MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku DOKKEN - Broken Bones


Back in the streets - BFTA

Materiál na Back in the streets byl z velké části od The Boyz, kde hráli Lynch s Brownem. Takže Lynch má nejspíš pravdu, třeba Paris is burning byla původně od Boyz.

26. 10. 2020 7:24

- Guns

https://www.discogs.com/Dokken-Back-In-The-Streets/master/470368 Tady se koukni jak to tam mají napsáno :) teda pokud jsi už neviděl.

23. 07. 2017 16:27

- Guns

Asi jsem to špatně napsal na obalu byla sestava někdy 1980(Holland,Dokken,Greg Leon a Gary Link) ostatně jak jsi psal a pak na obalu je napsána právě ta z první desky a spolu autorství je u všech šesti skladeb ale už tam nebyl napsán Croucier ale Jeff Pilson :) další blbost ten tam přišel nějako po první desce neboli když vyšla až v 1983 takhle :) a taky tam byl bubeník Brown :) já mám doba originálku toho to EP a je to tam takhle (blbě) napsáno :) a s tím internetem mě to přišlo taky jako hovadina ale možná myslely až déle třeba v 1993 to myslím že už se internet trochu rýsoval ne? V tom Sparku jsem rozhovor nečetl ale jestli mu kradl písničky tak to by odpovídalo proč je to tam tak uvedeno,ale když to věděl proč by k němu v tom osmdesátém šel?

23. 07. 2017 16:19

- Pepsi Stone

Co vím, tak tohle EP vyšlo v roce 1979 jako bootleg a skutečně jej natočil Dokken, Pecka a nějaký basista Gary Link. Svůj podíl na tom měl mít ještě kytarista Greg Leon (ten měl hrávat s Tommym Lee v jeho první kapele Suite 19). Pak tahle deska oficiálně vyšla v roce 1989 a na tom obalu není sestava z Breaking The Chains, ale Dokken, Juan Croucier, Greg Leon a bubeník Gary Holland, který pak hrál v Great White. O té krádeži jsem někde kdysi dávno četl, ale rozhodně je blbost, aby to v roce 1989 Dokken dával na nějaké stránky. Na jaké? V té době rozhodně internet neměl :-) Ale například je zajímavé, že u titulní věci je připsáno spoluautorství Lynchovi, když v té době spolu ještě určitě nehráli. Nečetl ve Sparku ten rozhovor s Lynchem, kde říká, že Dokken chodil na koncerty jeho tehdejší kapely a kradl mu písničky? Tak možná je to nějaké jejich vyrovnání v roce 1989, to jejich slavném rozchodu.

23. 07. 2017 14:27

- Guns

Nevíš jak to asi bylo v roce 1989 kdy se Dokken rozpadly a nějací fanoušci ukradli kazetu s demem z roku 1979 z Doknova auta a vydali to na CD Back on the Streets tak prý to Dokken dal na stránky a zadarmo že prý za to platit nechce tak nevíš jak pak se to řešilo?Takdy bylo celkem chaotická sestava jaká to EP vlastně nahrála na obalu jsou hráči kteří tam v tom roce ani nebyli a napsaná sestava byla z první desky (Breaking the Chains) takže taky hovadina četl jsem na anglické wikipedii že to nahráli Don - Zpěv,kytara Juan Croucier - Basa a Grag Pecka - Bicí nevíš náhodou jaká sestava to skutečně nahrála?

23. 07. 2017 14:08

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09747 sekund.