NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku FEAR FACTORY - The Industrialist


to Demonick - Jirka Lulek

Za mě byly změny ve zvuku spíše kosmetického charakteru. Kdyby však každá kapela měla po 11 letech remixovat svá starší alba, tak nebudeme dělat nic jiného, než porovnávat, o kolik procent zní ten který nástroj na novém mixu lépe.

3. 07. 2023 1:02

- Demonick

"což ani při rozpitvání se sluchátky nepřineslo ani minimální změnu oproti originálu." - nemaš problémy so sluchom? Ja som si to teraz narychlo pustil, a aj cez minirepráčiky na notebooku počujem citeľné zmeny :-)

1. 07. 2023 18:57

- Crust

Re-Industrialized je celkově zremixované album a když jsem to porovnával, tak ta novější verze se mi líbí víc. Jednotlivé vrstvy jsou lépe vyvážené, je tam míň těch řezajících vyšších frekvencí a poslech není tak unavující. U typických strojových rytmů samozřejmě živý bubeník poznat není, ale když je tam nějaký break, tak ano, je to dynamičtější, např ten první break na tomy v Recharger. Osobně ten materiál na albu nepovažuju za vůbec slabý, naopak po Mechanize asi nejlepší deska po Dinově návratu, tento týden jsem poslouchal obě alba a dnes už bych je dal skoro na stejnou úroveň. Rozhodně lepší než ta dvě následující alba.

30. 06. 2023 9:26

nová verze v podobě 2 CD 2023 - Jirka Lulek

Letošní cenu za nejvíce vyhozené peníze získávají Fear Factory s novým vydáním alba"The Industrialist" pod novým názvem "Re-Industrialized". V nahrávce byla vyměněna stopa bicího automatu novou verzí, kterou nabubnoval Mike Heller, což ani při rozpitvání se sluchátky nepřineslo ani minimální změnu oproti originálu. Dino údajně přidal i nějaké kytary, ale jen masochista bude notu po notě porovnávat obě nahrávky, zvláště když se jedná o celkově slabší album souboru. Ano, drobné rozdíly ve zvuku kytar a bicích najdete, ale jde o spíše kosmetický zásah v řádu jednotek procent, oba nástroje působí kapánek hutnějším dojmem. To se ale dalo zvládnout poštelováním ekvalizeru, takto dva remixy a dvě nové cover verze navíc můj pocit ze zbytečného tahání 20 Eur z kapsy fanouška nezachrání.

29. 06. 2023 15:42

- Crust

Automat rozhodně poznat není. Zvukově zní úplně stejně (na Industrialist jsou možná bicí ještě víc v popředí) a kromě toho že mi připadá že byly programovaný podle Hoglanova stylu hry z Mechanize, tak on měl stejně celou soupravu natriggrovanou a navíc FF ty bicí stejně už od Demanufacture aranžovaly tak, že to znělo jak živej automat, co nejvíc mechanicky. Pamatuju si, že když vyšla první ukázka Recharger, tak lidi spekulovali, kdo to nahrál a jestli je v kapele stále Gene. Kdyby FF tvrdili, že to nahrál on, tak by to stejně nikdo nepoznal.

30. 07. 2012 21:00

- Pepsi Stone

Já si myslím, že Demanufacture a Obsolete zůstanou navždy nedostižné desky.

25. 07. 2012 13:51

Automat - LordSnape

Ten automat rozhodně je poznat. porovnej to s Mechanize a uvidíš. Tam ty bicí rvaly hlavy a kapelu děsně nakoply!

25. 07. 2012 12:41

- Supermartonátor

Ano, je to furt to samé, ale stále ve vysoké kvalitě. Industrialist je navíc koncepčním příběhem, takže v bookletu si můžete pěkně počíst. Velice dobrá deska.

25. 07. 2012 10:05

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08005 sekund.