DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BENÁTSKÁ NOC - Malá Skála - 27.7. - 29.7. 2007


- Infernits

Zdarek, taky jsme tam s manzelkou byli podivat a tvyma zazitkama z prvniho dne vesmes souhlasim :), teda az na Edguy - to jsme radeji vzpominkovali u Tublatanky (ac byly ve stanu, moc stavy to dnes nemelo) a taky Alkehol - mozna kdyby ses vrhnul do prednejsich rad uzil by sis je vic, muj nazor je, ze to melo ty svy "koule" :D! Ten den jeste luxusne zahral Skwor - vazne parada, i kdyz dostali k radeni jen malinkej green stage, o to vetsi atmosfera :). Dalsi den nestal z naseho "muzikalne deformovanyho :o)" pohledu za nic, tesili jsme se az na vecer, takze jsme den ztravili poznavanim okoli - Prirodni park Maloskalsko a vlastne cely Cesky raj je vazne uzasna priroda - vsem doporucuju - skaly, jeskyne, Jizera, na vsechno se da vylezt :), proste parada. Na fest jsme se vratili az na Kabat - hrali fajn, ale zvukar mel zpocatku asi opet mensi problemy, vylepsil to az tesne u konce. Pak byla Suzi Q. - to byl rozhodne duvod k vypareni se :D a po ni zmizela pulka navstevniku festu, pravdepodobne uz asi domu, tam nastal malej zasek, protoze jak zacalo lidi proudit moc, poradatele se rozhodli zacit dav "regulovat" a sarvatky byly na svete - svoboda ale zvitezila :), dav odstranil ploty a vsichni mohli ven. Kdyz se vylidnilo, rozbalila nastrojovku kapelka kvuli ktere jsme tam jeli my :), The 69 Eyes. Zezacatku tradicni problemy s "pruraznostni" zvuku, ale po 3 songach se zvukar umoudril a gothicmetal (nebo gothicrock nebo co) dostal poradnej prostor, hrali uzasne, na zpevaka asi dlouho nezapomenu, nebot zadnyho "nafrnenejsiho" jsem snad jeste nevidel, ale jinak paradni show, proste umi. Krasna tecka za festikem, v nedeli uz nebylo na programu prakticky nic zajimavyho, takze hura domu.

11. 08. 2007 1:52

- Venca

Ručičky v nočníku a k tomu ještě prstík v nosíku. Promiň, nevěděl jsem tenkrát, že musím mít přehled o všech skvělých heavy metalových nahrávkách...

9. 08. 2007 20:59

vtip??? - Pavel

Myslíš vážně souvětí "Zapomenout nesmím ještě na „Tears Of A Mandrake“, což byla první věc, kterou jsem od této bandy kdy slyšel." A čtyři předchozí alba od Edguy tak rutinovaného pisálka minula? Nebo měl pán ještě ručičky v nočníku a panáčka v postýlce, když byla aktuální skvělá alba před Mandrake?

8. 08. 2007 21:39

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08244 sekund.