ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SODOM - Epitome of Torture


- P. Štěpnička

Další seriály budou, např. Testament, Obituary a Vader.

31. 03. 2023 7:31

- rainmaker

Já bych se i vyjádřil, ale všechno bylo řečeno v recenzi nebo doplněno komentáři dvou nejčastěji komentujícími :) seriál byl skvělý a těšil jsem se na každý čtvrtek. Doufám, že další seriál bude minimálně thrash nebo klidně přitvrdte.

31. 03. 2023 7:26

- Mr.Deadhead

Podle mě je to nejmelodičtější album Sodom. I když je to pořád dobrej sodomáckej nářez, dál už tu hranici naštěstí neposouvali. My Final Bullet jsem svého času valil furt. Dobré album, i když je pravdou, že už docela dlouho (pár let) jsem se k němu nevrátil. Ale v hlavě ho mám ještě dostatečně. Za mě 7,5.

30. 03. 2023 22:35

- htaedas

Díky tomuto seriálu jsem po hodně dlouhých letech zažil čtvrt roku v neustálé přítomnosti thrash metalu, i když jen prostřednictvím jedné kapely. Přeci jen se můj současný hudební život odvíjí ve společnosti melody power speedu. Sodom je však mé hudební mladí a i sám jsem několikrát po seriálu volal, takže vyjádřit se k albům byla skoro moje povinnost. Názory jsou aktuální a samotného mě překvapilo, co mi alba, řekněme od Code Red, přinesla, jelikož v té době jsem již byl v zajetí melodické rychlosti. Takže díky za tento nostalgicky návrat. Díky němu jsem vlastně i zanedbal seznámení se Storyteller. Vedle hudebních novinek bohužel nemám tolik času, kolik bych chtěl, abych se mohl věnovat i neprobádané historii. Ale napravím to ;-)

30. 03. 2023 19:59

Není zač - David

Tento seriál mě hodně potěšil, navíc jsem s hodnocením mohl téměř vždy souhlasit, což se člověku nepodaří pokaždé.

30. 03. 2023 17:35

- P. Štěpnička

(lépe řečeno oběma Davidům za - téměř pravidelné - komenty a htaedasovi za poctivé vkládání názorů ke všem albům) :-)

30. 03. 2023 15:22

- P. Štěpnička

Že čtenáři tohoto webu se svými názory šetří, na to už jsme zvyklí (i když se s tím asi nikdy úplně nesmíříme), člověk ale tak nějak podvědomě očekává, že v případě kapel velikosti Sodom by se to mohlo trochu pohnout. Nestalo se, co se dá dělat, o to větší dík patří oběma komentátorům níže za jejich pravidelné příspěvky. Pánové, díky!

30. 03. 2023 15:17

Tady tohle - David

nenápadné implementování novot mě u Sodom moc nebavilo takže po M-16 je pro mě další skvělá deska až poslední Genesis. To co bylo mezitím samozřejmě není špatné, vlastně je to celkem fajn, ale nic pamětihodného. Ale o statusu této kapely opravdu netřeba polemizovat.

30. 03. 2023 15:15

- htaedas

Po kytarové, hlasové a i melodické stránce zase o kousek něco jiného, až mě to samotného překvapuje. Vždyť Sodom je přece tuctová germánská thrash kapela, jak by mnozí rádi podotkli. Tahák alba je jasně Stigmatized, který vlastně tuctový je, ale jeho podání je dokonalý a kapela opětovně ukazuje, že v jednoduchosti je síla. Kytarové riffy v Invocating ... a Into the ... naznačují směr, kam se po této stránce bude kapela ubírat na příští albu. Opět něco jiného. Zmínil bych i zde dvě nezmíněné bonusovky, které konec alba aspoň zase trochu nakopnou. Zvlášť Waterboarding je v refrénu dosti nepříjemná a navozuje pravděpodobné pocity při dané zkušenosti.

30. 03. 2023 10:20

Skvělá deska - David Svoboda

Jasně, doby Obssessed By Cruelty, nebo Agent Orange jsou pryč. Ale tahle mě deska mě už po vydání úplně vystřelila z bot. Za mě jedna z nejlepších desek Sodom vůbec a taky asi nejlepší deska, která toho roku vůbec vyšla. Bomby Stigmatized, Cannibal, nebo titulka, prvotnítřídní Thrash. Dšdci ukázali, že furt umí. 10/10.

30. 03. 2023 9:19

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07887 sekund.