DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Daniel KROB - Šachmat


- Jan Skala

Funguje, ale už na totální periférii posluchačského zájmu.

30. 11. 2022 9:33

- Hamlet

Tenhle člověk mě před pár lety takovým způsobem vytočil, že ho nemůžu vystát. Jeden z těch lidí, kteří by pro slávu prodali i rodiče. Funguje ještě ten jeho Kreyson?

29. 11. 2022 20:20

- Meresz

Neskutočné hovado, ten Krob...

2. 01. 2019 14:04

- mr.deadhead

Sám jste tu psal o vyprodaných koncertech...

1. 01. 2019 18:24

- Majk

Myslíte těch 10-20 lidí na jejich koncertech? :D

1. 01. 2019 17:19

- mr.deadhead

Na koncerty jim lidi asi choděj. A tam si to v náhlém pomatení mysli dycky někdo koupí.

1. 01. 2019 14:51

- orre

A z čeho proboha ty peníze bude mít? Koho to dneska bude zajímat a poslouchat takový paskvil? Bych se musel hanbou propadnout.

1. 01. 2019 14:29

Nové album Kreyson - Majk

Kreyson bude mít nové album: ale pozor! jedná se o ukradený Kreyson v čele s Krobem (prý zakladatel kapely :D). Takže ten "PROJEKT", který měl mít jedno turné jako vzpomínka na Anděla na útěku, bude nakonec regulérní kapelou. Krob je fakt totální hovado bez špetk soudnosti. Holt... peníze mu nesmrdí.

1. 01. 2019 5:25

Daniel Krob: zbytečnost - Majk

S čirým zoufalstvím čumím, že Krob si přivlastnil Kreyson a považuje se za zakladatele této kapely. :D :D :D S novým Kreysonem (který je vlastně jen krádež) dokonce chystá novou desku. Je vidět, že tenhle chlap neumí nic jiného, než se přižuvovat na slávě cizího. Nechápu toho člověka. Nejvíce mě teď dostalo cituji "turné bylo skvělé. měli jsme skoro všude vyprodáno!" ...a pod tím je napsáno, že jeli jako předkapela Škworům. :D :D :D opravdu si Dane myslíš, že tam přišli lidi kvůli Tobě? :D :D :D

9. 11. 2018 19:53

Zloděj a srab!!! - Jaromír Dušek

Tenhle člověk mi takovým způsobem vypadl z oka od chvíle, co se začal prohlašovat za zakladatele a skladatele kapely Kreyson, skladatele kapely Arakain a následně totálního zloděje, který na přelomu milénia totálně okopíroval Křížkův Damiens a teď? Kreyson! Nechápu, kde v sobě bere drzost tenhle nemakačenko. Když chválí, tak jen sebe a bez něho by určitě žádný Kreyson ani debut Arakainu, nevznikl, že?! :D Pro mě bezesporu nejhorší česká rocková persóna. Už se na to vyser a jdi si létat s letadly. V hudbě akorát všechno mrvíš. PS: Škoda, že Kroc nabídku zlodějny přijal, ale ten už také patří mezi dno českého metalu, takže každý svého štěstí strůjce. To už radši ten zpraskany Walda Gang, než Kroba!!!

25. 02. 2018 8:14

naprostej souhlas, Frankie to - Monsterfuck

Krob je kytarista a tam to končí. Zpěvák podprůměrnej, skladatel průměrnej. Snaží se žít z bývalý slávy Arakainu a Kreysonu, všude se chlubí že je zakladatel Kreysonu, autor obalu první desky, loga a kdovíčeho ještě, ale jediný co dokázal je ukrást si doménu Kreyson.cz a stejnej název pro svý s.r.o. i když s Kreysonem nic společnýho nemá. Deska Motýl byl propadák a trapnost, hloupej pokus prorazit jako bloďatý diblík pro holčičky a teď tu máme Daniela opět v metalovém světě, kde si ho pamatujou alespoň ti co byli v devadesátých letech trochu při smyslech, ale to co tu nabízí je prostě slabý. Back to 80\\\'s Daniel.

10. 10. 2014 1:46

Další sračka - thrasher

Nevím, co vedlo Kroba k vydání další desky. Opět nic neříkající texty, skladby nedržící pohromadě aranžérsky ani hudebně, jediný pozitivum je Krob jako instrumentalista. Hrát nezapomněl, ale zpívat ani skládat se nenaučil.

8. 09. 2014 14:05

Zde jsou povolené jen negativn - Kuba

Koukam ze Kolik sedi na diskuzi a hlídá vse pozitivni o Krobovi!!! Jakmile se objevi pozitivni nazor tak si to pise Krob???? Koliku nejsi trochu samotar nekde v temné v jeskyni??? Posli sem neco co jsi sam vytvořil ...obraz, pisen, text...cokoliv ..at se ukážes ..jsem na tebe zvedav. joooo a nejsem Krob ani jeho PR

29. 08. 2014 13:52

To Dariush - Kolík

To je příspěvek Krobova PR oddělení? Nebo si to sem píše Krob sám? :-)

29. 08. 2014 10:29

Moje otázka - Dariusz

Jsem velmi rád, že Daniel dělá, co chce a co se mu líbí. Je tichý, lyrický, a pokud je to nutné, víc dravý. Zpěv a texty jsou jeho výhodou, je to nemožné padělat. A dobře se hodí na hudbu, a to je to, o co jde. Mohl zpívat texty jiných lidí a také zpívat o něčem jiném, ale nechce. Technicky - bezvadný, Dan je velmi všestranný kytarista a chtěl to ukázat mícháním různých žánrů na jednom albu. To může být vykládáno jako výtka, ale takový byl nápad autora. To je těžké s něčem srovnat, to je prostě Daniel Krob.

29. 08. 2014 8:44

DK-Live in Futurum - Jiřina Melena Drummer DK

V současnosti to je live asi takto viz odkaz https://www.youtube.com/watch?v=JeSfXFOrxVk

18. 08. 2014 22:45

Rob - Crust

Tak dík, kdybys mi to neozřejmil, asi bych navždy bloudil ve zmýlených temnotách nevědomosti. Měl jsem na mysli toto: https://www.youtube.com/watch?v=Co5sevKuFBI Má to působit jako záznam z koncertu, ale přitom je to zvuková stopa z desky. Nevím, jestli to i na koncertech doopravdy hráli z playbacku, to by museli říct pamětníci, ale na mě tohle rozhodně působí, že je to záměrné (rozuměj, že to není jen video záznam z opravdového koncertu + domíchaný zvuk z desky).

18. 08. 2014 14:22

To Frankie - Kuba

Pekna prednaska Franku, muzes nam sem poslat nejaky tvuj hudebni počin??? Taky by mne zajímalo jestli by jsi to takhle dokazal rict Krobovi nekde na koncerte? Docela rad bych u toho byl...

18. 08. 2014 13:31

můj názor - Frankie

Daniel Krob byl kdysi členem něčeho, co fungovalo a mělo to jméno... Po čase (celkem dlouhém čase) dostal opět chuť postavit se na podia a spolehá na jméno z minulosti a snaží se těžit z něho... Za mě jako za muzikanta i posluchače: 1) zvuk - o ničem . nástroje se v nahrávce vůbec nepojí a nevytvářejí tak dojem kompletnosti - má tam tzv "frekvenční mezery" . Samostatně může sice nástroj znít dobře, ale při celkovém mixu to DK prostě nefunguje a nehraje jako celek ... Hodnocení zvuku : 4/10 (80% kapel si v domácích podmínkách udělá podobný zvuk - ne li lepší) 2) muzikálnost - taky mi trochu příjde, že Dan býval lepší muzikant a tahle nahrávka je jakýsi podprůměr... Když už instrumentál, tak takový aby ukázal svůj potenciál a potenciál spoluhráčů ... takhle to vypadá jako zaplácnutí mezery na Promu - bohužel ničím zajímavým ... 6/10 3) Zpěv - ač mi není Danův hlas ničím blízky ani příjemný , nevidím problém v jeho projevu. Nějaké nepřesnosti samozřejmě slyšet jsou i na nahrávce, nic méně je to jeho vizitka.. Nekomu může jeho atypický zpěv vadit, nekdo v něm může vidět zase originálnost - ala Ozzy .. Ozzyho hlas se taky ne každému posluchači líbí . 6/10 4) Texty - KÁMEN ÚRAZU ... Dane, nevím jestli tohle budeš číst a nebo ne, ale i tak to sem napíšu ... Vybral sis žánr co je Ti blízký a snažíš se jim zalíbit posluchačům... Zpíváš česky aby si měl co největší možnost zaujmout ty naše české kolikrát "tupohlavé" fans , tak mi vysvětli na ktrého chuja zpíváš o takových volovinách ??? Když už chceš dělat kvalitní muziku a v češtině, tak prosím Tě textově o něčem normálním ... Nerad Ti to říkám, ale Tvoje texty na mě působí jak obrázek dítěte ze školky ... S tím rozdílem ovšem, že dítě ze školky nespolehá na svoje jméno spojené s Arakainem a Kreysonem a díky němu se nesnaží přes kamarádíčkování s Daronem a dalšíma promotérama dostat se na velké akce ... Zkus nad tím prosím Tě zauvažovat a vzít si to k srdci - třeba to bude ku prospěchu ... Žádná zášť ani nic podobného, ale až budeš hrát svou vlastní "kvalitní muziku" a budeš díky ní jezdit po velkých akcích a mít úspěchy - tak pak všechna čest... Teď spoleháš jen na jméno, kde doufáš , že zakryje ten hudební polotovar , který nabízíš do světa.. S pozdravem Frankie

18. 08. 2014 12:19

- Hellhammer

https://www.youtube.com/watch?v=JYjIlHWBAVo pro příklad živého klipu..Samozřejmě je to doupraveno ve studiu, ale rozhodně bych si netroufl říct, že je to playback..

18. 08. 2014 12:14

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09119 sekund.