ACCEPT - Humanoid
A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:

PEARL JAM - Dark Matter
Savarip: bavil som sa s tebou tupče? :-)

PEARL JAM - Dark Matter
Současná produkce Pearl Jam mi není nikterak...

PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ERIC CARR - Rockology


- the fox

Eric odešel příliš brzo. Neměl lehký život. Moc mi chybíš Ericu. Čest Tvojí památce.

2. 12. 2013 8:21

Je skutečně - b.wolf

paráda, že se na tohoto parádního bicmena nezapomíná; škoda, že odešel tak brzo...

1. 12. 2013 21:14

- mariline

Eric mi moc chybí. Kéž by dnes mohl být ještě mezi námi. Je můj nejoblíbenější člen skupiny KISS. Kdyby ho nepostihla ta rakovina... Je mi ho moc líto. Čest jeho památce. Moc mi chybíš.

1. 12. 2013 20:29

- Pepsi Stone

Určitě bude v budoucnu i seriál o Kiss, kterej by měl mapovat spíše éru od konce sedmdesátých let (recenze prvních desek už tady vyšly).

1. 12. 2013 8:13

- stacy

Ahoj jsem moc ráda, že jsem natrefila na tyto stránky. Eric byl je a bude můj idol a v mém srdci zůstane žít. Jsem moc ráda, že pro něj truchlí tolik lidí, že na něj vzpomínáte, protože on nebyl tolik známý. Ale Eric zemřel tak napůl. Víte je to jako epos o Gilgamešovi. Král Gilgameš se stal nesmrtelný svými skutky a Eric se stal nesmrtelný svou hudbou. A stejně tak i celá skupina KISS.

30. 11. 2013 21:48

R.I.P. - Milda

O existenci tohoto nadmíru sympaťáka ví asi už jenom hodně málo hudebních fajnšmekrů, a je to veliká škoda. Na youtube je video z nemocnice, kdy je Eric po operaci srdce, kdy mu odstranili nádor a kdy ještě určitě věříil, že se uzdraví. Bohužel se tak nestalo. Čest jeho památce ! Moc mi chybíš, Eriku!

17. 06. 2012 11:18

- you

A co je tam těch posledních 20 minut jinýho,dyt se tam furt něco povídá ne? Až pak ke koneci je tam výstřižek z bubnovýho sóla.

9. 01. 2008 9:29

- PK

Podla mna sa media v tom case venovali najma samovrazednemu fetakovi s gulovnicou...

30. 11. 2006 16:00

- Lukáš KISS Revival Praha

Eric Carr byl vždycky mím vzorem,nejlepší bubeník KISS který kapelu posunul o kus dál. Nechci tím schazovat Petera Crisse,který prostě do Kiss vždy patřil a patří, ani Erica Singera který to teď opět v Kiss válí ale Eric Carr byl prostě šoumen a člověk který do Kiss zapadl, nahrál a podílel se na několika nesmrtelných hitech. Mrzí mě že jeho výročí zapadlo a zapadá ve stínu Freddiho Mercuryho...

30. 11. 2006 15:04

- Madman-Forever

Díky za tvůj příspěvek, moc mě potěšil! Já sem taky bubeník a právě I Love It Loud byla úplně první píseň podle které sem se začal učit hrát. Dodnes moc rád hraju jeho party. Jinak souhlasím se vším co ve svém příspěvku zmiňuješ. Posledních 20 min Tale Of The Fox mě nikdy nenechá chladným...

27. 11. 2006 11:54

Diky - Marc B. K. (JANESESSION)

V prvom rade sa chcem podakovat autorovi recenzie, lebo je to prva normalna na toto cd co som cital. Par geniov to hodnotilo ako normalny album a vicitalo mu zvuk a svahilstinu. Idioti. Som bubenik a nebyt Erica asi by som dnes robil nieco ineho. Ked som mal 5 rokov, tak moj otec doniesol na starom kotucaku opus magnum heavy metalu ranny ch 80´s a to KISS - CREATURES OF THE NIGHT. V tej chvili som bol strateny. Ten zvuk bicích v I LOVE IT LOUD bol neskutocny, podmanivy a to bolo to co som chcel už navždy robit. Eric bol vynikajuci drummer a strasny pohodak. Je to pre rock n rollovy svet velka strata. Ked sa to stalo bol som ja a aj velke mnozstvo kamosov uplne vedla a dodnes je to velka strata. Ucil som sa hrat na jeho nahravkach a tuzil mat bicie ako on. Bude tu vzdy chybat. Mercury odišiel s velkym popraskom, ale Líška, ktorý si ani svoju chorobu nesposobil sam, zomrel skromne, taky ako vždy bol. Tale of the fox mám a posledných 20 min radsej ani nepozeram. Eric sa pre mna stal nesmrtelným! Vdaka!

27. 11. 2006 11:17

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07966 sekund.