CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Ve své době jsem spor " o Citron" dost sledoval a...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
ale predmetem svaru nebylo kdo ma nebo registraci...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To nerozporuju, ale pořád se bavíme jen o nějakém...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KREYSON - Návrat krále


- johny

Zato pozor. Pandemonium je dobre album. S tymto by som to neporovnaval

23. 10. 2013 17:45

To Gazza, Pepsi i další - Kolík

Upřímně řečeno, nezajímá je, jaká je nejlepší kapela v prostoru od Rozvadova po Valašsko. Proč bych měl na alba nahlížet podle toho, zda je točí česká kapela nebo ne? Buď jde o dobrou muziku nebo nikoliv - to je pro mě hlavní kritérium. A Kreyson není nic jiného než směšná póza, podprůměrná hudba a texty na úrovni Kameňáku. Bylo by dobré si to aspoň přiznat a netvářit se, že kdo neskáče není Čech. A když vidím, že Pepsi hodnotí nový Kreyson stejně jako např. Pandemonium od Pretty Maids, a to zřejmě proto, že členové Kreyson jsou občané ČR, tak z toho mám fakt křeč! :-) Stejně se tím ale nedá překrýt fakt, že Král je totálně nahý a směšný. :-)

23. 10. 2013 16:44

- hany1

Johny, jo jak jsem psal, každej má právo na svůj názor. Je to jako když vyliješ na zem barvu. Každej člověk v tom fleku vidí něco jinýho. Někdo bohužel jen ten flek. Stejně s lidma. Když budeš hubenej, druzí ti řeknou přiber, tohle ti nesluší, když přibereš řeknou ti další zhubni, jsi tlustej. A tak je to s účesem, oblečením a podobně. Muzika je taky o tom. Mě se například už nelíbí nový desky od Metallicy. Např St. Anger. Ta deska mi vůbec nesedí ač mám metallicu rád. Ale nemůžu říct, že je ta deska špatná. Prostě mě nesedí. A o tom to je. Nejde říct, že deska Kreysonu je špatná, jen proto, že se někomu nelíbí. Já myslím, že je rozdíl mezi kritikou za každou cenu a věcnou kritikou. Tím samo nemluvím o tobě, ale všeobecně. Ale je fakt, že jsou desky který se vrejou pod kůži hned a desky který maj to kouzlo v tom, že je musíš naposlouchat a pokaždý přijdeš na nějakej detail. Je to jako s filmem. Kolikrát jsem zjistil, že ač jsem nějakej film viděl xkrát, našel jsem v něm i po letech věci, kterých jsem si dřív nevšiml. :-) Stejně jako když chodíš ulicí kde bydlíš, a časem si všimneš něčeho, čeho sis nevšiml x let. Prostě sto lidí sto chutí a sto názorů. :-)

23. 10. 2013 15:35

to Avram - Gazza

by mě zajímalo podle čeho tak soudíš, tebe tipuju na Evu a Vaška ;-)

23. 10. 2013 14:38

- Johny

Hany....ja mam napr. rad fazy Arakainu i s Brichtom, aj so sucasnym Touzimskym. Akurat Kolar mi tam nesadol... No ale to je jedno. Je fakt, ze texty su problemom u drvivej vacsiny kapiel... Ale proste u KReysonu som cakal viac. Ved, nemozem nieco hodnotit kladne, ked to zato nestoji. Jasne.... POcul som aj horsie veci, ako toto, ale i lepsie...

23. 10. 2013 11:50

- hany1

Oprava věty: Když si poslechnu první a poslední cd některých dalších kapel s postupem času, tak jsou taky trochu jinde.

23. 10. 2013 11:26

- hany1

Zdarec. Tak si tady čtu příspěvky některých lidiček a jen si tak říkám, co je podle nich kvalitní česká kapela, kvalitní český text, popřípadě klip. Hoďte sem nějakej nástřel, ať mám trochu rozhled o naší kvalitní rockový scéně. Děkuju. Co se návratu krále týče, tak není na světě ten, aby se zavděčil lidem všem. Jsou fans kteří desku přijmou a jsou fans co ne. Právo na svůj názor má naštěstí každý. Mě se deska líbí, jen jedno bych snad trochu vytknul, a sice, že místo úvodu a závěru, kdy je na cd instrumentálka, tam mohla opravdu jedna až dvě skladby navíc být. Nebo nějakej ten bonus. Každopádně deska drží pohromadě a pokud nepustíte volume doprava, tak to není kvalitní poslech. Kreyson je na tom stejně jako tady zmiňovanej Arakain. Odešel Aleš, a fans se rozdělili na dva tábory. Jedni s Brichtou, druzí bez Brichty. Tady se řeší Jarda Bartoň a atd. Musíme si uvědomit, že roky jdou a tenhle Kreyson není stejná sestava jako na Andělovi. ;-) Když si poslechnu první a poslední cd s postupem času, tak jsou taky trochu jinde. Ale jak říkám, věc názoru. Snad se nezlobíte za délku mýho příspěvku, ale stručněji můj názor napsat nešel. :-D

23. 10. 2013 11:22

- down

Od te doby co Krizek zjistil, ze je uz moc stary a tlusty na to, aby oblbnul nactilete fanynky, tak se vyprd na Damiens (nebo jak se ten megasranec jmenoval) gelik na vlasy dal do supliku, prestal chodit na manikuru, pletove masky a opet je z nej spravny umolousany rocker. Juchuuu, to jsme radi. Dival jsem se na jeho webky ...pase si tam Kreyson, kdyby se nedarilo, tak v podstate ve stejnem obsazeni Vitacit a aby toho nebylo malo tak jeste Unplugget ...prima, jeste mu chybi, aby uvadel jako Siska hitparadu na stanici Slagr TV a uz bude delat uplne vse. Jsem zaujaty, nemam ho ani trochu rad.

23. 10. 2013 10:19

- Johny

Avram - ja by to zuzil na Arakain. Ich posledne albumy ma zacali neskutocne bavit a hraju naozaj vyborne. No a ku Kreysonu. Mam ich rad, ale toto album je trosku mimo. Texty nehodnotim, tie su naozaj ako vzdy ..... no bojim sa napisat, ze vyslovene klise. Muzika, strasne casto som tam pocul melodie od inych kapiel. Najma Arakain (Prominte slecno, Apage Satanas...). Mozno sa mi to iba zdalo, no som z toho trosku sklamany. Zvukovo je to vyborne, samozrejme aj zahrate, ale.. Cakal som viac...

23. 10. 2013 9:40

to Gazza - Avram

Nevím, jak u Kolíka, ale u tebe to vypadá, te nejlepší kapela v ČR je bezpochyby někdo z množiny Alkehol, Arakain, Argema, Doga, Harlej, Kreyson, Morčata na útěku, Škwor, Torr. Hrůza je, že je zvládnu tak snadno vyjmenovat.

23. 10. 2013 9:15

to Kolík - Gazza

by mě zajimalo co je podle tebe nejlepší kapela v ČR? Jinak víš hovno co dá práce natočit takový klip, kde na rozdíl od ostatnich klipů, kapela nestojí celou dobu s tágem v prdeli :-) tzn. že je tam i nějaká akce. Díky za odpověď

23. 10. 2013 7:56

klip - Anonim

Tak už jsem také viděl ten zmiňovaný klip a je to úplná hrůza. Jak ten klip, tak i ta skladba. To mě zrovna nemotivuje k tomu, abych si tu desku pořídil.

23. 10. 2013 0:23

- Aldys

Výborný album ,-) Král se vrátil v plné síle, jen tak dál, ještě stále máte co nabídnout bídné tuzemské scéně ,-)

22. 10. 2013 18:03

L. Křížka - b.wolf

jsem nikdy nemusel a nemusím, krom Anděla, kterého si poslechnu ale jenom občas, zbytek bohužel. Tenhle, hm, návrat jsem si poslechl několikrát, ale nijak mě neoslovil. Typický produkt dnešní doby-poslechnout a zahodit. Kolík to vystihl přesně, 2,5/10

22. 10. 2013 11:45

- Petr

Kolík: Já si myslím, že kdyby Křížek vydal jakoukoliv desku tak ty s ní budeš mít problém! Jinak tohle cd nevydal Křížek, ale pracovala ne něm komplet kapela KREYSON.

22. 10. 2013 11:28

- Pepsi Stone

Kolík: Já si ale stojím za tím, že v kontextu české tvorby je tahle deska dost silná. Vždyť si poslechni, co se tady hraje za muziku... Texty jsou slabší, to je fakt, ale to čekal snad někdo méně "křížkovské" texty?

22. 10. 2013 10:28

To Pepsi a F. Šafr - Kolík

Tento web čtu už několik let. Dle mého názoru oba autoři již prokázali, že umí psát kvalitní recenze a mají střízlivý úsudek. Proto moc nechápu tento mnohabodový nekritický úlet s Křížkem. Zdá se, že autoři Křížka poslouchali s vypnutým zvukem. Ani to ale není dobré přirovnání. Při hodnocení ticha bych 7,5-8/10 přijal se souhlasem. Křížek je prostě trapný a směšný. Přeji, aby těchto omylů bylo co nejméně.

22. 10. 2013 9:39

To Ray - Kolík

Děkuji, rozumím, beru zpět slova "o redakci". Jsem rád, že jsou mezi vámi i lidé, kteří zůstávají střízliví ve svých úsudcích... :-)

22. 10. 2013 9:27

- Ray

Kolík: Recenzi napsali dva lidé, není snad potřeba si myslet, že je to názor celé redakce. Ti z nás, kteří to skutečně za pofiderní tuzemskou produkci považují, nemají potřebu se k tomu vyjadřovat ;)

21. 10. 2013 22:29

- Pepsi Stone

Kolík: Redakce (když budu mluvit za sebe) nefandí tuzemské pofidérní produkci... Jestli je mi z něčehou šoufl, tak je to právě ta muzika hraná se slámou v botách a knedlíkem v kapse a to tahle deska není. O klipu se bavit nemusíme, to je fakt do nebe volající hrůza...Ale skladba dobrá (ne výjimečná...). Avram: Přál bych každé začínající kapele, aby se jí podařilo natočit takovéhle CD...

21. 10. 2013 22:00

<< 1 2 3 4 5 6 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.11028 sekund.