CLOVEN HOOF - Heathen Cross
Dík za recenzi. Oprav si název skladby. "Do What...

RHAPSODY OF FIRE - Challenge the Wind
Souhlasím s misso za mě super deska celkem jiné...

BLOOD OPERA - Songs in the Key of Death
Quirinus keďže už nie je ulož to odkiaľ by som...

VADER - Black to the Blind
Spolu s debutem, Litany a Solitude of Madness mé...

DOMAIN - III: Crack In The Wall
Album III: Crack In The Wall je hardrockově...

VADER - Black to the Blind
10/10 Masaker Tešim sa na koncert v júni!

VADER - Black to the Blind
Jedna z nejzásadnějších desek minimálně...

RHAPSODY OF FIRE - Challenge the Wind
V poslednom čase sa v recenziách podľa mňa...

SLASH - Orgy Of The Damned
Do Slashovy novinky „Orgy of the Damned“ se mi...

BLOOD OPERA - Songs in the Key of Death
Tak u sa veľmi nezadarilo. Mohla z toho byť aspoň...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TRAGEDIAN - Master of Illusion


Tak bohužel je... - b.wolf

na těch dvou jsem našel aspoň něco, ale rozhodně to není na víc, jak 6,7/10, novinka za tři, to ne, za tři to je dobré, tohle ani za 0.

14. 04. 2023 15:15

- David

Ty vole tak tohle je fakt hrůza...

12. 04. 2023 15:15

Poslechl jsem si dvě fošny - b.wolf

téhle skupiny, jelikož na EM bylo hodnocení téměř 100 %; není to tak hrozné, Decimation ani Unholy Divine mně sedly, tak zkusím i novinku, snad to nebude taková Tragedie, jak píše recenzent...

12. 04. 2023 9:55

- Savapip

to htaedas: nehledej v tom diktát firem, nahrávek chodí spousta a na začátku se někdy orientuješ informací styl a země, poslechneš kus jedné skladby, zjistíš, že se to dá, stáhneš celé album a zjistiš, že se to nedá. Ale v tu chvíli už považuju za slušnost recenzi napsat, byť by byla negativní, to už je riziko podnikání :-). A je sranda, že byly časy, kdy jsme dostávali sodu, že všechny recenze na MFMM jsou pozitivní, jak kdyby neexistovala špatná alba...

11. 04. 2023 16:45

- Jan Skala

Já k taky přidám pohled. Těch alb, co chodí od vydavatelství jsou tisíce za měsíc. Napsat se to nedá všechno a ani není účelem těchto stránek a v našich silách tohle všechno naposlouchat. Já osobně mám svůj okruh kapel, které sleduju a když vydají sračkovou desku, tak je třeba to napsat. Pak jsou kapely, které zapadají do mého stylového ranku a tam se objevují také špatná alba, takže proč to nenapsat? A pak jsou tu omyly. Před lety se mi do rukou dostalo album kapely Push. Jelikož jsem v devadesátých letech dánskou kapelu toho jména znal a její 4 desky se mi líbili. Pustil jsem si tedy i toto album Push, nejprve nevěda, že jde o jinou, tentokrát americkou kapelu. Bylo to něco hrozného a chtěl jsem se se svým názorem zde podělit, popřípadě varovat všechny potencionální posluchače či nedejbože kupce. Dostali 1 a bylo hotovo. I negativní recenze jsou třeba. Nic není černobílé.

11. 04. 2023 15:02

- htaedas

Mě šlo hlavně o ten čas tomu věnovaný. Za mě si sračky, ať už jakýkoli, nezaslouží, aby se jim věnoval dobrovolně čas. No a podívejte, kolik času se věnovalo téhle :-)

11. 04. 2023 12:03

- P. Štěpnička

Alba k recenzím si vybírám sám, ať už od firem či nikoli. Nevidím důvod nenapsat jednou za čas recenzi na špatné album a upozornit čtenáře na to, že vše ani zdaleka není tak růžové, jak by se z našich stránek mohlo někdy zdát :-)

11. 04. 2023 11:11

- htaedas

OK. Tak jak jsem napsal, dobře jim tak :-)

11. 04. 2023 11:03

to htaedas - tomáš marton

Ne, každý recenzent si nějaké vybere. Někdy tak objevíš zajímavé kapely, ale někdy holt něco, co dobré není (dopředu to někdy prostě neodhadneš). Nicméně, jak si něco "vezmeš" musíš na to odevzdat článek :-)

11. 04. 2023 10:47

- htaedas

Vy skutečně musíte udělat recenzi na každé album, které Vám vydavatelé vnutí? Pokud ano, tak dobře jim tak. Ovšem tento diktát nechápu. Kdybyste se vzpříčili, tak by Vám jako alba přestali např. s předstihem posílat?

11. 04. 2023 10:28

to htaedas - Tomáš Marton

Ahoj. V podstatě je důvod prostý. Jako recenzent dostaneš nahrávku. V drtivé většině ve formě MP3 nebo přístupm ke streamu. A za to, že jsi nahrávku dostal, musíš udělat recenzi. Pokud nejde o nějakou tvou oblíbenou kapelu, kdy jdeš "na jistotu", tak prostě nevíš, jaká ta daná nahrávka bude. Někdy se prostě stane, že narazíš na desku, která ti prostě přijde špatná. Nicméně recenzi na ni napsat musíš.

11. 04. 2023 9:27

- htaedas

Mě hlavně překvapuje, proč recenzent věnuje čas psaním svého názoru na album, které si to evidentně podle něj nezaslouží. Předpokládám, že ušima recenzenta projde velké množství novinek, které si to zaslouží víc. Navíc je tomu věnována sólo recenze a nikoli prostor v rámci trojrecenze. To už snad musí mít nějaký specifický účel. Doufám, že ne natolik přízemní jako vyjádření své hudební nadřazenosti nad nepovedeným albem a chutí mu to dát sežrat. Snad tu nejsme v burválu.

11. 04. 2023 8:27

- Quirinus

Audio ukážka ma o totálnej sračkovitosti nepresvedčila, takže keď to vyjde, asi tomu aspoň jedno vypočutie venujem. Spev je divne priškrtený, ale rozhodne nie falošný. Zvuk má prazvláštne podelené kanály, akoby to mixoval niekto v 60. rokoch - jeden nástroj úplne vpravo, druhý úplne vľavo.

10. 04. 2023 21:18

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08257 sekund.