RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Co právě posloucháme? (únor)


- The Keeper XIV.

Co takhle recku na White Widdow - Crossfire, abychom se dostali k trochu něčemu jinému než je doom či prog. :-)

17. 02. 2015 6:29

- Supermartonátor

Eyrekr: Jj Swallow The Sun jsou skvělí!!..doufám v novou desku.

15. 02. 2015 22:42

- vn

Super, mockrát děkuji a těším se. :))

15. 02. 2015 19:56

- Pagan

Recka je napsaná a čeká v pořadníku na vydání :-)

15. 02. 2015 19:54

VIATHYN - vn

Mohl bych mít dotaz jestli se přeci jen někdo doslechl o kapele Viathyn, jak už jsem předčasem psal. Myslím, že opravdu stojí za pozornost. Cynosure (2014) ve svém ranku pro mě deska roku. :))

15. 02. 2015 19:39

- Hellhammer

Jo a ještě celkem doporučuju nové album Negura Bunget -Tau..Vím, že pro fajnšmekry už to není ta původní Negura, oba klíčoví členové jsou pryč (a fungují jako projekt Dordeduh). Ale novinka Tau má pěknou atmosféru a už to není jak revival sama sebe:-)

15. 02. 2015 17:18

- Eyrekr

Jen mé momentální top mezi mnoha dalšími deskami: "Swallow the Sun - Emerald Forest and the Blackbird", propracovaný doom plný melodií a pěkných riffů s Opethovským nádechem, doom mě nikdy moc nebral, ale tohohle se nemůžu nabažit.. "Anathema - Judgement", lehký doom s nostalgickým feelingem, na první poslech sušší, ale po dalších posleších se to nedá přestat poslouchat - krásná procítěná hudba.. "Pain - Nothing Remains the Same", zhrzelý "industrial" v podání Petera Tägtgrena; Hypocrisy jsem přišel v poslední době hodně na chuť, tak zkouším i Pain.. Je to chytlavé, téměř "diskotékové", plné elektroniky, ale zároveň temné a depresivní a s těmi texty je to něco.. Taky se vrhám na nové Blind Guardian, po prvním poslechu nijak zvlášť nenadchlo, ale ani nezklamalo a místy i překvapilo.. Je to takové "přeplácané", hlavně vokálně, bude to chtít více poslechů..

15. 02. 2015 9:24

- zdenda

Tak v poslední době poslouchám pro mě úžasné nové Blind Guardian a poslední Galneryus. Jinak poslouchám i jiné alba ale nic pravidelně. Spíš takové odpočinutí od těch dvou alb. Např halloween - rabbit don´t come easy, Jupiter - The History Of Genesis, a nové Orden ogan, které jsem poslouchal cca 2-3 týdny zpátky docela dost. Jinak Keep of kalessin jsem slyšel 2x a dál nemám potřebu to slyšet. né že by to bylo vyloženě špatný, ale nebaví.

15. 02. 2015 9:02

- Soichiro Honda

Na blbú náladu u mňa funguje dobre aj minuloročný Anaal Nathrakh, inak to je celkom slabý odvar od niekoho koho kedysi pokladali za nástupcu Emperor. Stokrát počuté, zlepené nejakou nezmyselnou elektronikou a podfarbené slizkými melodickými refrénmi. A to mám Anaal Nathrakh celkom rád ale toto je už tretí priemerný album v rade..

14. 02. 2015 23:10

- Supermartonátor

Mno ke Keep Of Kalessin...budu psát recku.....řeknu to takhle. Obsidian je dobrý kytarista, ale zpívat fakt neměl začínat...Thebonovi nesahá ani po kotníky. Hellhammer: Hele, náhodou Napalm Death dost dobrý, sice se mi zdá minulá deska malinko lepší (více melodických nápadů), ale když má člověk fakt blbou náladu, je to paráda:-))

14. 02. 2015 22:42

- Hellhammer

Dobrej nápad na rubriku:-) Osobně mě v minulých týdnech pobavili nejvíc Blind Guardian (kdo by to po předchozích dílech řekl:). Jinak Marduk je fajn nářez, konečně to má po x letech šťávu, i když s odstupem musím uznat, že je to přeci jen malinko jednorozměrný dílo. Keep of Kalessin je pro mě prakticky propadák, jak píše Sochiro, jednou jeden mustr skoro hodinu..Napalm Death mají sice dobrou známku většinou "předplacenou" (OK jsou to v jejich věku frajeři), ale hudebně je novinka uplně nudná strouhačka lebky. A to mě minulý dvě díla bavily dost.. Ještě mě v dobrém pobavil Manson, pořád umí. A od listopadu se dodnes mučím nad cirkusem In This Moment..Je to tak pitomý, vizuálně i hudebně, až mě to začíná skoro bavit :-DD

14. 02. 2015 11:24

- Soichiro Honda

Nový KEEP OF KALESSIN pre mňa osobne sklamanie, jednak nový spevák je oproti Thebonovi tretia liga a tiež skladby sú všetky podľa jednej schémy až to prestane byť zábavné. Naopak MARDUK - Frontschwein je to najlepšie od Panzer Division Marduk. Do nových BLIND GUARDIAN som sa už dostal, stále si však myslím, že v rámci diskografie ide skôr o priemer. To najlepšie čo tento rok vyšlo je jednoznačne SOLEFALD - World Metal Kosmopolis Sud, skvelý nadžánrový album a sympatický mix blacku, folku, progressu až po niečo ako techno. Resty z minulého roka dobieham trochu netradične a to SMACK - PS a Love,- výborné texty, dospelý prejav, premakané inštrumentálky a jedinečný sound robia zo Smacka to najlepšie čo česká rapová scéna ponúka.

14. 02. 2015 8:45

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.11411 sekund.