RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ZLÖ - Říše Zlä


- (aa)

ad Nekrodaemon: Já bych klidně debatoval, protože tady je spíš zima..

12. 06. 2007 16:38

- Nekrodaemon

aa : Otázka obecnosti je na dlouhou filozofickou debatu, na kterou díky vedrům nemám náladu :)) Někdy si pustím své oblíbené "děsně zlé" blacky a láduju se brambůrkama a cítím naprosté duchovní i fyzické uspokojení..

12. 06. 2007 14:58

- (aa)

ad Nekrodaemon: Myslím, že ta diskuse měla i obecnější smysl.

12. 06. 2007 13:57

- Nekrodaemon

Hoši, když si tuhle vaši debatu přečte autor nahrávky, tak se bude válet smíchy asi dlouho......

12. 06. 2007 10:44

- (aa)

ad Venca: jsem rád, že sdílíš můj názor a díky za podporu v diskusi

12. 06. 2007 9:02

- (aa)

ad Venca: Také znám lidi, co berou Hudbu vážně a obklopuji se jimi. Pokud Ji někdo poslouchá (nebo tvoří) jen jako "rekreaci", neodsuzuji ho jako člověka a netvrdím o něm ani na otevřeném diskusním fóru ani recenzi samotné, že ze sebe svým projevem dělá "bez urážky hlupáčka". Což neznamená, že si to o něm nemohu myslet. Otázka cti.

11. 06. 2007 18:31

- (aa)

ad ":-)": Nesnažím se ze sebe dělat "seriózního recenzenta", ale vyjádřit textem své myšlenky a pocity. Touto recenzí jsem ze sebe ve vlastních očích neudělal "bez urážky hlupáčka" a jaký názor na mne a mé texty budou mít ostatní mne nezajímá.

11. 06. 2007 18:20

- (aa)

ad Term.: Myslím, že jsem zvolil správný přístup, pomocí něj jsem totiž nejlépe vyjádřil svůj názor na recenzovanou nahrávku. A nejen na ni. Ano, měřím možná trochu přísně, ale snažím se používat stejný metr. I pytlík s brambůrkama má nějakou chuť - já ji ale necítil žádnou. Možná se neumím tomuto druhu tvorby otevřít. Zkrátka nejde jen o mé "hledání umělecké svébytnosti", ale o to, že z alba necítím dokonce ani špetku jakéhokoli pocitu, nebylo se čeho chytit. A umělecká svébytnost není jen v tzv. "vysokém umění", ale i v parodiích atd. (mj. některé tzv. "nižší umění" je úžasné). Z desky cítím jen jakýsi "sranda-nadhled", který ve mně nic nevzbuzuje.. Za celou recenzí si stojím a asi bych ji dokázal jen těžko napsat jiným způsobem. V některém tzv. discu je často větší hloubka než v metalu, nejde podle mě o hudební styly, ale o konkrétní lidi, kteří hudbu tvoří.

11. 06. 2007 18:09

- Venca

To je věc názoru. Znám pár maníků, co se berou hodně vážně :-))

11. 06. 2007 16:47

- :-)

Mě teda už název kapely přijde vtipnej dost )když pominu přezdívku hlavního interpreta)... A to že nejsou za každým názvem smajly neznamená, že to je myšleno smrtelně vážně... Já teda uplně jasně vidím, že celá nosná myšlenka ZLA vznikla v hospodě :-)) nesmíte brát BM tak vážně, on ho tak totiž nikdo nebere i když se tak tváří sebevíc (kromě 15letých naivů v tričkách Dimmu)

11. 06. 2007 16:05

- Venca

S touhle nahrávkou jsem se setkal a musím souhlasit s (aa). Nevidím na ní žádný nadhled a podobně, takže nevím, proč se to tu srovnává třeba s Morčaty. To je mimo mísu...

11. 06. 2007 14:42

- :-)

aa: to je jak kdybys chtěl psát intelektuální recenzi třeba na Morčata na útěku.... ZLO je prostě rekreační BM a tím, jak seriozně to bereš ze sebe spíš děláš bez urážky hlupáčka než seriozního recenzenta

11. 06. 2007 14:09

- Term.

Jasně - volba přístupu je na tobě, ale řekni - psal bys o nějaké diskosračce, že z ní není cítit umělecká svébytnost? Jasně, že není - protože tam ani být nemá. A hledat v ZLO uměleckou svébytnost je jako hledat ji v pytlíku s brambůrkama. Proto si myslím, že tvůj přístup v té recenzi je mimo mísu. Čímž neříkám, že je na hovno, jen mimo mísu.

11. 06. 2007 12:14

- (aa)

Zdravím ´Term.´ a ´-´. Díky za názor, jsem ale jiného mínění. Myslím si, že pokud už někdo dá k recenzi svou tvorbu, jde s kůží na trh a JAKÁKOLI její reflexe je zcela na místě. Jestli půjde o podbízivou bulvárnost, povrchní charakteristiku stylu, který kapela hraje, nekritickou chválu, legrační oddechový fejeton či serióznější zamyšlení nad tvorbou a směřováním kapely už je zcela na člověku, který kritiku píše. I tak ale díky za zpětnou vazbu. S pozdravem (aa)

11. 06. 2007 9:02

Souhlas - Term.

To bych podepsal - nepokoušejme se o intelektuální "analýzy", kde nejsou na místě.

10. 06. 2007 16:23

- :-)

Z desky necítím ani uměleckou svébytnost, ani jakékoli existenciální gesto recenzentovi doporučuji zcela seriozně hadr na hlavu :o) nikoliv snad proto, že bych nesouhlasil s výrokem, ale za tyhle pseudo intoš výlevy

10. 06. 2007 13:33

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.13272 sekund.