ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku METALFEST OPEN AIR 2010 – Plzeň, Areál Lochotín – 21.-23.5.2010, část 3. – NEDĚLE


MF 2010 - Shashek

Nevermore byli pro mě taktéž jedním z vrcholů MF, super kapela a super hlas. Co se týče Deathstars, tak zvuk byl nahoře super. Ač se mi docela líbí, tak musím ale uznat, že to opravdu skoro vše znělo úplně stejně. Ale jako hudebníků si jich vážím, protože se podílelli ještě před Deathstars na velice kvalitních nahrávkách. Moc nechápu, jak někdo kdo nabubnoval nejlepší alba Dissection, se spokojí s bubnováním týhle rytmicky v celku nenáročný hudby, ale nakonec proč né.:-)

7. 06. 2010 0:15

- Ray

to Griswold: Ukaž mi jediného člověka, který jede na takhle různorodý festival s tím, že ho zajímají všechny kapely. Bohužel v neděli se sešla většina toho, co mě prostě nezajímala. Poslouchám toho sice hodně, ale rozhodně ne každou kapelu od glamu až po grindcore...a něco z tvrdších žánrů mě prostě vyloženě nebavilo. Samozřejmě, že bych byla ráda, kdyby tyhle kapely ohodnotil někdo jiný. To, že to nikdo neudělal opravdu není moje chyba. Já se snažila celé tři dny všechno sledovat a pokud možno objektivně ohodnotit. to Wajt: Stačí se pořádně seznámit s studiovou tvorbou Nightmare. Zpěvák dle mého rozhodně není špatný...má jen zvláštně posazený hlas a fakt je, že na živo to zvládal stejně, jako z desky.

5. 06. 2010 11:57

máte uši??? - Wajt

Nightmare a výborný zpěvák??? Proberte se, takhle falešnej zpěv jsem ještě neslyšel! To jak zazpíval Holy Diver byla urážka Dia.

28. 05. 2010 22:54

Brainstorm - Tigi

Brainstorm výborně hudebně a po black deathovém nářezu Vader/Marduk příjemně melodická muzika. Andy je výborný zpěvák, ale ty kecy a rozezpívávání publika u mě koncert trochu pokazilo. Oproti Vader a jejich krásné češtino-polštino-angličtině, úžasně příjemnému chování zpěváka a použití inter namísto hlupých řečí to pro mě byl slabý frontmanský odvar :-).

28. 05. 2010 20:08

- Veronika

to Griswold: S politováním musím oznámit, že z redakce tam sice byli ještě tři lidi na vlastní pěst, bohužel též neholdující těmto žánrům :/ A s těmi Brainstorm musím naprosto souhlasit, nikdy jsem je neviděla a nic od nich nikdy neslyšela a najednou mě posadili na zadek :)

28. 05. 2010 11:47

- Clark Griswold

Tak mě tak napadá, bez toho aniž bych chtěl nějak prudit, má - li vůbec cenu psát tak rozsáhlý report s tím, že 3/4 vystupujících kapel pistetele nezajímá a tudíž je neohodnotí. To tam nebyl nikdo jiný z redakce? Neberte to jako prudu, pouze mě to zaráží. Jinak co se vystupujících týče, nejlepší jednoznačně Brainstorm. Na živo jsem je viděl několikrát a podle mého jeden z nejlepších koncertů. Andy je prostě démon a jejich show musí strhnout každého bez ohledu na stylové vyznání. Dvojkou pro mě byly Legion of the Damned, kteří předvedli největší námrd z celýho festu. Škoda jen zvuku. Trochu se nmě zdálo, že je lidi moc neznají, což je s podivem. Set skvělej, agrese stříkala na míle daleko. Škoda, že se nedostalo na Slaughtering The Pigs. A trojka pro mě byly Freedom Call, pro ně platí v podstatě to samé jako pro Brainstorm. Zábavný a dobře provedený set. Další kapely nemá smysl vyjmenovávat. Rád jsem byl za Citron, kteří mají pořád co řiíct. Jediné v čem naprosto nesouhlasím je Sonata Arctica. Mam je dost rád, ale Kakko podle mě špatnej. Hlavně ve výškách katastofa. Zvuk v rámci možností, asi záleželo, kde člověk stál. Jako celek to hodnotím pozitivně :-)

28. 05. 2010 10:56

- Mariachi

tak na Elvenking jsem se těšil,viděl jsem je už loni v Praze a bylo to skvělý vystoupení, hudba zase výborná,jen škoda že zpěvák Damnagoras nějak neměl hlas... Nightmare - zpěvák výbornej, kytary dobrý,všechno,ale u těch skladeb mi vždycky chybělo nějaký vystupňování,vrchol,prostě pořádnej refrén,takže nejlíp vyzněla převzatá Holy Diver,kde se ukázal zpěvákův potenciál,myslim že má na víc. nadchlo mě vystoupení Brainstorm,super hudba, zpěvák výbornej,bavil jsem se,kontakt s fanoušky super.asi nejlepší vystoupení spolu se Sonatou! Finntroll v pohodě,ale spíš jsem se věnoval hokeji teda pak,Hammerfall mě nijak extra nenadchli,zpěv byl slabej,což mi potvrdili i pak videa na youtube,jako by to odfláknul a jen tak odzpíval,hokej byl teda daleko lepší podívaná s nejlepšim koncem,výborná atmosféra díky hokeji byla i pro Hammerfall,závěrečná hymna zpívaná i pár (snad) tisíci hlasy byla krásnym ukončením celkem povedenýho fesťáku! tak zase za rok :)

28. 05. 2010 3:30

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09256 sekund.