NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TOM KEIFER - The Way Life Goes


- Serpi

Jonathan Grey...jojo mas pravdu, a co se tyce nove desky Cinderelly chut i napady by byli,ale nejde to z legalniho hlediska,..musely by se vyplatit z kontraktu puvodnimu vydavately nebo tak neco..je za tim byznys,nic vic!

21. 06. 2013 11:28

- Pepsi Stone

Still Climbling byla úplně první deska, jakou jsem od Cinderelly slyšel a proto bude navždycky výjimečná. Přijetí jakýho se jí dostalo, si rozhodně nezasloužila. Dnes ji řadím k nejlepším počinům 90. let.

12. 06. 2013 21:24

Still Climbing... - Kolík

...je zcela nedoceněné album. Vyšlo bohužel v době, kdy na trhu dominovaly flanelky. Pamatuji si, že jsem ho viděl jako novinku na pultě v obchodě v několika kusech a stálo stovku (!). Neodolal jsem a koupil ho rovnou bez jakéhokoliv poslechu. U většiny ostatních kapel bych si to nedovolil snad ani zadarmo... :-)))

12. 06. 2013 20:43

- Pepsi Stone

Kdyby dneska vydala desku Cinderella, bude to o maličko tvrdší než tohle album a bude tam víc Keiferova chrapláku. Jinak od Cinderelly mám z přehledem nejradši Still Climbling.

12. 06. 2013 9:05

Tak tuhle - b.wolf

nahrávku určitě posháním. Cinderella byla bomba, zvlášť debut a Long Cold Winter, ty další dvě fošny už jely směrem, který fakt nemusím. Díky za recenzi.

12. 06. 2013 9:03

- Jonathan Grey

Mně se nejvíc líbí dvojice desek Long Cold Winter a Heartbreak Station s tím, že nevím kterou dát výš. Pak následuje Still Climbing - krok bokem směrem k Aero soundu, ale pořád vysoká kvalita. Na posledním místo dávám Night Songs, ale Shake Me je parádní vál. Keiferova solovka mi nejvíc evokuje skladby z druhé poloviny Heartbreak Station. Cinderella je kapela mojí osobní TOP 3. S přehledem!

10. 06. 2013 22:08

Tom Keifer... - Kolík

...je velký machr, o tom není sporu. Škoda, že tak dlouho nebylo o něm slyšet. Jeho sólové album je dle mého názoru o něco slabší než předchozí tři počiny Cinderelly, pořád je ale dost dobré na to, abych ho zařadil do své sbírky...

10. 06. 2013 8:56

- Jonathan Grey

V relativní tichosti deska vyšla u nás. V zahraničí měla docela slušné promo. Spousta rozhovorů, spuštění oficiálních stránek s ukázkami nových songů, titulní stránka v lednovém magazínu Vintage Guitar a v neposlední řadě Tomův YouTube kanál, kde se nachází cca hodinové interview (http://youtu.be/bMFIDwNgLLE).A Tomův FB je taktéž hodně aktivní. Navíc Tom už od začátku roku pilně koncertuje po státech a jsem zvědav, zda si ho někdo ze zdejších promotérů všimne.... Recenze jako vždy perfektní a pro fanoušky analogu se chystá vydání na LP. Je třeba to ohlídat, určitě půjde o nízký náklad.

9. 06. 2013 14:40

- Pepsi Stone

Já Night Songs neshazuju, jen říkám, že tahle Keiferova novinka je proti tomu hodně dospělá deska. Cinderella byla velmi osobitá kapela, protože dokázala smíchat glam, blues, country a rock n´roll jak AC/DC a proto mě mrzí, že už asi nic nevydají.

26. 05. 2013 8:26

ALBUM - Jan Tatar

Nic proti ničemu, alůe já mám rád všechna alba od CINDERELLY a to shazování prvních alb je dost mimo. Prostě se taková alba točila a jsou super. A Tohle nové od TOMA si naposlouchám velmi rád. Co naplat glamu je jak šafránu a za každé album legend tohoto stylu jsem rád. VÁM CHCI PODĚKOVAT ZA INFO.. Vůbec jsem netiušil, že něco vydal. Musím si tohle album sehnat na vinilu!!! Jan

25. 05. 2013 23:18

Night Songs... - Kolík

...zrovna nemusím. Všechny tři ostatní ano a často. :-) ...

21. 05. 2013 19:22

- Pepsi Stone

Chce to hodně poslechů. Je to oproti třeba Night Songs fakt dospělá deska....

20. 05. 2013 22:31

Tom Keifer... - Kolík

...je bezesporu jeden z nejtalentovanějších hudebníků a skladatelů glam metalové scény. Když tak poslouchám jeho sólové album, musím říct, že se mi zatím nezdá zdaleka tak dobré, jako např. Still Climbing nebo dokonce Long Cold Winter od Cinderelly. Než ale dojdu ke konečnému verdiktu, musím si ho přece jen více naposlouchat. zatím tedy dle mého názoru nejde o žádnou pecku...

20. 05. 2013 20:29

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08958 sekund.