PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BRUTAL ASSAULT, 14.-16.8.2008, vojenská pevnost Josefov, Jaroměř - 2.den


Fotecky z letosnihu BA08 - ToM

Par fotecek z letosnihi BA08 najdete na www.tomsfoto.xf.cz

6. 09. 2008 18:35

2 - Carrion

Je to tak! NEUROSIS byli ohromující! Nejsilnější koncertní zážitek letošního roku jednoznačně!!! Jinak ten den se mi ještě hodně líbili PRIMORDIAL.

21. 08. 2008 0:52

- Petr Tykvart

Inu pěkné počteníčko v diskuzi na dobrou noc. Budu se těšit za rok :o) Jinak souhlas s těma třířádkovýma recenzema (kdyby je psal třeba Brichta, tak může psát rovnou jen jednu větu či co?: o)))

20. 08. 2008 23:21

Neurosis - Frantic

Ach ty hádky, koukám, že v čechách se rejpalů najde vždycky dost :-) Svůj názor na tuto diskuzi si raději nechám pro sebe, tento webzin má být především o hudbě a ne o hádkách dvou znesvářených šéfredaktorů, že pánové? :-) Kvalitu reportu také hodnotit nebudu, ať si udělá každý obrázek sám. Pouze bych chtěl doplnit jednu věc, ke které se Ascela nedostala, a to sice, podle mě po hudební stránce, absolutní vrchol festu, vystoupení američanů Neurosis. Co tihle chlapíci dokázali udělat s většinou přítomných bylo neuvěřitelné. Temná atmosféra jejich sluge metalu (osobně nevím jak tuhle bandu přesně zaškatulkovat) spolu se silně depresivní videoprojekcí přes celou zadní stranu scény dostala snad všechny přihlížející do totálního transu. Je až neuvěřitelné, že hudební orgie tohoto formátu vznikly z klasického "old school HC". Podle mě jeden z největších hudebních zážitků co může člověk zažít. Pánům šéfům se omlouvám, že jsem jim přerušil hádku, rušit už nebudu, můžete směle pokračovat :-)

20. 08. 2008 17:57

- Venca

Řekl bych, že bod tři jsi kamaráde trošku projel. "Takovou snůšku kravin" tady zmínil trošku někdo jiný... Já jsem nic o tom, že Abyss vydává snůšky kravin nepsal. A co se týče tvých stránek, napsal jsi to moc hezky. Nevěřil bys tomu, ale Ascela už u mě povýšila na 11 900 korun měsíčně hrubého. Jestli tě zajímají ostatní platy, tak Sava bere 19 000 + 2 000 prémie. No nic, kraviny, mír s tebou

20. 08. 2008 13:06

www.abysszine.com - Štěpán Šimek

V diskuzi pod článkem o letošním festivalu Brutal Assault by čtenář očekával nějaké postřehy z této akce než žabomyší hádku o životě chrousta. Ale protože se v diskuzi několikrát objevuje mé jméno (navíc v žádném kontextu z letošním BA), tak jsem se rozhodl, byť OT, reagovat (bude-li zájem, další diskuzi povedu již výhradně jiným komunikačním kanálem - např. ICQ. 1) ABYSS je nezávislý hudební magazín tvořený na amatérské bázi, jehož redaktoři píši z čistě fanouškovského zanícení bez nároku na honorář. Jejich motivací je láska k tvrděrockové hudbě a dalším žánrům a snaží se psát nejlépe dle hlasu svých srdcí. Našim hnacím motorem je odvádět co nejlepší možnou práci a odměnou nám je stabilní čtenářská základna, různá uznání (např 3. místo v kategorii Médium roku v anketě Břitva 2007), ale především dobrý pocit ze smysluplně využitého volného času. Všechny tyto aspekty však nás nepasují do role profesionálních médií. Jinými slovy můžeme si dělat, co chceme a jediným objektivním ukazatelem, zda-li naše konání má smysl, je návštěvnost či interakce se čtenáři, interprety. 2) Nijak bezhlavě neshazujeme jiné webziny (navíc uvádění jména konkrétního webzinu šéfredaktorem v diskuzi na svém webzinu je minimálně netaktní). Pokud máme konkrétní výtky vůči práci kolegů, tak je uvádíme na příslušném místě. Právě k tomuto účelu slouží diskuze pod články. A pokud se nese kolem tématu článku, pak jsou zcela relevantní a spíše kvituji četnost příspěvků. 3) Alibistické konstatování šéfredaktora MF, že když ABYSS vydá "takovou snůšku kravin", jak si vůbec může dovolí kritizovat články na jeho webzinu je už zcela mimo mísu a myslím, že nepotřebuje dalšího komentáře.

20. 08. 2008 12:22

- VP @ Abyss

NO ABYSS - To jsem rád, že mě tolik anonymů zná natolik, že dokáží posoudit, jak moc "svůj" jsem či nejsem. A k tomu ohlasu na BA: síla zvyku, já se v diskuzích (vyjma Abyssu) neangažuju vůbec. Jen jednou do roka, když se od Ascely dozvím, se kterou kapelou se setkala poprvé, kterou neviděla, a ze které se utekla schovat do stanu.

20. 08. 2008 11:05

- Fabric

každopádně těším se na sobotní den, slečno/paní Ascelo, dejte si více záležet a sobotní den zveřejněte třeba až za měsíc, jenom at se u toho nekroutím a nemyslím si, že metalové hudbě vůbec nerozumíte a že tady může psát kdo chce. Kvalita tohoto webu pak trpí jako kůň.

20. 08. 2008 11:00

- no abyss

Je podivuhodné, že VP za celý rok nemá k článkům na Metalforeveru ani ň, ale když se jedná o BA, tak šílí, že by nějaký tik? :-) nemá to smysl se dohadovat, někteří lidé prostě zůstavají "sví" za každou cenu.

20. 08. 2008 10:59

- Fabric

s Vencou úplně souhlasím, a to podotýkám, že jsem nezávislý a nikoho z vás osobně neznám - tenhle report je slátanina a ostuda, ale ostuda jsou i mnohé výroky Paláka a Šimka, tak se dál hádejte kdo je nejlepší a vydrápejte si oči .-)

20. 08. 2008 10:54

- VP @ Abyss

Ty tomu říkáš povyšování, já věcná konstatování. :) A na lidi bych se neodvolával - tedy aspoň já to nedělám. "Lidi" totiž kupují po desetisících Evu a Vaška a po statisících čtou Blesk. Kvalita nejde vždy ruku v ruce s oblibou "lidí".

20. 08. 2008 10:51

- number one

Pan Palák se nám zbytečně rozčiluje. Ten kdo si přečtě tuto diskuzi, udělá si obrázek o všem sám:-) a co nakonec? asi jen to, jak by řekl Kolins v začátku songu Trendshit:-D

20. 08. 2008 10:49

- Venca

Já myslím, že svědkem jsou všichni, kteří čtou tuto diskuzi, ať už z tvých prohlášení (na našem webu bychom takovou snůšku kravin...), nebo Štěpán - jiné webziny se o to (i v minulých letech) ani nepokusily a když už, tak se zmohly jen na suchou fotogalerii (tohle jsou hodně silná slova). Myslím, že se stačí podívat pod kdejaký váš report či recenzi (do diskuze). Opravdu se necítím, že mám právo posuzovat ostatní webziny. Od toho jsou tu lidi...

20. 08. 2008 10:46

- VP @ Abyss

KDE píšu, že jsme nej? KDE? KDE se povyšuju?

20. 08. 2008 10:43

boha jeho - Fabric

jste fakt vtipní - tenhle report na Brutal Assault sice stojí za pěkný kulový, je trapnej až na půdu, v tom má Abyss pravdu, ale zase je trapnej i Palák tím povyšováním jak jsou nej. Co si může Oliva dovolit? Např. jeho report na Obscene není o moc lepší než tenhle brak, popř. ty jeho pětivěté "recenze". Mě nezajímá, jestli má autor 50 let praxi a co si může dovolit a nemůže, mě zajímá výsledek. Takže si podejte ruce, jste na tom stejně, nebo vyhoďte Ascelu a Olivu a zbavíte se šedých míst.

20. 08. 2008 10:41

- VP @ Abyss

Přesně tak - tohle nikam nevede. Ještě než to odpískáme, mi ale odpověz na moje otázky - například tu, kde jsi svědkem abyssáckého povyšování.

20. 08. 2008 10:40

- Venca

Vidíš, u nás čtu o počasí, u vás jsem se dozvěděl, jaké kapely na Obscene hráli. Ne, kašlu na to. Nemá cenu se dohadovat. Těším se, až za patnáct let budu moci napsat do recenze tři věty. To budou časy :-) Tak jo, ber tohle rýpnutí jako rozlučku. Nehodlám válčit s velkými egy. Nemám na to čas :-)

20. 08. 2008 10:36

- VP @ Abyss

A ke Štěpánovi: co bys rád slyšel? Že jsou lidi líní číst dlouhé články, je fakt - a jak je zřejmo z těch mých, neberu na to ohledy. A to, že OE je na webu spíše ignorován, je taky fakt. Co jiného mám dodat? /// A co si myslím o tom reportu? Je věcný, po jazykové stránce zhuštěný, ale sdílný. Není to sice má ideální představa o reportáži z festu, ale pokud čekáš nějaké srovnání s tím vaším z BA, pak nutno konstatovat, že se navzdory podobnému rozsahu jedná o celkem protikladné texty. Už díky té jazykové (ne)úrovni.

20. 08. 2008 10:31

- Venca

Ale ještě jsi mi nenapsal, jaký je tvůj názor na váš report na Obscene :-)

20. 08. 2008 10:27

Tak naposled... - VP @ Abyss

Tedy ještě v heslech: ASCELA - On možná píše o tom, jak se nevyspal, ale nečiní z toho osnovu svého textu. Z toho Tvého se dozvíme více o tom, kdy pršelo, než jak, co a s jakou odezvou hrála ta která kapela. Což je vcelku zásadní rozdíl. A nedělej, buď tak dobrá, závěry typu "chování Abyssu se taky nemění". My se odněkud známe, že prohlašuješ takové věci? VENCA - Kdyby nic jiného, vládne Laďa Oliva češtinou. To Ascela ještě nepobrala ani to, že koncert se "z"hlédne, nikoliv "s"hlédne. A počtvrté :) - Kde shazujeme ostatní webziny? A jak? Tím, že máme vizi ve směřování a jistá kvalitativní měřítka? A upozorníme na to, že někdo je třeba nemá?

20. 08. 2008 10:26

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.11581 sekund.