RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KISS - Destroyer


- - Metal fan

Vynikající album, 10/10

29. 08. 2020 15:49

- Marc - Janesession

Ja nechcem rusit plodnu debatu skolakov z prveho stupna, ale ja len ze DESTROYER je pre mna z dalsich vrcholov tvorby KISS. A samozrejme dakujem za pekny clanok!!!

7. 05. 2009 9:10

to redakce: - Vašek

Ač je to k ničemu, můj cíl byl definitivně poukázat na to, jací "lidé" tu zakládají na konflikty, a jakým IQ disponují. Prostý test! Stran hudby nenajdete jediný komentář od tohoto mrzkého individua! "IT", co si říká Majkl neví o hudbě ani prd! Jediným cílem je zcela evidentně otravovat vybrané jedince. Z mého pohledu zoufalec s "pozoruhodnou" minulostí a jasnou frustrací. Na starnu druhou pochybuji, že vás to zajímá. Důležitá jsou přeci jen čísla, že? :)) Takže Savo, etc. Metal Forever! :))

4. 05. 2009 17:35

- Savapip

to Majkl: samozřejmě omluva přijata (ač si nemyslím, že by byla nutná), každopádně budu rád, když zůstaneš v pozici čtenáře nemlčícího, a když tématem diskuzí bude především hudba, budu ještě radši ;-)

4. 05. 2009 17:32

- Majkl

Savapip: Omlouvám se a raději se přesunu opět do pozice mlčícího čtenáře. Přiznávám, že fakt, že jsem se nechal vyprovokovat k takto zbytečné diskusi takovým nebetyčným dementem, na mě nevrhá zrovna příznivé světlo. Tímto tedy veškeré diskuse s tímto pablbem končím

4. 05. 2009 16:48

- Savapip

to Majkl: nabízel jsem se jako rozhodčí, nikoliv jako odtahová služba... a chtěl jsem Ti připískávat, neb jsem si myslel, že aspoň Ty máš rozum..., to oba: chlapi, vaše rétorika je famózní, já jsem strašně rád, že tuhle kašpárkovinu už nepředvádí nikdo z redakce a klidně si to tu užívejte dál... (jak se udělá smajlík, ťukající si na čelo?)

3. 05. 2009 19:23

- Vašek

No, jestli to všechno sedí, tak si dost kozel zahradníkem:-) Mlžení a image je na nic! :-) Jo, na lidi já mám nos! :)))))

3. 05. 2009 19:07

- Majkl

Plácat nesmysly a silácký kecy ti jde. Když si takovej frajer, tak přijeď a uvidíme kdo z koho. Myslim, že to budem mít hned vyřízený;)

3. 05. 2009 18:01

- Vašek

P.S. Ve srovnání se mnou tedy moc času udržováním kondice netrávíš:))

3. 05. 2009 17:32

- Vašek

Hm, to je vás tam v té Břeclavi asi víc se stejným jménem na té Polní 12. Já měl na mysli jinou exekuci:)))

3. 05. 2009 17:28

- Majkl

Exekuce já ani moje agentura neděláme. Na to ani nemám žaludek. Na druhou stranu už jsem vypátral celou řadu dlužníků, což je prakticky hlavní náplní mé práce. Na následné vymáhání a exekuci už tu jsou ale jiní. Myslím, že nemusím ani uvádět, že moje práce vyžaduje velmi dobrý fyzický stav, proto mám doma vlastní posilovnu, kde trávím cca dvě hodiny denně. Zkoušeli mě zastrašovat i někteří lidé z organizovaných skupin a párkrát šlo vyloženě o krk, ale jak vidíš, jsem živ a zdráv. Proto rozhodně nemám strach z nějakého fotříka s rosolovitým pupkem a inteligencí koňského trusu. Předpokládám, že bude stačit jediná dobře mířená rána a budeš se svíjet jako žížalka;) Nebo si bezprostředně poté, co mě uvidíš, uědomíš, co sis to umínil za volovinu, zalezeš rychle zpátky do toho tvýho žigulíku a budeš na plnej plyn upalovat zpátky odkud jsi přijel:)) Každopádně se na to setkání těším a doufám, že mě nenecháš čekat dlouho;)

3. 05. 2009 15:40

- Vašek

O to, že bych neodjel si starost nedělám:) Spíš mi vrtá hlavou, od kdy se tomu, co děláš říká agentura?:) Jo a s tou exekucí to vypadá teď jak?

3. 05. 2009 14:18

- Majkl

PS: Kdyby nám to chtěl Savapip odpískat, jak se zmiňoval, tak se spolu domluvte. Aspoň tě pak bude mít kdo posbírat, naložit a odvízt:)))

3. 05. 2009 13:31

- Majkl

Přijeď jak chceš. Nemusíš se ani předem ohlašovat, jsem skoro pořád doma, protože zde i pracuji a trénuji. Kdybych tam ale přece jen nebyl, zeptej se na mě sousedů, nasměrují tě do mé oblíbené hospůdky;) Aspoň se ukáže, jestli seš fakt chlap, nebo jen usoplenej jouda s prořízlou chlebárnou a skutek utek;)

3. 05. 2009 13:29

- Vašek

No, vlakem k tobě nepojedu :-) To je módní agentura?:-)

3. 05. 2009 13:07

- Majkl

Vašek: Tvé tipy (což se píše mimochodem s měkkým "i" po t, což pro tebe bude zřejmě novinka:)) jsou sice celkem legrační, leč bohužel stejně zcestné, jako tvé další nesouvislé blábolení v diskusích. Ale nebudu se ponižovat tím, abych tady o tobě kydal podobné pitomosti, když tě neznám, takže přejdu k věci - Nedělá mi (narozdíl od tebe) naprosto žádný problém zveřejnit svoji identitu i s adresou a rád se s tebou setkám a dám ti menší lekci slušného chování, když na tom tolik trváš. Takže pokud už teď nemáš nakaděno v trenclích, tady je moje adresa: Polní 587/12, Břeclav - městská část Poštorná. Jmenuji se Michal Vlček a v místě sídlí i moje soukromá agentura, aby ses nedivil... Takže jestli na tom máš, tak přijeď a zúčtujeme spolu;) Auto si ale raději neber, nebo si zařiď nějakého řidiče. Neručím za to, že po našem setkání budeš v takovém stavu, abys byl schpen řídit:))) Těším se na tebe...

3. 05. 2009 12:30

- Vašek

...jen mám obavy, že nebude třeba nikam jezdit :-) Typuju, že jsi na dostřel, takže dojdu pěšky. Taky typuju, že se koupeš jednou týdně (nanejvýš), máš blonďaté vlásky, špatně střižené, takže z pohledu zezadu je levá strana kratší levé. Na vzdálenost dvou metrů páchneš stuchlým potem, moc často se neholíš, takže tvůj ksicht připomíná mráz na trusu. Kdysi bílé kejdy od větví, maskáče taky od nich a džízka s amputovanými rukávy. Tvá holka má nějaký psychický problém a jsi z rozvedené rodiny. Ať mě veme čert, jestli jsem to netrefil. Zbývá jen, aby´s zkoušel hrát na basu a máme to :-)

2. 05. 2009 22:52

- Majkle:

Nic nebrání tomu, abychom se setkali :-) a ověřili tvá tvrzení. Zrovna mám dovču, takže času dost, jsem odpočatej:), ....že bych to zkusil(?) Vzdálenost není problém, peněz mám dost, auto nové, myslím, že dojedu kamkoliv. Nezbývá, než zadat souřadnice, abe tě má navigace našla. Sem s tím!

2. 05. 2009 22:41

- Majkl

Tvoje znalosti a kvalita tvých textů jsou stokrát horší, takže autor může klidně spát;) A jméno a adresu samozřejmě mám, stejně jako téměř každý:) Jen se obávám, že bys mě navštívil jednou a pak by ses našemu městečku raději vyhýbal kilometrovým obloukem, jak bys měl staženou prdel, abys mě znovu nepotkal. Takovýho pupkatýho fotra zvládnu levou zadní a ještě přitom můžu pokuřovat doutníček a popíjet Martini;)

2. 05. 2009 22:07

:-) - Majkle:

No Coment! Už tě mám v p.....! Jen na okraj, bezbřehou stupiditou je stále pruzení (viz tvé plky) a hodnocení takového klenotu tak, jak byl ohodnocen. O znalostech a "kvalitě" textu autora nemluvím. Škoda, že nemáš jméno a adresu. Přijel bych! Ani nevíš, jak rád :-)

2. 05. 2009 19:57

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08076 sekund.