MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...

ACCEPT - Humanoid
A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku NITRATE - Renegade


Nitrate - Desmond

Jestli ono to není tím, že první 2 cd jak skladatelsky, tak producentsky táhl Rob Wylde. Myslím, že Del Vecchio s nimi neměl nic společného. Na tomto třetím cd má Wylde kredity jen u dvou skladeb coby spoluautor. Navíc mám dojem, že Del Vecchio ani tuhle desku neprodukoval a nic neskládal, má kredit u masteringu a zpíval doprovodné vokály. Nějakou spojitost mezi Del Vecchiem a Childem bych asi úplně neviděl, nezdá se mi, že by si jejich styl psaní byl nějak podobný, navíc Child poslední roky dělá i hodně vyloženě popových věcí, ale pořád je to on. A taky zůstane jen jeden, i když ve své době měl zdatné konkurenty co do songwritingu (Jack Ponti, Jeff Paris, Steve Plunkett, Jean Beauvoir, Jim Vallance, Taylor Rhodes, Bob Halligan...).

3. 09. 2021 17:46

- Martin01

Jo přesně tak. Tak ono, když je podepsaný pomalu pod 50ti CD za rok, tak už ti dojdou nápady. Spíš mě mrzí projekty/kapely, kde původně nebyl a najednou se tam časem objeví. Např. nedávno oznámili nový album Groundbreaker, debut mi přišel dobrý, ale nečekaně na novým album už není Robert Sall z Work of Art, ale Del Vecchio opět.

3. 09. 2021 13:00

- Pepsi Stone

Už jsem to tady někdy psal. Del Vecchio by chtěl být nový Desmond Child, ale je jen dělníkem stylu. Seká všechno podle jedné šablony, navíc podle dávno omšelé. Ovšem jako muzikant - řemeslník špatný není.

3. 09. 2021 11:04

- - Petronius

Del Vecchio je bezesporu řemeslně slušný hráč na klávesy, ani jako producent mi celkem nevadí, ale jeho ambice skladatelské jsou o dost větší, než schopnosti. Přehrávál jsem si před pár týdny dokola Mayank, a tam je to taky vidět. Řemeslně víc než dobré, ale zkrátka ty písně (hlavně refrény!) nemají ten konečný esprit, ten bodlák, co se mi přichytí na svetr a nepustí, ve srovnání s těmi, které složí třeba Danny Rexon nebo parta One Desire. A bohužel je Del Vecchio čím dál víc rutinní.

3. 09. 2021 10:47

- Pepsi Stone

To je přesně ono, problém je Del Vecchio. Ten je stavěn do pozice novodobého hitmakera, ale přitom je veškerá jeho práce nudná, sterilní a podobná si skoro jako vejce vejci. Stylově je v pořádku, ale to je asi tak všechno.

3. 09. 2021 9:49

- - Petronius

Máte pravdu Matesi, nevyšlo (pak se tedy omlouvám za nepřesnost!), ale Del Vecchiova všeobjímající náruč je potom rozpřažená tak, že mě to až leká.

3. 09. 2021 8:09

- Mates01

Tohle album nevyslo pod Frontiers, pokud se nemylim. Jinak jsem se na novy album tesil, jednak me prejvapilo angazovani zoevaka z Art Nation a prave bratru Martinovych z Vegy, kterou tak nejak beru, ze patri v tomto ranku k lepsim kapelam. Pravda, naopak, ze u toho bude del Vecciho u me vzbudilo rozpaky. Kazdopadne to za me neni tak zly, hodnotil bych o jeden, max dva bodiky vice :)

3. 09. 2021 7:20

- - Petronius

Nejsem tedy nijak odvázaný z toho, kam label Frontiers projekt Nitrate třetím albem nasměroval. Ano, poslouchat se to bez problému dá, ale je to taková osminka pizzy v papíru ze stánku, co snad na moment zasytí, ale gastronomický zážitek nevyvolá. Muzika na té úrovni, jakou produkují Andy Rock, Rob Moratti nebo Mika Brushane – poctivě, až otrocky držící mantinely stylu, ale bez ždibce osobitosti, kterou tady nedodal ani světoběžník Alex Strandell. Ani ten vymazlený sound pocit sterility a nudy nezachraňuje.

3. 09. 2021 6:19

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08307 sekund.