ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku AXEL RUDI PELL - Sign Of The Times


- czlukasss

Teda, docela mě překvapuje, kolik chvály jde směrem k Rondinellimu. Sorry, ale po Mikovi na mě na ARP koncertech Rondinelli připadá jako někdo, kdo si odbouchá svoje, vezme si vejplatu ajde domů. S Mikem přišla kapela o 50% charisma.

5. 06. 2020 10:11

v pohodě - čéééši do toho

Axel dá na desky vždycky pár dobrých písniček, které pak muže v klidu hrát naživo. A právě naživo je tato sebranka nejlepší. Jednak je Johnny famózní frontman a to nejen zpěvem, a pokud jste naživo viděli hrát třeba Rondinelliho tak to je fakt hudební lahůdka.

23. 05. 2020 11:26

ARP - ladislav

ja k tyhle desce pristupoval s určitými obavami protože predesla deska mi sadla az po hodne dlouhe době a...…………. nakonec po prvním poslechu muzu rict ze deska se fakt povedla po vydani desky mi vicemene cely tyden hral jen novinkovy axel rudi pell, i když je to porad to same dokola, nekomu se to libi a nekomu ne:) za mne v klidu 9 z 10:)

23. 05. 2020 7:04

- htaedas

Pella jsem pravidelně poslouchal a rád do alba Kings & Queens, možná Mystica, pak u mě nějak vyšuměl, ani nevím proč, určitě mi totiž taky nevadí, že je to furt to samé. Novému albu šanci dám a třeba mě dokope poslechnout alba předešlá. Co se však již nikdy nezmění, že MAGIC je jen jeden a minimálně recenzent souhlasí ;-)

22. 05. 2020 15:38

Axel - b.wolf

a jeho klasická fošna ... Steeler je sice o levlík výš, ale desky jako Black moon pyramid nebo Oceans of time si dám rád, stejně jako novinku. Pro mě 8/10.

22. 05. 2020 13:42

- adrian

Petronius: Diky! Jinak ja to u nej resim tak, ze si z cele jeho diskografie delam vlastni vyber. Z kazdyho alba par songu, protoze prece jen ma tam i dost vaty. A nasel jsem par dobrych veci i na novince. Je to proste rock and roll ze stary skoly a ten mam rad. A Johnny evidentne taky, jinak by u nej nezpival uz pres 20 let. Taky si poslechnu spoustu veci od death po AOR, ale ve finale se vzdycky pokorne vratim ke korenum :-)

22. 05. 2020 11:55

- - Petronius

Plný souhlas s Adrianem. Tohle je zkrátka starý dobrý hejvík, i když si osobně myslím, že Pellova forma gradovala v časech alba Mystica, pak už nabrala trajektorii dolů. A přestože jsem vyznavačem melodického hardrocku a AOR, nevadí mi příležitostně si poslechnout dobrý melodický deathmetal (Norther, Arch Enemy) či thrash (staří dobří 'profesoři' Kreator, Metallica). Mladé kapely se snaží zaujmout hlavně zběsilostí, chaosem a ujetou vizáží (masky). To potom radši tuhle Pellovu klasiku.

22. 05. 2020 11:29

Vidím to optimistickejšie - MichalPuchovsky

ARP nahral album, ktoré mi ako hardrockerovi sadlo. Nie je možné nekriticky zbožňovať všetko, čo vytvoril za posledných cca 15 rokov, ale "Sign of the Time sa podarilo. 8/10

22. 05. 2020 11:16

No nic... - Kolík

...jdu si pustit poslední dvě desky Steeler, protože nic lepšího po nich už Axel Rudi Pell nenatočil.

22. 05. 2020 11:01

- rumcajs

Ty Rondinelliho bubny zní pekelně. Já teda z nahrávky slyšel jen dvě věci. Pella od Kings and Queens neposlouchám, protože mi k tomu úplně stačí výborné Shadow Zone. Novinku ale zkusím, lákajé mě tam ty hammondky a právě ty bicí. Taky myslím, že 5 bodů je trochu nezaslouženě málo, ale uvidím po poslechnutí celé desky.

22. 05. 2020 10:05

- adrian

Jede si porad to svoje a ja s tim nemam problem. Naopak. V dnesni modni thrashove vlne je slovo heavy metal brano pomalu za nadavku. Vsechno musi byt zbesile, rychle, agresivni. Proto jsem rad za tuhle starou gardu jako Axel nebo Udo, kteri drzi trendum navzdory zastavu stareho dobreho melodickeho metalu.

22. 05. 2020 8:54

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08057 sekund.