ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...

ACCEPT - Humanoid
A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:

PEARL JAM - Dark Matter
Savarip: bavil som sa s tebou tupče? :-)

PEARL JAM - Dark Matter
Současná produkce Pearl Jam mi není nikterak...

PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CINDERELLA - Night Songs


- Guns

Jo to vím že tam hraje velkou roli díky němu mohli vydat tak relativně brzo svojí první desku ty jsi slyšel ty jejich dema? vyšli nějak neoficiálně na CD s názvem Unreleased Demos 1983-1986 a bylo to zatraceně jiné takový Heavy Glam metal stylu prvních W.A.S.P. škoda že takhle nezněla první deska ale co a ten Tony je to dost dobrá Hard rocková deska občas má příchuť Country a Blues stylu jako právě Cinderella,Tesla a Great White a snad i L.A. Guns kdyby jsi si to chtěl sehnat tak se ti to asi nepodaří ke stažení a ani ke koupení už jen já jsme měl štěstí že jsem to měl na Aukru nové a za levno takže kdyby jsi chtěl hodil bych ti to na uložto i s těma demama ty jsem taky sehnal stěží teda jen stažené :(

8. 09. 2017 14:14

- Pepsi Stone

Bon Jovi měl nazpívat skutečně vokály do Nothin For Nothin a In From The Outside a kdysi dávno jsem v nějakém rozhovoru (tuším, že s Ericem Brittinghamem) četl, že zpíval do refrénů. Jeho role pro Cinderellu ale byla mnohem důležitější v tom, že jako vycházející superstar (bylo to ale ještě před Slippery When Wet) tuhle kapelu doporučil své vydavatelské firmě a trval na tom, že s nimi tu smlouvu musí podepsat. Tu sólovku Tonyho Montany jsem neslyšel a ani o ní nevím. jak zní?

8. 09. 2017 13:35

- Guns

Zdarec Pepsi měl bych dotaz vím že měl na téhle desce dělat menší zpěvy Jon Bon Jovi v písničkách Nothin For Nothin a In From The Outside nevědel by jsi kde tak nějak něco zazpíval zdálo se mi že v Nothin zazpíval menší pasáž a to Loking for don´t cry nebo jak to tam je ale u In From the Outside nemám šajnu kde si něco brouknul tak jestli to třeba nevíš ty? a ještě jeden dotaz teď trochu mimo Cinderellu asi víš že někdy v roce 1987 k ním přišel drnkat na basu Tony Montana byl tam s nima asi do roku 1992 a nahrál Twice Shy a Hooked a teď vlastně hraje ve druhým Great White neboli Jackovým no a slyšel jsi jeho sólovku z roku 2000 jménem Tombstone Shuffle nebo Reedici z roku 2001? co si o ní myslíš?

7. 09. 2017 19:08

- Pepsi Stone

V podstatě nedělal nic. Co vím, tak si vyléčil hlasivky, přestal chlastat, koncertoval s Cinderellou, od roku 1997, kdy se Cinderella vrátila, tak sliboval jak nové album kapely, tak i sólovku a vydával s Cinderellou jeden nesmyslný živák a výběr za druhým. Je to skoro to samé, jako Mark Slaughter, který taky od roku 1999, kdy Slaughter vydali poslední desku, jen tlachal a sliboval novou muziku, kterou nakonec vydal až letos.

9. 10. 2015 5:49

Nikoliv... - Kolík

...myslel jsem komentář k tomu, co dělal posledních 20 let. :-)

9. 10. 2015 5:28

- Pepsi Stone

Jestli myslíš podrobnější komentář ke Keiferovo sólovce, tak už tady vyšla recenze a nad její rámec můžu říct jen to, že si za jejím obsahem stojím a ta deska vykazuje trvalou kvalitu. Jestli pka myslíš komentář k dalším deskám Cinderelly, atk albem Night Songs seriál začal a další pochopitelně budou následovat. A jestli myslíš komentář ke Keiferovi samotnému, tak se rozhodně ztotožňuji s názorem, že je to obrovsky talentovaný muzikant, co se týče hairmetalové scény, tak asi jeden z nejlepších. Cinderellu bych v tomto případě, zejména díky Keiferově umu a vlivu na tvorbu kapely neřadil do ranku Poison, Mötley Crüe, L.A. Guns, Faster Pussycat ani dokonce ke Guns n´Roses (i když v těch kapelách jsou nebo byli samozřejmě naprosto fenomenální hráči), ale někam ke Great White, Mr. Big nebo Tesla.

8. 10. 2015 21:11

Nevím,nevím - Gogo

v tomto případě budu asi velmi nekritický, ale myslím, že všechny alba této kapely jsou prostě více než dobré. Jedině Still Climbing už mi nepřišlo jako absolutní bomba. Každé album má trochu jinou příchuť a tohle první je ještě dost do AC/DC. Vždycky mě mrzelo, že nic dalšího nenatočili. Za mě má Popelka v tomhle případě 10/10. Už jsem to dlouho neslyšel a jdu to hned napravit.

8. 10. 2015 19:51

- -k-

Dobrá kapela.....už se těším na recenzi "Long Cold Winter".....:-)

8. 10. 2015 18:42

- Savapip

nevím, jestli bude komentář, každopádně se Tom Keifer neodmlčel, zítra startuje jeho evropské minitour, které bohužel ČR míjí, takže nejblíž asi do Mnichova

8. 10. 2015 16:19

Tentokrát... - Kolík

...bych souhlasil s recenzentem. 1. album je skutečně nejslabší z celé čtveřice, dal bych tak 6/10. Nicméně je moc dobře, že se konečně na tomto webu objevuje celá diskografie této vynikající, avšak v Evropě dost opomíjené kapely. Když nikdo jiný, tak rozhodně Tom Keifer si to plně zaslouží. Na albech i koncertech Cinderelly ukázal, že je jedním z nejtalentovanějších amerických muzikantů. Škoda, že kromě jedné nedávné sólovky se na velmi dlouhou dobu odmlčel. Jsem zvědav, jestli nám k tomu Pepsi dá nějaký podrobnější komentář.

8. 10. 2015 15:51

- Pepsi Stone

Mně Night Songs přijde jako nejslabší deska celé jejich diskografie.

8. 10. 2015 13:45

Popelku - b.wolf

jsem kdysi fakt žral, první dvě fošny jsou velice dobré. Bohužel třetí a čtvrtá už nic moc... ale za tento kousek 7,5/10.

8. 10. 2015 11:37

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08326 sekund.