Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku METALFEST OPEN AIR 2010 – Plzeň, Areál Lochotín – 21.-23.5.2010, část 2. – SOBOTA


- Veronika

To je hezký, jak se ty názory lišej. Mně se třeba Nevermore vůbec nelíbili a když mi je tady slečna simona zpětně posílala na youtube, tak se mi líbili :)

28. 05. 2010 21:35

- Tigi

Nevermore byly spolu s Finntroll absolutně nejlepšími kapelami na Metalfestu. O žádné povýšenosti W.D. nemůže být řeč. Jeden z nejlepších hlasů hlavně naživo vůbec.

28. 05. 2010 20:02

Nevermore - Simona

''Dane zmínil, že ho velice baví, že fanoušci znají texty nových skladeb i přesto, že album ještě nevyšlo'' - to me rozesmalo :D chudak kapela, neni nad stahovani desek z internetu :D:D asi si to budu muset koupit :) jinak mi neprislo ze by se Dane choval nejak povysene, spis byl takovej ''nad veci'' ;) na me zapusobil teda sympaticky :D

27. 05. 2010 13:13

- Mariachi

pro mě bylo utrpení vydržet 70 minut Deathstars,neboli furt to samý dokola,všechny songy úplně stejný,zpěv - ten asi neumí ani jinej tón ,to bylo strašný,přitom ozvučený to měli nejlíp ze všech, byl slyšet čistě jak jeho strašnej "zpěv" tak kytary,tak bicí, naštěstí jsem čekal na pro mě jasnýho headlinera Metalfestu, na Sonatu, Tony rozhodně nezklamal,zvuk nebyl tak dobrej,ale bylo jasně vidět,jak je skvělej zpěvák a výborně to umí s fanouškama,to bylo super,jen tam byla navíc asi jedna skladba z novýho The Days of Grays,který až na světlý výjimky(Flag In The Ground, Last Amazing Grays) mi moc neříká,a nehodila se do koncertu prostě(v článku je asi zmíněna). z toho dalšího,čeho kvůli hokeji až tolik nebylo,jsem si nemohl nechat ujít Eluveitie, tam zase zvuk nic moc, a docela mě bavili i Powerwolf,akorát jsem se taky spálil na tom slunku :)

27. 05. 2010 13:07

- mot

Zvuk byl asi hodně závislý na místě. Já stál na lavičce u levých repráků (z pohledu diváka) a zvuk na Deathstars byl zcela luxusní. Možná i díky tomu se s autorkou na spoustě věcí z reportu neshodnu, mě třeba zvuk dost otrávil vystoupení Sonaty Arcticy.

27. 05. 2010 11:56

- Veronika

Jo a Bone má pořád problémy s rukou, takže hrál Oscar ;)

27. 05. 2010 9:32

- Veronika

Závist, já byla v půlce amfiteátru a tam to znělo naprosto strašně :/ A nejen u Deathstars, ale i u většiny. Příště asi budu sedět taky nahoře u Jelínka :D

27. 05. 2010 9:31

- ARCH_ENEMY

Tak nevím, jaký měli zvuk Deathstars u pódia, ale nahoře u Jelínka to bylo naprosto křišťálový. Vůbec zvuk byl ve většině případů kladem festivalu, holt Amfík byl na dobrej zvuk jakožto kulturní stánek předem postavenej. Jen by mě zajímalo, zda už s Deathastars bubnoval jejich bubeník Bone W Machine nebo mají stále nějakého toho náhradníka?

27. 05. 2010 7:29

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08545 sekund.