CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...

ACCEPT - Humanoid
A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:

PEARL JAM - Dark Matter
Savarip: bavil som sa s tebou tupče? :-)

PEARL JAM - Dark Matter
Současná produkce Pearl Jam mi není nikterak...

PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TESTAMENT - Souls of Black


- Demonick

Stále sa pytam sam seba, čo je tak skvele na doske, z ktorej do dnes prežila s prižmúrením oka maximálne titulka a balada. Zvyšok kapela uspešne ignoruje už roky... Sodom - Agent či Kreator - Coma je zvukovo v porovaní s tymto paskvilom ako Pink Floyd vs. Sex Pistols...

16. 07. 2023 12:17

- Mr.Deadhead

Teď si říkám, jestli ten můj koment nevyzněl zbytečně moc negativně. Deska je to skvělá. Jen si říkám, že kdyby se tolik nespěchalo a některý věci se ještě trochu dotáhli, mohla bejt ještě skvělejší. I tak je to ale důstojný nástupce prvních dvou alb... A to žehrání na zvuk - při porovnání s německou thrash scénou té doby, byli v USA pořád o dost napřed. Mimo jiné i tím, že v zámoří už tenkrát všichni uměli počítat do čtyř :)

16. 07. 2023 5:51

Pleasure To Kill - Domy

To je předpokládám Kreator :) No vidíš , a k tomu já se vlastně dodnes nedostal. Začal jsem až s Extreme Agression.

9. 07. 2023 12:17

- rumcajs

Tož fajne. U nás se tehdy fičelo hlavně na "originálních" kazetách z Polska. Já byl z kraje devadesátek ještě malé děcko, ale o 3 roky starší soused už si občas zajel něco koupit a pak mi to půjčil a já si to nahrál. Teda až na to pleasure To Kill, to muselo zůstat, jak říkal, v rodině, takže mi to jen jednou pustil :-).

9. 07. 2023 11:56

CD půjčovna - Domy

Jo CD půjčovna byl tehdy malej zázrak. My samozřejmě přehravač neměli. Ale chlapík poskytoval takovou službu, že nahrával ty CD na kazety, který jsme si přinesli. Později i půjčoval na víkend CD přehravač a my jsme si CD na kazety kopírovali sami. Jeli jsme v tom tenkát 4 kluci a střídali si služby. Jeden z nás celej víkend nahrával :) :) :) Přehravač a první CD mám tuším od roku 1992.

9. 07. 2023 10:30

- rumcajs

Já se v roce 1990 dostak k albům Them Od Diamonda, Pleasure To Kill (jen náslech) a tuším, že k Seventh Son od IM a od Bon Jovi ke Slippery a New Jersey. Tedy vše se 2-4 letým zpožděním. CD půjčovna v tomto období je z mého pohledu téměř neuvěřitelnou záležitostí. U nás jsme do cd půjčovny začali chodit okolo roku 2000 a to nevznikla o moc dřív. První cd jsem si pořídil spolu se speciálem Sparku v roce 1997. Takže teď mám pocit, že mě drželi 10 let ve sklepě :-). Je pravda, že dost dlouho jsem preferoval, hlavně kvůli ceně, kazety.

8. 07. 2023 22:00

- The Keeper XIV.

Po 1990 trvalodlouho, než bylo vše k dostání. A bylo dost změn, které toto ovlivnily.

8. 07. 2023 12:38

1990 - Domy

Musím čestně přiznat že v roce 1990 jsme byli nadšení v podstatě ze všeho metalového co se k nám dostalo. Řeči o tom, že tehdy bylo všechno k mání nemám moc rád. My měli osvíceného majitele CD půjčovny, který tyhle věci vozil a vychovával v nás příznivce hard n heavy. Nevím jestli bych dnes hodnotil Souls Of Black tak vysoko jako tehdy. Ale co se v mládí naučíš.... :)

8. 07. 2023 11:53

- Mr.Deadhead

Souls prý vzniklo opravdu jen jako záminka k účasti na v recenzi zmíněném turné. A je to bohužel dost slyšet...

7. 07. 2023 22:16

Nostalgie - Domy

Já tohle album docela rád mám. Už pro tu první a parádní baladu. A i jinak mi celkem sedlo. Poslouchám ho hned od doby vzniku a dodnes se neomrzelo.

7. 07. 2023 21:28

- Meres

Demonic a pecka? Najväčšia sračka v ich diskografii. To fakt nemuseli vydávať.

7. 07. 2023 16:39

- orre

Testament je jedna z mála kapel, která nemá a nebude mít slabou desku! Ano, i Demonic je pecka! Neznám moc takových kapel Jedna z nejoriginálnějších thrashových kapel všech dob! Kytary na Souls jsou prostě lahůdka a o zpěvu škoda mluvit. Zvuk je pravda power metalový, ale to vůbec nevadí, ba naopak. Inteligentní thrash nejvyšší kvality! Slabé nahrávky hledejme u jiných kapel!

7. 07. 2023 15:49

4/10 - Demonick

Tak toto je skutočne obrovský prúser a pre mňa jednoznačne najhorší album v diskografií Testament. Je až zarážajúce s akým odfláknutým materiálom v roku 1990 Testament vyšli na svetlo sveta, hlavne ak to porovnáme s vtedajšou produkciou, napr The Big Four, Overkill, ale i napr. Kreator. Kým tieto spolky v tejto dobe vydávali jeden legendárny album za druhým, Testament prišli s doskou, kde doslova nie je nič. Možno tak obal, hitová titulka a úžasná balada The Legacy. Okrem toho, skutočne NIČ, NOTHING, NICHTS! K tomu ešte dokonca otrasnejší zvuk (dá sa to vôbec?), ktorý je hnusne zahuhlaný a doslova neškodný...

7. 07. 2023 8:59

Pořád skvělá deska - David Svoboda

Ono se říká, že Černá deska Metallicy byla ta, na kterou všichni reagovali. Podle mě vždycky Metallica zareagovala právě na tuhle skvělou desku Testament, jen to dotáhla do konce. SOB mě baví, má zvláštní atmosféru ( a opět naprosto debilní zvuk). Devadesátá léta přivítali Testament kvalitní deskou, která je dnes Klasikou. Jedinou věc, kterou jsem na desce nikdy neměl rád, je The Legacy. Ale je to tím, že nenávidím Rock/Metalové balady, ať je skládá kdokoliv. Ale zato šlehy jako Face In The Sky, Falling Fast, nebo titulka, ty naopak můžu. Za mě tak 8/10.

6. 07. 2023 8:24

- rumcajs

Souls of Black už se poslouchá trochu líp něž předchůdce. Zvuk je sice zase na hovno, ale člověk si odsud zapamatuje více skladeb, včetně titulky s legendárním klipem, která se mě osobně dost líbí. Úrovni prvních dvou desek se ovšem album zdaleka nepřibližuje, ale těch 6 bych Černým duším bez obav dal.

6. 07. 2023 7:44

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09381 sekund.