TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BATTLE BEAST - Battle Beast


- Kovi

Neuvěřitelná vokalistka, mám z jejího zpěvu husinu jako struhadlo!

11. 09. 2014 19:29

- johny

Uz to pocuvam po miliontykrat...a furt je to uzasne album. No, u mna album roku 2013.

18. 05. 2014 12:13

- Johny

Vyborne na prve pocutie. Len mam pocit, ze tazko zaspievatelny set by to bol. Klasicky heavik. A spevacka prekvapila, necakal som taky "jecak. Nazivo to odkrakat musi byt likvidaciou hlasiviek:)) Ale vyborne album. Hoci ziadny zazrak, ale spev dobry, muzika dobra, melodie tam su. Pohoda

18. 11. 2013 21:59

- Ray

Hellhammer: Tak tak, bohužel jsem utekla za kopečky a jsem navíc ve městě mimo dění, s tím nic nenadělám :). Ale můžu slíbit, že občas se zpátky domů podívám a určitě v tom bude zahrnutý nějaký koncert :)

17. 11. 2013 13:42

- Veronika

Za nedostatek reportů se omlouváme. Ray bohužel teď bydlí za hranicemi ČR a my ostatní máme spoustu starostí s prací (u nás už běsní předvánoční horečka) a školou, takže s návštěvností koncertů to není nijak slavné. Ale můžu slíbit, že já vyrážím na WMoR.

17. 11. 2013 11:41

- Anonim

to Ray: To je škoda. Celkově je tady těch reportů z koncertů poslední dobou nějak málo. Zrovna Ty jsi vždycky bývala v tomhle směru tak aktivní a teď to nějak polevilo.

17. 11. 2013 10:30

- Hellhammer

Na koncertě jsem taky byl a musím zase říct,že z těch předkapel mě BB bavili asi nejvíc,i když jejich herní čas byl tak akorát abych se nezačal nudit.A k tématu:ano,všechny 3 kapely jsou náhražky a kopie dávných vzorů,ale Powerwolf mají pro mě vtipnou dobrou image a sarkastické texty.Sabaton také nejsou originální, maji to"omleté" válečné téma,které je třeba pro mě stále přitažlivé. Battle Beast nejsou originální,a nemají ani žádnou image,prostě klasický heavík,texty jsou hodně klišovité(až Manowarovsky blbé místy..), a přijde mi,že se berou až příliš vážně,když jsem viděl ty jejich pózy,oblečení a všechno,tak se mi chtělo trochu smát...Bohužel ne záměrně,jak tomu je u Powerwolf.Nebylo to na živo špatné a chápu, když Ti stačí,že perou do publika rokec,tak je logické,že jseš s nimi spokojen.Mě chyběla troška nadhledu živě, a ve studiově tvorbě mi chybí alespoň špetka originality.. PS:zpěvačka,která zvládá slušně svoje party naživo, je přidaná hodnota?To je mi novinka.Pak je přidaná hodnota každá kapela co má zpěv :DD

17. 11. 2013 9:46

- Ray

Bubák: Verča nebyla na akreditaci ;)

16. 11. 2013 23:46

- Bubák

Já sem Verču viděl :-DDDDD Já nevím, jakou přidanou hodnotu myslíš, jestli zmalovaný ksichty, tak to mi přijde spíš usměvný a jestli válečný téma s furt stejným tempem, to spíš zase nudí mě. Vůbec mně nevadí, že BB jsou nasáklý 80sátkovým metalem, právě naopak, protože úplně famózně z něho vybírají a míchají ty nejlepší okamžiky. Zkrátka to má obrovskou šťávu, a už sem obě desky slyšel snad 100x a ani sebemenší náznak ohranosti se neobjevil. A že nejsou zmalovaní a nebo nědělají jiné skopičiny to už mě vadí ze všeho nejmíň, zkrátka si na nic nehrajou a pěkně odpodlahy naperou do davu ten svůj rokec. Bez nudnýho natahovanýho Hu ha a jinejch keců, který mě tak otrávilo, že sem viděl z Powerwolf jen asi půlku a šel sem dom. A že nemají přidanou hodnotu? Tak to je asi ta největší pitomost, páč Noora je famózní. I na živo.

16. 11. 2013 20:44

- Ray

Anonim: Tady bohužel ne, za nás tam nikdo nebyl.

16. 11. 2013 17:02

koncertc s Powerwolf - Anonim

Strašně mě mrzí, že jsem jejich set neviděl od začátku. Myslel jsem, že taková kapela jako BB bude hrát až těsně před Powerwolf a oni hráli už jako druzí. Mimochodem pořád doufám, že se dočkáme reportu z téhle akce.

16. 11. 2013 16:29

- Hellhammer

Je škoda,že tahle kapela nenabizí nějakou přidanou hodnotu,jako třeba Sabaton historické,inteligetní texty a Powerwolf trhlou a sarkastickou image.. Hned by se to líp vnímalo,takhle je to jenom slušně zvládnutá kopírka velkých jmen heavy metalu, a to po čase omrzí..Pokud je ta kopírka něčím výrazná(jako Powerwolf a Sabaton),tak je to hned celkově takový lepší..BB jsou jenom jedni z davu..

16. 11. 2013 10:05

- Bubák

To rozhodně, a pokuď byl někdo na nedávném Pražském koncertě, tak musí uznat, že mají našlápnuto sakra vysoko, i naživo je to naprostá pecka..... Neškodilo by, aby je Pragáči zařadili do ,,playlistu,, na nějakej fest.

16. 11. 2013 8:27

- johny

metal je o baveni..a toto ma bavi

15. 11. 2013 19:03

Revival - Krtek

Když slyším úvodní píseň Let it Roar, slyším Sebd me a Sign od Gamma Ray. Ale nevadí mi to. Vlastně jsem rád, příjemný návrat do 90-tých let...

20. 09. 2013 7:43

- Supermartonátor

Okkac: díky moc...to jsem netušil.

6. 08. 2013 19:14

Anton - okkac

Jen bych doplnil, ze ty udovske chraplaky ma na svedomi kytarista Anton. Na prvni desce tam mel jen malo vokalnich partu, ale zde jich ma o dost vice, takze i pres to, ze Noora je vybormna a ma vice nakraply hlas, nez Nitte, tak takoveho chraplaku nedosahne. Ostatni si pustte na zivo a uvidite, ze Anotn treba v Let it Roar je v podstate druhy zpevak. jinak ale na zivo oba dva stale vokalne vynikajici.

6. 08. 2013 16:29

- Hellhammer

Ale ju,do toho retro-současného heavy metalu zapadají BB docela dobře,jen musí člověk zkousnout,že už všechno,co hrají,někde v určité podobě slyšel.A ještě chybí mi přidaná hodnota něčeho navíc( jako u Powerwolf-originální hlas,Sabaton-výborné texty) .Prostě slušný,naživo dobře poslouchatelný,průměr. 6/10

5. 08. 2013 13:39

- Bubák

Každopádně první deska se mi osobně líbí snad ještě víc a stará zpěvačka byla minimálně stejně dobrá jako Noora. Mě se snad líbí ještě o něco málo i víc. Celkově je deska o trošku víc heavy, méně kláves a stylové roztříštěnosti. Každopádně rozhodně za to taky stojí. Jinak minulé zpěvačce se narodilo před pár dny mimčo, takže gratulace. :-) za mě 9,5/10

4. 08. 2013 8:28

- Fenris 13

Koncentrát veškerých klišé a naivity osmdesátkového heavy metalu. Moc se mi to líbí. Největší pecka je bez debat Black Ninja. Z téhle desky by se měli poučit Onanowar či Bedguy - aneb jak dělat věci postaru ale dobře.

2. 08. 2013 22:20

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.43564 sekund.