NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku THE NEW ROSES - Dead Man´s Voice


Máte nějaké tipy na dobrej let - JonathanGray

Mám na mysli desky, které se tu neobjevily. Letos mi toho v uchu moc povedenýho nepřistálo. Z toho co jsme tu probírali jako Monster Truck nebo Lugnet, přidávám ještě výbornej 70´s rock lehce švihlej psychedelií Datura4 - Demon Blues a ted jedu Whitford/St. Holmes - Reunion, taky velmi poslouchatelný. Samozřejmě nové Foghat, ale to je dost okrajovka a chystám se na nové Black Mountain. A to je pomalu všechno, zbytek je tu jako Ginger, Cheap Trick apod. Škoda, že nemá web FB stránku, kde bychom si mohli tyhle tipy vyměňovat. Anebo má?

11. 07. 2016 17:00

Tesla - rumcajs

Já teda za skvělé kapely považuju jak Cinderellu, tak Teslu, od níž obě zde zmíněné desky považuju za skvělé. Málokterá kapela si udrží dlouhodobě takový kvalitativní standard jaký má Tesla.

10. 07. 2016 0:48

- Pepsi Stone

Já myslím, že Andy Black je pro letošek dno, že nic horšího už nás tady nečeká, i když člověk nikdy neví... Jinak si myslím, že Great White s Illousem nejsou vůbec špatní (uvidíme s novou deskou) a že Jack, ač je mi to hodně líto, se prochlastal až úplně na konec své hudební kariéry.

9. 07. 2016 22:39

- JonathanGray

Sitting Heavy je výborný album. Opět tu chybí, ale zase tu máme Andyho Blacka :-)

9. 07. 2016 16:59

- down

Tak to je jasne, tak to taky beru ...nemají na ně, ale je to fajn, že se snaží poctivý rock, což je v dnešní době skoro zázrak. Proto mám pak třeba tendenci jásat trochu nepřiměřeně nad touhle deskou. Santa Cruz mě nebaví(moc umělohmotní), ale třeba kapela "Monster Truck" za poslech určitě stojí.

9. 07. 2016 12:39

- JonathanGray

Koho zajímají GW s Illousem? Lardie s Kendallem jako ústřední skladatelska dvojice zustala, ale moc jim to nepíše. Jack je prostě nenahraditelnej. Neměli ho vyhazovat, at je jakej je. A tyhle nové kapely jako New Roses nebo Santa Cruz hrajou dobře, ale pořád je to druhá liga proti době pred 30. lety.

9. 07. 2016 11:57

- down

Forewer More je vynikající (Twisted Wires... nepočítám) ...pravda Simplicity je mírně slabší. Ale co znamená pro Teslu slabší o tom si 99% současných kapel může nechat jen zdát :) Třeba mohykáni Great White vyhodili ožralého Jacka a šli do kytek úplně ...i když prohlašují, že teď jim to hraje jako nikdy. Jack se svou bandou taky prezentoval novou skladbu ...i když ten hlas tam je, nemyslím, že to dopadne dobře. Tak asi tolik ke slabším albům Tesly :)

9. 07. 2016 11:41

- JonathanGray

Tesla na posledních dvou albech ukazala, že to jsou taky jen lidé...

9. 07. 2016 10:27

- down

Nemyslím, že by museli používat tunu různých nástrojů, aby zněli správně "emericky" mě naopak tenhle styl vyhovuje mnohem víc, než v článku zmíněná, navoněná Cinderella :) občas mi dokonce lehce připomínají (Hurt me once) božskou Teslu.

9. 07. 2016 9:58

- JonathanGray

Obecně je to v recenzi popsáno docela výstižně. Pro moje ucho je to ale pořád moc německý/evropský a chtělo by to více akcentovat blues. Nebál bych se ani zapojit nástroje jako steel kytara, foukací harmonika a rozhodně používat bottle neck. První čtyři skladby si vedou velmi dobře. Páta a šestá lehce smrdějí grunge, moc se nepovedly a rozbíjejí stylovou koncepci alba. Sedmička jak kdyby vypadla z Shake Your Money Maker a zbytek alba se vrací k podstatě věci. Celkově velmi nadprůměrná deska, na dnešní dobu bych se nebál příměru vynikající. 8/10. Stahnul jsem verzi se čtyřma bonusama, který stojej za prd a kazí celkový dojem z desky. V hodnocení nejsou zahrnuty.

6. 07. 2016 16:37

- down

Výborná deska!!! Jak to kdysi hodnotili v nějakém časáku o audiu ..."čtyři uši"

5. 07. 2016 23:07

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09149 sekund.