním vynikajícím albu sice skutečně trošku sešup, i toho spídu ubylo, ale furt je to adrenalinově nařvaný, jak to mám rád.

10. 01. 2023 8:17

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08816 sekund.