ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GLORYHAMMER - Legends from Beyond the Galactic Terrorvortex


- htaedas

Mě ze začátku album hned nevzalo, hlavně proč ten tak urputný zpěv, ten si z minulých alb neuvědomuji. Po pár posleších ale už to tam je, ale i tak to určitě není u mě aspirant na album roku. Album šlape, není utahaný, ale chybí mi tam více melodické refrény viz. rychlovka Power of the Laser Dragon Fire, tam je to hned veselejší a nemyslím tím teď tu rychlost. Jinak tam moc pro-melodické refrény nejsou. Na druhou stranu skladba Gloryhammer, která je jeden velký klišoidní šlapavý heavík se mi též velice líbí a přitom neobsahuje žádný vzletný refrén.

11. 07. 2019 15:22

je to tam - Eurycantha

Skutečně to chce více poslechů. Pak člověk zjistí, že stojí před nejvyrovnanější a nejnabušenějším zářezem téhle srandakapely. Nějaký prvoplánový hit tomu možná chybí, ale bohatě to vynahrazuje skutečnost, že zde není žádná slabá skladba, což se předchozích albech stávalo. A když to člověk naposloucjá, tak zjistí, že taková "Hootsforce" je parádní nakopávka, co nenchá člověka vklidu sedět v křesle. "The lands of unicorns" má zase asi nejlepší refrén, co jsem od téhle skupiny dosud slyšel. Je to možná trochu málo invenční, ale solidní porce melodické muziky 8,5/10

20. 06. 2019 17:51

2019 - Petronius

Má očekávání toto album nenaplnilo. Místy se zablesknou slušné refrény, ale sloky jsou dost nedotažené, úporně tlačené. Na albu postrádám jednoznačné hitovky, jakými byly dříve Magic Dragon, Angus McFife a Universe Of Fire. Blíží se jim snad jen jediná - Battle For Eternity.

15. 06. 2019 6:31

- Chroust

Hodnocení 10/10 absolutně sedí, konečně se nešetřilo. Oproti předchozím deskám to není tak líbivé a musí se trošku naposlouchat, ale kvalita je na MAX. Tohle srovnávat s Death chce velkou odvahu :-) Na závěr děkuji ORRE, že nás všechny obohatil hodnotnou informací, na kterou mnohý čtenář netrpělivě čekal a nakonec se mu jí dostalo :-D

14. 06. 2019 15:15

- orre

Takové kapely ani neposlouchám, nemám na to čas.

14. 06. 2019 14:47

- Hunter

Nuda

14. 06. 2019 13:02

10 bodů ?? - lukáš

Tak jsem si pustil Gloryhammer.Hodně v nich cítím citace na Rhapsody. Hudba je absolutně nezáživná. Nic nového pod sluncem. Možná je ty sbory a refrény písní. Dát maximum této hudbě ?? Když to srovnám s Death, Blind Guardian a jinými kapelami co maj kvalitní písně, tak je to velký nepoměr. Nevím čím Gloryhammer chtějí zaujmout. |Rádoby novátorská hudba. Ničím zajímavá kapela. Asi mám jiný vkus … Gloryhammer podle mě na dalších deskách ničím nepřekvapí. Těšil jsem se , že jejich hudba mě obohatí. Bohužel jsem se zmýmil. Za mě 3 body.

14. 06. 2019 12:48

- warrior

Nejslabší dílko od tohoto uskupení - 6/10.

14. 06. 2019 10:39

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0833 sekund.