PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku METAL CHURCH - XI


- orre

Není! Metal Church je klasický power metal US střihu. Někdy hustější, někdy melodičtější. Něco jako žánrový brácha Vicious Rumors.

18. 04. 2017 21:04

To Pepsi - Zdeněk

Pusť si The Powers That Be, Fake Healer, Cannot Tell A Lie, Flee From Reality nebo Needle & Suture z poslední desky. To není thrash metal??? Tak to fakt nevím, co to teda je.

18. 04. 2017 19:56

Metallica vs. Metal Church - Deny

Metallica, že je rocková kapela? Že od Ride the Lightning nechce být řazena k metalové scéně? Co sis dal, Pepsi, dneska za matroš? Už to, prosim tě, nehul. :-) Minimálně poslední dvě desky Metly, stejně jako první čtyři jsou jasně thrashmetalové. A u Metal Church to platí taky. Pusť si klip Fake Healer, to není thrash metal? :-) Nežij ve vlastní ulitě a podívej se třeba do zahraničních zdrojů, kam patří Metal Church.

18. 04. 2017 19:37

- sanntrik

A albumy Master aJustice neboli metalove?Stale to bol thrash .Cierny album bol uz heavy metal .ale to vie asi kazdy .tak nechapem co to tu Pepsi pletie .Suhlasim ze Metallica je velka kapela na urovni AC/DC .Ale urcite nie Rockova

18. 04. 2017 18:51

- sanntrik

Tak to je dobra blbost ,ze metallica je rockova kapela ako ac/dc alebo GNR atd.Pretoze posledne dva albumy Metly radim do kategorie thrash a heavy .Metallica bola rockova kapela v casoch ked vydali albumy Load a Reload .tak nemiesajme jablka s hruskami

18. 04. 2017 18:32

- Pepsi Stone

Rozhodně bych netvrdil, že Metal Church jsou thrashová kapela a nesrovnával bych je ani s Metallicou. Z té už je dnes globální rocková kapela, která se řadí k AC/DC, Black Sabbath, GNR, Aerosmith (prostě je z ní velká kapela) než kompletně k metalové scéně. Metallica této scéně pomohla na svět a pak jí opustila. O tom, že nechce být řazena mezi striktně metalové kapely svědčí její tvorba už od Ride The Lightning, korunováno Černou deskou.

18. 04. 2017 15:18

XI fakt vyzrála. - Zdeněk

Proto se těším na živé album. Klipovka Fake Healer s Toddem LaTorrem je parádní. Metal Church jsou bezesporu hvězdy na současném thrashmetalovém nebi.

18. 04. 2017 13:57

8,5/10 - Deny

Mně se po čase taky jeví album o dost lepší, než po prvních posleších. Přidal bych bodík a půl. V porovnání se současnou produkcí Metallicy by to musela být tutově desítka! Metla by se měla od Metal Church učit, co už dávno zapomněla.

18. 04. 2017 7:29

MC XI - rumcajs

XI je famózní. Takhle smysluplnou riffovanou už jsem dlouho neslyšel. Jak kdosi v jiné diskusi poznamenal, u MC se měla Metallica inspirovat co se týče riffů na novou desku ( v tomto případě Hardwired). A Howe, ten řeže jak pila! Paráda!

17. 04. 2017 22:39

9/10 - Cipísek*

Skvělé album. Jenom bych dodal, že Hanging považuju taky za skvělé na více poslechů. Ovšem "jedenáctce" je třeba přičíst k dobru, že vychází po mnoha letech a většina souputníků MCh nedokáže na takhle kvalitní desku ani pomyslet, natož natočit.

17. 04. 2017 19:23

Musím přiznat... - Kolík

...že po roce poslechu hodnotím poslední Metal Church stejně jako recenzent, tedy na 9/10. Ta deska má mnoho vrstev a zraje s každým přehráním. Je to opravdová lahůdka, která se vyrovná Dark, Blessing i Factor. Metal Church jsou zpět jako neuvěřitelně inovativní a zároveň vyzrálá kapela. Je to jedno z největších překvapení tohoto desetiletí.

17. 04. 2017 11:49

- Harry

Pecka! Na dnešní dobu určitě! Chtělo by to vidět naživo. Víte někdo, jestli budou MC někde poblíž?

28. 04. 2016 7:05

XI - Zdeněk

Tato deska zraje časem, tedy od třetí skladby. Ty první dva songy jsou opravdu slabé. Ale na předchozí alba s tímhle zpěvákem to nemá. 7,5 je odpovídající známka.

13. 04. 2016 9:41

7/10 - Deny

Řekl bych, že kvalitu celé fošny sráží první dva dost nevýrazné songy. Dál už je to mnohem lepší, přesto za víc jak 7 to nebude. Hanging in the Balance je proti XI zlatá perla, o ostatních albech s Howem není vůbec třeba mluvit. Škoda. Jak napsal Kolík, třeba se to zlepší z další deskou.

9. 04. 2016 19:01

Dle - b.wolf

recenze jsem očekával nářez nejméně v intencích debutu; popravdě řečeno, hodnocení po cca desítce poslechů se shoduje s Kolíkem. Na první dvě desky, potažmo Hanging in balance novinka zkrátka nemá. 5,5/10

9. 04. 2016 15:40

Jsem dlouholetým.. - Kolík

...příznivcem Metal Church a pamětníkem doby, kdy jsem jejich nejlepší alba kupoval jako novinky. Proto jsem se taky velmi těšil na Howeův návrat, neboť ho povatuju za nejlepšího zpěváka, co v Metal Church kdy zpíval (a nejen tam). Novinku jsem si poslechl a soudím, že bude na více poslechů. Ovšem už na poprvé si dovolím tvrdit, že nejlepší výtvory, tedy The Dark, Blessing, Factor a Balance, tato deska prostě nemá. Howe ji sice mohutně podpořil svým špičkovým výkonem, ale nestačí to. Bohužel. Vynikajících hudebních nápadů na albu není mnoho a ty, které se povedly, nejsou úplně dotaženy do konce. Proto deska působí spíše průměrně (po čase možná lehce nadprůměrně). Každopádně se produkce Metal Church může s Howeovým návratem výrazně vylepšit s dalším pokusem (a nebo taky ne). Musíme věřit v to první. Za aktuální počin za mě 6,5/10, což znamená, že si ho koupím, zařadím do své sbírky a pokusím se ještě lépe naposlouchat.

8. 04. 2016 17:25

- Pepsi Stone

Pánové, nemluví z vás trochu nostalgie? Třeba, co se týče The Dark, tak tuhle desku považuju za nadprůměrnou, ovšem v porovnání s debutem, Blesing nebo The Human Factor dost dobře neobstojí, ale člověk to názor A můj je takový, že se novinka hodně povedla.

8. 04. 2016 15:19

- Prowler

S recenzí nemohu souhlasit. Nové dílko nijak nevybočuje z průměru minulých alb. Nejlepším deskám z 80. let se kvalitou neblíží ani náhodou, natož aby některou z nich dokonce překonala.

8. 04. 2016 13:20

hm - Vincent

"Novinka tak předčila i jinak velmi silnou „The Dark“." Velmi odvážné tvrzení. Pár poslechů novinky a proti tomu 30 let prověřený majstrštyk. Hm....

8. 04. 2016 9:43

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07879 sekund.