RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BODOVAT? NEBODOVAT?


- Crust

Myslím, že bodovat určitě smysl má. Kolikrát je to fajn, jen kouknout v rychlosti na hodnocení - spíše ale jen u nahrávek, které mě až tolik nezajímají. Je to spíše jen takové informační, stejně jako když mrknu v rychlosti na netu jaké bude počasí. Taky se na mě televizní moderátoři nemohou zlobit, že si neposlechnu celou desetiminutovou předpověď i o tom, kolik bude ve čtvrtek v noci stupňů. Dneska je prostě přebytek informací a člověk si nutně musí vybírat. V každém případě u mě se to, jestli si článek přečtu vůbec neodvíjí od výše hodnocení, ale od chuti/času.

3. 09. 2012 19:02

- Venca

Takže jsem k tomu přistoupil hlavně z hlediska české scény... Uznávám, že třeba u seriálů, jak zmiňoval Sava, je bodování o něčem jiném. I když, třeba u Death by člověk musel vysázet samé desítky :-))))

28. 07. 2012 9:57

- Venca

Mě o tom přesvědčil také fakt, že už jsem se u českých kapel nejednul setkal s tím, že se rozčilovaly nad tím, že dostaly třeba sedm bodů (z jejich hlediska málo)... O textu ani zmínka, jen ten blbý bod :-)

28. 07. 2012 9:56

- Savapip

to Bubák: přesně, obzvlášť podtrhuju větu "Ti kdo si to přečíst chtějí, tak to udělají a ti co ne, tak to číst beztak nebudou".

28. 07. 2012 9:17

- Bubák

Venco, myslím že bodovat. Lidi co čtou Vaše recenze, tak si Vás redaktory už ,,zaškatulkovali,,, takže když třeba Pepsi oboduje číslem, vím, že já bych bod až dva body přidal, naproti tomu třeba u bodování Pagana, bych je zase ubral. Záleží co kterej redaktor boduje za žánr. To, že neudělíš body, automaticky neznamená, že ty recenze začne číst víc lidí . Ti kdo si to přečíst chtějí, tak to udělají a ti co ne, tak to číst beztak nebudou. Vidím tu stejnou paraelu jako s kupováním cd. Zkrátka výsledný numero je názor redaktora a kdokoliv s tím nesouhlasí, má možnost to tu napsat i proč.

28. 07. 2012 8:58

- Savapip

U mě je to jasné - bodovat. Třeba už jen proto, že při seriálových procházkách, kde člověk narazí na x skvělých alb v řadě za sebou a jen chválí a chválí, je to jediný způsob, jak odlišit, která alba jsou vlastně ten absolutní top. Ale i u "normálních" recenzí bodování zachovám, občas se potkávám s tím, že interpretace psaného textu může být pro dva lidi naprosto opačná a tak jako finální berličku považuji bodování za nutnost.

28. 07. 2012 6:45

- ToPi

Jak bych to tak řekl. Na serveru, pro který píšu já, se bodování nikdy nepoužívalo. Na druhou stranu, díky mému úchylnému vkusu mě vždycky dokáže dostatečně nízké hodnocení navnadit k poslechu takto ohodnocené nahrávky. Asi to není úplně cílem recenzenta, ale šedé myši na vrchních a středních příčkách pomyslného žebříčku mě vždycky nechávaly chladným, zatímco totálně se vymykající hodnocení blížící se nule vždy spolehlivě probudí můj zájem o nahrávkku. I proto bych byl pro zachování bodového hodnocení, i když jde moje motivace proti proudu.

28. 07. 2012 4:19

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08787 sekund.