RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku THEOCRACY, RAMAYANA - 27.10.2009 - Hradec Králové, RC Strojovna


- Mazi

To Jaja:Díky za vcelku dobré hodnocení a jen ve zkratce k tomu poslednímu songu...Ta píseň byla pro partu skvělých lidí co na nás pravidelně chodí a dělají nám skvělou atmosféru na konzertě a pokud se nemůžeš zbavit refrénu,tak to v podstatě splnilo účel...stále nás máš v podvědomí a to je dobře.Takže díky a někdy ahoj.... To Savapip:Ahoj Honzo,nemáš vůbec za nic,rádi jsme to věnovali tobě,příště to bude třeba Road to Hell...Měj se a brzo ve strojovně čus...

24. 11. 2009 11:31

- Savapip

Díky jajo, krásně sepsané. Jen bych uvedl na pravou míru tu zmínku o "Motorovém" - to je ten poslední song Ramayany - nešlo o žádné doporučení pořadatele, co hrát a co ne, to jen kluci vědí, že já ho nemám rád a na tohle téma se už dlouho nepravidelně špičkujeme a já děkuju Mazimu, že si i v takhle vyburcované atmosféře na mě vzpomněl :-)

5. 11. 2009 6:22

- jaja

Ramayana, která hrála v Hk první, měla v sále spoustu příznivců. Přecijen to je místní kapela. http://www.ramayana.cz/ Dali se identifikovat dle vyššího věku a aktivity, kterou vykazovali během první kapely a nikoliv během té druhé. Poslední věc, kterou jim pořadatel nedoporučil hrát, protože se až příliš vymykala stylu a byla opravdu špatná, poněkud kazila celkový vcelku dobrý dojem z kapely. Na refrén této písně se snažím usilovně zapomenout, nemuseli by se za něj stydět ani mistři tvrdých proklamací Krucipísk. Nutno říci, že styl heavy, který tato bande reprezentuje dvakrát neposlouchám, tak mě berte s rezervou. Vlastně to platí i o powermetalu, ale jelikož Theocracy přesahují žánr směrem více do progresu, tak jsem byla nadmíru spokojená. Ale nepředbíhejme. Hned v průběhu první písně bylo jasné, že máme tu čest s profesioály. Špičkově zahrané kytary a bicí, příjemný zpěv. Zvládnutá choreografie. Zpěvák si dokázal publikum získat a to i bez zbytečných řečí mezi skladbami. Jen vtip alá Manowar v podobě předzpívávání melodií a následném opakování publikem, kdy poslední melodie samozřejmě končí v závratné výšce, úplně nevyzněl pro malý počet zapojivších se diváků. Nepříjemným faktorem, který rušil i samotnou kapelu byla zpětná vazba, která se objevovala snad do půlky setu. Zvukař během hraní zkontroloval kabeláž a podařilo se mu nedostatek odstranit. Ke škodě se tak ale nestalo s vypadávajícím zvukem mikrofonu u zpěváka. Tak jsme se několikrát dočkali hluchých míst v refrénu. I přes tyto drobné mouchy šlo ale o profi výkon, radost pohledět a v druhé půlce koncertu i poslechnout. Kytarista měl očividnou zálibu a arpeggiích a rohodně jimi nešetřil. Balzám pro moje uši. V celkovém pohledu byl zvuk velice dobrý, každý nástroj měl dost prostoru aniž by překrýval nějaký jiný. Vyvážení hlasitosti jednotlivých nástrojů nebo voklálů by se dalo samozřejmě zlepšit, ale v celku bylo vše konkrétní.. Zpěvák mi ve středně vyšších polohách připomínal Jamese la Brie, čímž pro mě dělal tento, přeci jen trochu uječený typ vokálního projevu, snesitelnější. Nu, na power či heavy nejsem zvyklá, jak jsem již říkala. Další věc, která je skupině je jen k dobru, je to, že zpívají tři lidé. Dělá to muziku mnohem rozmanitější. Moc fain představení..

4. 11. 2009 19:53

Poděkování - Rumcajs

Výbornej koncert, výborná recenze, držím metalu v HK palce!

31. 10. 2009 13:19

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09891 sekund.