DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Redaktorská bilance roku 2015 (František Šafr)


To Pepsi - Deny

Mně je jasné, že to nikdo nepřezpívá. Ber to jako nadsázku. Chtěl jsem tím říct, že je mi z Brichtova chování nevolno.

18. 01. 2016 6:20

- Pepsi Stone

Master Of Puppets, samozřejmě...

17. 01. 2016 22:34

- Pepsi Stone

Deny: To rozhodně ne, ať dneska Brichta zpívá jak chce, ať zastává názory jaké chce, pořád je to člověk, který ty staré desky nazpíval a v té době rozhodně dobře, a přezpívání by byla fraška. Staré desky Arakainu jsou artefakt, milník tuzemské rockové kultury a k nim patří i Brichtův hlas. To je stejné, jako kdyby třeba Mastare Of Puppets přezpíval, dejme tomu, Belladonna nebo třeba i ten Toužimský. Oba jsou lepší zpěváci než Hetfield, ale nad výsledkem by si každý z chutí odplivl.

17. 01. 2016 22:33

Brichta vs. Arakain - Deny

Brichtovi jeho přínos už nikdo neodpáře, to má Pepsi pravdu. On si ho totiž dokázal >odpárat< úplně sám. Nejlepší by bylo, kdyby Arakain nechal přezpívat staré písničky Toužimským. Aspoň Schizofrenii. Stejně by z toho byl lepší výsledek, protože Toužimský je mnohem lepší zpěvák. Ale hlavně by se mi nedělalo mdlo, když Brichtu slyším.

17. 01. 2016 19:03

Tak, tak... - Kolík

...odkopali se extrémisti na obou stranách.

17. 01. 2016 18:45

- Hellhammer

Ad norimberské trychtýře: Pepsi má samozřejmě pravdu, co se týká znásilněných a vtloukaných myšlenek. Já jsem na druhou stranu za současný stav svým způsobem docela rád. Každý totiž zaujímá postoj a "krásně" se názorově odkopali i kryptofašounci většího intelektu, než je Brichta (mantra muslim=přistěhovalec=terorista). Stejně jako se nesmyslně projevují i salónní levičáci (třeba zpěvák z Crudalach, ať jsme u té muziky), kterým jde hlavně o slyšitelnost rádoby humanitních názorů.....

17. 01. 2016 14:29

- Pepsi Stone

Vidím, že debata k Brichtovi začíná dostávat docela obrátk, tak já k tomu taky něco přihodím. To, co udělal pro českou muziku celkově mu nikdo nikdy neodpáře, stejně jako to, co vyvádí teď. Já ho uznávám za jeho působení v Arakainu, Zemětřesení a za první léta jeho sólové kariéry. Tenkrát se taky vyjadřoval k politice, sociálním tématům, atd., ovšem jeho texty byly trefné a výstižné, kdežto dnes už jsou jen slabým odvarem předešlého. A jeho politické postoje? V drtivé většině s nimi nesouhlasím (tedy kromě jeho postojů k uprchlické krizi) a někdy si i člověk klepe na čelo, co je schopen vypustit. Jenže i kdyby byly sebelepší, jak se říká v jednom českém seriálu, "když jsou do hlav vtloukány metodou norimberských trychtýřů", tak každá myšlenka hloupne.

17. 01. 2016 8:28

Jsem mile... - Kolík

...překvapen. Když už se shodneme společně s Pagánkem i Šafříkem, tak to znamená dvě věci: 1. Brichta si definitivně podepsal svůj Ortel. 2. Naše občanská společnost na tom musí být podstatně lépe, než se na první pohled zdá. :-))))

17. 01. 2016 6:48

- Pagan

Já Brichtu taky systematicky nesleduju, a přesto se ke mně jeho aktuální výroky dostanou, to protože je v jejich hlásání až militantně odhodlanej. A proto rozumím řečem o hudební sebevraždě, páč ty jeho názory jsou mně tak lidsky vzdálený, že si odmítám pustit jakoukoli hudbu, ve který v poslední době figuruje nebo bude figurovat.

16. 01. 2016 11:27

Oprava - Jiri87

Nevoní, ne nevadí! :))

16. 01. 2016 11:15

- Jiri87

Přiznám se, že výroky AB zrovna moc nesleduju..., takže se k tomu ani moc nevyjadřuji. No a proto se ptám, co konkrétního udělal, nebo řekl, že to nazýváš sebevraždou... Jeho angažovanost po boku Tomia mě moc nevadí, ale neberu mu právo na vlastní názor. :)

16. 01. 2016 11:14

Jsem rád... - Kolík

...že se na Brichtovi se Šafříkem shodneme. Pro Jiřího 87: Doba není zkažená, zkažení jsou jen někteří lidé a Brichta se bohužel zkazil taky.

16. 01. 2016 6:30

Reakce: - František Šafr

Pro Lukáše: Blind Guradian bohužel k mému srdci nikdy nepřirostli. Pro Kolíka: Brichta u mě hudebně zemřel po albu "Nech si to projít hlavou" a je mi dost líto, jaká troska se z něho za posledních 10 let stala. Poslední album je dobré, ale mám stejný problém jako ty.

14. 01. 2016 17:43

Brichta - Jiri87

Kolík: Docela by mě zajímalo, co v dnešní zkažené době se dá vůbec ještě nazývat morální sebevraždou? :)

14. 01. 2016 9:23

Brichta... - Kolík

...se rozhodl spáchat hudební, mediální i morální sebevraždu. Štve mě hlavně tím, že mi úplně znechutil i starý Arakain, který za to nemůže. Jak toho magora slyším, dělá se mi nevolno. Je mi to líto, ale kdo chce kam... Cédečka Arakain jsem uložil na dlouho k ledu. Možná navždy.

13. 01. 2016 20:15

- Anonim

to Jezevec: Mně se zrovna One Man Army od Ensiferum líbí hodně. Kdybych měl vybrat největší hit uplynulého roku, byla by to jednoznačně skladba Two of Spades.

9. 01. 2016 19:14

Chybí tam Blind guardian !! - lukáš

To František : Máme hodně podobnej vkus. Ale hodně mi tam chybí Blind Guardian.

9. 01. 2016 19:08

moje top - Jezevec

1. Amorphis - Under The Red Cloud (jen za 1. týden jsem to slyšel asi 12x) 2. Paradise Lost - The Plague Within 3. Swallow The Sun - Songs From The North 4. Blind Guardian - Beyond The Red Mirror 5. Ghost - Meliora 6. Napalm Death - Apex Predator - Easy Meat 7. Stratovarius - Eternal 8. Nile - What Should Not Be Unearthed 9. Helloween - My God-Given Right 10. Iron Maiden - The Book Of Souls Zklamání - Nightwish - Endless Forms Most Beautiful, Ensiferum - One Man Army a Children Of Bodom - I Worship Chaos

9. 01. 2016 17:20

- Anonim

Koukám, že máme s Františkem dost podobný vkus. Skoro všechny desky, které v článku zmiňuje, jsem si v uplynulém roce také pořídil. S tvrzením, že loni nevyšla žádná výborná deska, zcela souhlasím, ale bilanci bych uspořádal úplně jinak. Velká jména jako Iron Maiden, Helloween, Powerwolf a Nightwish vydala letos (tedy už loni) jen průměrná alba. Endless Forms Most Beautiful byl ze začátku docela šok, ale když ji člověk pořádně naposlouchal, už se tak hrozná nezdála. Také nesouhlasím s tvrzením, že novinka Kabátu musela uspokojit každého fanouška. Mě tedy rozhodně neuspokojila a nebál bych se říct, že je to jedna z jejich nejhorších. Co se domácí scény týče, tak mě letos (tedy loni) na plné čáře vyhrál Visací zámek a jejich Punkový království.

8. 01. 2016 18:32

htaedas - Jirka

ono asi hodně záleží na náledě a na tom, kdy hudbu poslouchám...ve fitku to chce agresivnější, u pivka nepohrdu Alkeholem a když mám náladu a klid, tak klidně něco"složitějšího" Ale za každou cenu se snažit něco naposlouchat mi přijde taky ulítlé

8. 01. 2016 13:55

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09045 sekund.