CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...

ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GAMMA RAY - Land Of The Free 2


Není to až - b.wolf

taková trága, jako To The Metal, ale jinak mě tedy tohle album hodně zklamalo. Zřejmě Kaiovi došla inspirace... Poslední solidní fošna je Majestic, zbytek už je o ničem. A tato deska, honosící se názvem Land Of The Free II je proti jedničce propadák.

28. 11. 2012 16:03

- Crust

Je teda pravdou, že už ty deklamace "empress of the dark" mi připomněly Princess of the Dawn, a když se rozjely sóla a vyhrávky, tak to vyjelo na povrch naprosto jasně, odkud vane vítr inspirace. Přesto je Empress jedna z nejpovedenějších věcí na albu.

28. 11. 2012 15:48

- Tassadar

Pcha, Keeper 3 určitě nebyl nejlepší od hells, ale pár dost dobrých songů se tam našlo /king.., occasion.., invisible.., light../, ale tohle je pánové hnus velebnosti. Po revivalu JP /no world order/ přichází revival IM, ale tam, kde se no world.. ještě dalo poslouchat, LOF 2 bohužel selhává. Tak odporný a vyčpělý materiál jsem od Kaie doopravdy nečekal, vždycky jsem ho považoval za špičkového skladatele, který by se přesně k tomuhle nikdy nesnížil. Bohužel.. vrcholem humusu tohoto alba je ultimátní kravina Empress, kterou zabíjí hlavně vrcholně nevkusný text /Kiss the princess, empress of the dark../. Všechna alba gammáčů mám rád, pravda, LOF a Powerplant možná trošku víc, insanity.. a majestic možná trošku míň. Ale LOF 2? Nenechte se vysmát.. nudná deska hodná leda takových zoufalců, jako jsou dragonforce, špinící dobré jméno Gamma Ray. S legendární jedničkou to nemá vůbec nic společného

14. 11. 2009 21:47

- Pagan

Jenom na okraj - Keeper trojka je naprostro brilantní album, který se akorát blbě jmenuje, což by ale určitě nepotvrdil vrchní ekonom HELLOWEENu. Ke Gammáčům - z novinky jsem nadšenej absolutně nekritickým způsobem, protože naplňuje všechny kritéria, který požaduju od alba, u kterýho se při poslechu můžu tlemit štěstím jako blbec. Jako blbec sem se tlemil skoro celý album, což se mně nestalo už hodně dlouho. Kdo hledá ve speedu pořád něco novýho, nehledá speed, ale asi nu-metal nebo kýho čerta.

25. 03. 2008 10:17

- Čárlie

Pokud Hells album nazvali Keeper 3, tak si o srovnání myslím přímo řekli. Ano, ale ten slepenec zatraceně dobře zní..;o)

18. 12. 2007 13:56

Gamma ray - Marty

Helloween je dnes zcela jiná skupina a srovnávat Keepery tudíž nelze.Já sám mám Keepera 3 rád.Noví Gamma ray jsou slepencem všeho možného z let minulých a půjčují si zcela okatě od Iron ,Accept atd.Land of the free I byla pecka a toto album jeho kvalit zdaleka nedosahuje.

17. 12. 2007 17:01

- Čárlie

Tak nemyslím si, že by prodejnost desky ihned potvrzovala její kvality. A tím fiaskem pro mě po hudební stránce Keeper 3 rozhodně je.

16. 12. 2007 23:59

- Rockline

Nevím o tom, že by bylo album Keeper 3 od Helloween fiaskem. Jednalo se o jednu z jejich neúspěšnějších desek, což potvrdila její prodejnost i úspěch světového turné.

16. 12. 2007 20:53

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08281 sekund.